Sari la conținut

andreea cora lujerului

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Trec din cand in cand prin Slatina si as fi si eu interesat daca ati fost la ea ? Din pozele de pe publi24 pare cea mai interesanta sincer, dar o recenzie ar conta foarte mult daca ati vizitat-o ...

post-49683-0-11797800-1511516348_thumb.jpg

post-49683-0-37069700-1511516353_thumb.jpg

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Pai și e aia de ți-am zis?

Da, asta e si umbla cu pestele dupa ea.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce iepuras dragut are pe fundulet  :gifs_ojos

eu vreau s-o vizitez dar nu prea am drum in zona. e cam departe de mine... te rog frumos sa vorbesti cu domnisoara si sa ne aduci si noua niste detalii. sunt foarte pupacios si vreau sa stiu daca pot sa am parte de preludiu. imi place sa traiesc momentul.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

1. ai postat in sectiunea gresita,aici sunt topic-urile fetelor cu cel putin 1 recenzie.Trebuia sa postezi la orientare si consiliere.

2. nu pune doar anuntul deoarece e posibil sa expire si pierdem atat pozele cat si numarul de telefon.

3. am pus eu pozele si numarul de telefon incat sa apara cand le cauta cineva.

4. fata pare buna din poze,asteptam si o recenzie din partea ta daca tot i-ai descoperit anuntul.

nr de tel--> 0725381599

poze -->

post-65963-0-03662500-1528585674_thumb.jpg

post-65963-0-65436400-1528585679_thumb.jpg

post-65963-0-19765300-1528585684_thumb.jpg

post-65963-0-96022600-1528585691_thumb.jpg

Postat

http://nimfomane.com/forum/topic/101498-a-fost-cineva/?fromsearch=1

Mai e postul de sus despre ea.

Oricum am fost eu azi. Tipa are 1.50 si nu prea are dinti in gura. Whatever, voiam sa fut ceva ca eram stresat si de aia am ramas mai mult. Pozele sunt reale dar o avantajeaza maxim. Locatia e ok, dar dusul nu e accesibil, iar ea e pe fast fuck. Am platit 200 de lei pt o finalizare total, iar pe la mijlocul partidei imi spune ca finalizarea la ea are 15 min. Maaaxim 20.

De prestatie nu mai zic. Mai bine faceam o laba, dura mai mult si aveam si 200 de lei in buzunar.

Eu personal nu ma mai duc si nici nu recomand, dar daca are cineva fetishuri cu luate tzepe, oho, ea e fata voastra.

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E casier ... nu pește =))

Postat

http://nimfomane.com/forum/topic/101498-a-fost-cineva/?fromsearch=1

Mai e postul de sus despre ea.

Oricum am fost eu azi. Tipa are 1.50 si nu prea are dinti in gura. Whatever, voiam sa fut ceva ca eram stresat si de aia am ramas mai mult. Pozele sunt reale dar o avantajeaza maxim. Locatia e ok, dar dusul nu e accesibil, iar ea e pe fast fuck. Am platit 200 de lei pt o finalizare total, iar pe la mijlocul partidei imi spune ca finalizarea la ea are 15 min. Maaaxim 20.

De prestatie nu mai zic. Mai bine faceam o laba, dura mai mult si aveam si 200 de lei in buzunar.

Eu personal nu ma mai duc si nici nu recomand, dar daca are cineva fetishuri cu luate tzepe, oho, ea e fata voastra.

Băi frate da astea din militari chiar nu se dezmint! Tot pe repede înainte și cu nesimtirea sus! Probabil ca încă sunt conaționali care nu sunt convinși de aceasta parte a orașului.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.