xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 13, 2019 Postat Aprilie 13, 2019 P.S: nici tatuată nu sunt !
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Pfff.. nicidecum! Mai uitați-va și voi la toate pozele. Chiar nu seman cu domnișoara și nici nu ma afișez cu vreun maimuțoi pe lângă mine 😂😂😂😂[/quotePoate te umflă maimuțoiul
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 N-are cine.. stai calm.. ! 😂Va pup
zyxxyz Reputație: 289 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 te salut ! esti in cluj ? daca da cat timp stai ?
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Hello! Da, sunt... nu știu sa îți spun exact cât... dar voi fi pt ceva vreme!
Vizitator kyky two Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Sunt vecin cu ea am văzut o odată când a venit cu bagaje a coborât dintr un merțan albastru de Sibiu.Arată ok.
Vizitator kyky two Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Te amuzi ca arăți ok 😅😅😅,am fost drăguț. O să pun o poza cu tine când te văd pe afară.
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 14, 2019 Postat Aprilie 14, 2019 Mulțumesc pentru acest lucru pozitiv !
zyxxyz Reputație: 289 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Hello! Da, sunt... nu știu sa îți spun exact cât... dar voi fi pt ceva vreme!multumesc frumos pt raspuns !
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 17, 2019 Postat Aprilie 17, 2019 disponibilă Pt programări tel: 0743383753😘
preanume Reputație: 22 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Aici mi-as fi dorit sa scriu si eu o recenzie dar din pacate nu pot detalia decat partea de comunicare ce ar fi trebuit sa preceada actiunea.Am sunat-o pe domnisoara ieri pe numarul din postul anterior, discutat despre oferta, am ales ce m-a tentat si am si facut o programare pentru astazi dimineata, Am sunat regulamentar cu 30 de minute inainte, am mai insistat de cateva ori pret de aproximativ 40 de minute, trimis si cateva SMS-uri dar fara succes. I-am trimis ulterior si o propunere de reprogramare dar nici la aia nu am primit raspuns (am specificat - e drept doar in ultimul mesaj - ca ma poate contacta inapoi).Sonia, daca te superi pe cate unul din noi, da-ne si noua un semn, sa stim ce s-a intamplat. Macar la cei dintre noi care nu au gresit cu nimic (inca). 1
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 19, 2019 Postat Aprilie 19, 2019 Aici mi-as fi dorit sa scriu si eu o recenzie dar din pacate nu pot detalia decat partea de comunicare ce ar fi trebuit sa preceada actiunea.Am sunat-o pe domnisoara ieri pe numarul din postul anterior, discutat despre oferta, am ales ce m-a tentat si am si facut o programare pentru astazi dimineata, Am sunat regulamentar cu 30 de minute inainte, am mai insistat de cateva ori pret de aproximativ 40 de minute, trimis si cateva SMS-uri dar fara succes. I-am trimis ulterior si o propunere de reprogramare dar nici la aia nu am primit raspuns (am specificat - e drept doar in ultimul mesaj - ca ma poate contacta inapoi).Sonia, daca te superi pe cate unul din noi, da-ne si noua un semn, sa stim ce s-a intamplat. Macar la cei dintre noi care nu au gresit cu nimic (inca).Hello, scuze pt Neplăcerile create, am avut ceva probleme cu telefonul. O seara liniștita !
xpsvista Reputație: 270 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 21, 2019 Pai tot apar diverse anunturi si cum ai si telefonul inchis ne induci in eroare. . aici te las pe tine sa ne luminezi cu anunturile. asta nu iti spun de unde e ... si oricum nu conteaza daca nu e al tau sau cu tine , dar era interesant daca era al tauDe ce dracu tot postezi imaginea asta ? E scarboasa
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Aprilie 21, 2019 Postat Aprilie 21, 2019 De ce dracu tot postezi imaginea asta ? E scarboasaBravo! Chiar este ..!
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Hello!Sunt disponibilă pentru programări tel:0743383753Pupici ! ðŸ·
Vizitator tony sb Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Tare disponibilă eu am venit pana pe Borhanciului și ai zis ca mi dai adresa.Nu ai mai răspuns.II înțeleg și pe ceilalți nemulțumiți, chiar ești neseriosă.Da o dai tu la întoarcere. 😅😅😅
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Îmi pare rău ... dar ca să te programezi, trebuie să anunți cel puțin cu 15-20 minute înainte ... poate am o altă programare .. oriunde ai merge este nevoie de un anunț și o confirmare ... :) eu nu aștept ca tu să ajungi în locul aproximat zis de mine ca să îmi spui ca vii sau nu... ar fi absurd
Vizitator tony sb Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Pai am zis ca ajung în 30 de minute
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Îmi pare rău ... dar ca să te programezi, trebuie să anunți cel puțin cu 15-20 minute înainte ...Anunț cu 15 minute înainte = fast fuck, clienți pe banda, 20 clienți pe zi --> DE EVITAT! Primul venit, primul servit = FAST FUCK!
Vizitator tony sb Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Nu ai văzut o la față ca o evitai
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 @altu2 ... îmi pare rău dar nu îmi permit sa fac atâta deranj.. pt fast fuck 😂 prefer discreția, plus că îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela .. nu cred ca cei care au fost la mine sa se fi simțit grăbiți.. ty for understanding. @tony.. bine că m-ai văzut tu 😂😂😂😂 Pt alte comentarii inutile vă Invit în tropicele dedicate pt chestii de genul.. nu pe topicul meu.O seara liniștită !
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 P.S. : nu se știe niciodată faptul în care mă prinzi când tu îți dorești programarea .. poate mâncând, poate intr-o deplasare .. poate am alta programare stabilită mai de dinainte să îți doresti tu. Nu sunt răutăcioasă cu nimeni, așa că dați dovadă de gentlemani :) Respect și înțelegere .
dorian3 Reputație: 174 Postat Mai 19, 2019 Oras:CLUJ Oras:CLUJ Postat Mai 19, 2019 @altu2 ... îmi pare rău dar nu îmi permit sa fac atâta deranj.. pt fast fuck prefer discreția, plus că îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela .. nu cred ca cei care au fost la mine sa se fi simțit grăbiți.. ty for understanding. @tony.. bine că m-ai văzut tu Pt alte comentarii inutile vă Invit în tropicele dedicate pt chestii de genul.. nu pe topicul meu.O seara liniștită !ioi ioi, vad ca ai simtul proprietati
Vizitator tony sb Reputație: 0 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Te știu fața nu te ajută,ai o fată de trans.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum