aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 20, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 20, 2018 5
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 20, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 20, 2018 Alice rămâne nr 1 , nu vb de oricine... exceptând ca este feblețea mea din tinerețe ... 💠te pup si rămâi “za best “
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 21, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 21, 2018 Alice rămâne nr 1 , nu vb de oricine... exceptând ca este feblețea mea din tinerețe ... 💠te pup si rămâi “za best “ 😘
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 21, 2018 Mai fa poze ca te iubește aparatul ăla știu ce zic că-s destul de bătrân !!! 1 6
catacasex2 Reputație: 14 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Din întâmplare zilele trecute am avut drum prin Brașov și având ceva timp liber trebuia fructificat așa că am căutat puțin pe net și am dat Alice,care mi-a căzut cu tronc din prima privire aruncată peste profilul ei.Asa că am sunat și mi.a răspuns o voce puțin cam înțepătoare și hotărâtă in fine programat și fugă spre locație.Cand am ajuns Alice togmai ieșise din duș iar pisica ei se lingusea pe lângă ea parca ii asigura paza :)),intrat stat puțin de vorbă pe canapea,(rugat sa-l resusciteze pe black beauty care era aproape decedat,știe ea despre cine.i vorba) este o tipă foarte inteligenta cu o cultura vasta chiar poți sta de vorba cu ea daca te tine pipota.Apoi dupa o scurta igienizare din partea mea și desigur din nou și a ei trecut la actiune.Un miros plăcut și o piele catifelata ,incepem cu un oral neprotejat exemplar,executat cu multa saliva și deep,micul "C jr" era că în rai ...Apoi un normal(protejat) in misionarului ,se mișcă super bine și GFE după părerea mea destul de natural nu părea mimat,iar priveliștea este de vis și intr-un final apare și finalizarea.După am mai stat la câteva povești și am plecat în grabă că a zburat cam repede timpul meu liber,mai repede decât preconizaseram eu. În concluzie Locație 9 Foarte curatBaie 8. Prosop curat dar fără papuci,no problem for me!Oral 10 Pentru mine a cam rămas memorabil și deține coroana până în prezentNormal 8. Preț 150 halatul ;) De revenit cu următoarea vizită prin Brașov. 2
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 22, 2018 😘 :* 1
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 22, 2018 Din întâmplare zilele trecute am avut drum prin Brașov și având ceva timp liber trebuia fructificat așa că am căutat puțin pe net și am dat Alice,care mi-a căzut cu tronc din prima privire aruncată peste profilul ei.Asa că am sunat și mi.a răspuns o voce puțin cam înțepătoare și hotărâtă in fine programat și fugă spre locație.Cand am ajuns Alice togmai ieșise din duș iar pisica ei se lingusea pe lângă ea parca ii asigura paza :)),intrat stat puțin de vorbă pe canapea,(rugat sa-l resusciteze pe black beauty care era aproape decedat,știe ea despre cine.i vorba) este o tipă foarte inteligenta cu o cultura vasta chiar poți sta de vorba cu ea daca te tine pipota.Apoi dupa o scurta igienizare din partea mea și desigur din nou și a ei trecut la actiune.Un miros plăcut și o piele catifelata ,incepem cu un oral neprotejat exemplar,executat cu multa saliva și deep,micul "C jr" era că în rai ...Apoi un normal(protejat) in misionarului ,se mișcă super bine și GFE după părerea mea destul de natural nu părea mimat,iar priveliștea este de vis și intr-un final apare și finalizarea.După am mai stat la câteva povești și am plecat în grabă că a zburat cam repede timpul meu liber,mai repede decât preconizaseram eu. În concluzie Locație 9 Foarte curatBaie 8. Prosop curat dar fără papuci,no problem for me!Oral 10 Pentru mine a cam rămas memorabil și deține coroana până în prezentNormal 8. Preț 150 halatul ;) De revenit cu următoarea vizită prin Brașov. Multumesc frumos si ma byucur ca te-ai simtit bine :kiss3 1
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 22, 2018 bucur*
hunter114 Reputație: 155 Postat Septembrie 22, 2018 Postat Septembrie 22, 2018 Buna alice pe luni pe la 12 se poate o programare?Multumesc!
iuliuscezare Reputație: 273 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Nu a Alice!Pe la 10.00 esti disponibilă?Iti scriu aici ca nu vreau sa deranjez la tel.poate nu te-ai trezit.Multumesc!
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 Neata :) Acum incep programul, sunt prea dependenta de YouTube si m-am culcat pe la 6 dimineata. Inca ceva de mentionat, pt ca tot am uitat sa postez si se creeaza confuzii. Nu mai stau la LSN, ma gasiti in zona Gemenii, pe Zizinului, foarte aproape de Profi. Va pup si o zi faina sa aveti :)
doru1992 Reputație: 136 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Alice adore niste poze noi ?
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 Alice adore niste poze noi ? Daca vreun domn care ma viziteaza o sa fie suficient de dragut sa imi faca niste poze, o sa pun. M-am saturat sa ma chinui cu selfie stick si cu camera varza :(
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 23, 2018 Daca vreun domn care ma viziteaza o sa fie suficient de dragut sa imi faca niste poze, o sa pun. M-am saturat sa ma chinui cu selfie stick si cu camera varza :(Vin eu sa-ti fac :)
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 WHAT THE FUCK! Cine vrea sa primeasca annilingus si spune "am facut dus acasa"? Si nu cere la dus aici? Daca trebuie sa te trimit eu la dus, ai o problema. Asa ca iti arat usa. Daca fac sex pe bani nu inseamna ca NU AM STANDARDE! Fuck this shit.... 3
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 WHAT THE FUCK! Cine vrea sa primeasca annilingus si spune "am facut dus acasa"? Si nu cere la dus aici? Daca trebuie sa te trimit eu la dus, ai o problema. Asa ca iti arat usa.Ia-ti banii si out. Daca fac sex pe bani nu inseamna ca NU AM STANDARDE! Fuck this shit.... 1
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 Am postat de doua ori de nervi. Scuze. Gata.
cliors Reputație: 103 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Corect....da-i afara pe nespalati. Azi pana la ce ora lucrezi?
bvhornyguy Reputație: 234 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 23, 2018 Am postat de doua ori de nervi. Scuze. Gata. No apologies due! We like deliciously wicked......with standards
iuliuscezare Reputație: 273 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Pe la cat începi programul astazi?
fermecatu007 Reputație: 27 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Am fost la domnișoara Alice,un oral acceptabil,păsărica foarte urat mirositoare și spunea k doar ce a iesit din dus!!!
iuliuscezare Reputație: 273 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 In cazul asta trebuie trecuta la "de evitat"
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 Inscris astazi, dupa ce am comentat de un nene poftit afara pt refuzul de a face dus :laugh2 Woooowwww! Stimabile, daca ai fost la mine, fa recenzie clara si concisa si mai ales descrie dormitorul. Daca tot spui ca ai ajuns pana acolo :laugh2 Pute? Pute :slap2 1
aliceadore Reputație: 162 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Septembrie 23, 2018 PS: Cand cineva se inscrie si incepe si deschide topic dupa topic despre fete diferite si pe toate le face "de evitat, put, au bube la gura", mare credibilitate prezinta respectiva persoana. Sa te duci la trei femei diferite, sa spui lucruri negative despre ele fara o recenzie completa (locatie, etc) sa postezi totul in 60 min......Cineva nu stie cum sta treaba cu forumul ;) Anyway, inchei discutia cu postarea asta ca nu are rost. Sunt destui domni cu capul pe umeri aici sa isi dea seama ce-i fishy aici. 3
cliors Reputație: 103 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Alice, pana la cat ai programul?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum