Sari la conținut

hunter114

Serious Contributor
  • Număr conținut

    318
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de hunter114

  1. Aplm. 😀😀Poi da ca dacă nu ești vaccinat intra și niște anticorpi în prețul ăla 😂
  2. De ce sa nu vorbească urât? Când tu ne-ai făcut pe toți prosti și săraci? Pe deasupra ai jignit și toate colegele de breasla! Mai ai și tupeu sa te afișezi aici sub un alt nume cu același tupeu. Toți o sa vorbim urat cu tine pana nu schimbi comportamentul jegos si tupeista de centura. Și bineînțeles îți ceri scuze fata de toți și de toate! Altfel publi24 scrie pe tine unde o sa sugi pula și cu 100 fără prezervative +cim!
  3. Vaaaai și noi care ne-am călcat în picioare sa ajungem la tine😂ne-ai rupt inima🤣Adplm
  4. Nu ne ofticam deloc ne doare la pula de tine! Pe noi ne interesează sa nu mai prostești lumea cu conturi multiple și cu o atitudine de diva de 2 lei. Și da aici este și oala noastră defapt pentru ca după oala noastră plătești tu chiria și n-ai murit de foame!
  5. Ne permitem și noi lisuca, numai ca nu ne plac zdrențele.
  6. Și noi venim către tine alergând 🤣🤣🤣Aidplm
  7. Dacă are moderare plătit poate șterge ce nu convine.
  8. Gata venim! Atenție la programări ca va fi bătaie pe tine azi! Eu zic sa ne organizam să întram câte 2 sa prindem loc toți, ca întram în weekend cu preț dublu. 😀Adplm.
  9. Adică să lăsăm o curva proastă sa bată joc de noi?
  10. Din ciclul Adplm. Asta înseamnă să fi o curva aroganta și proasta! Închide ca te sunăm noi.
  11. Pai da! Cacam asa ai ajuns și tu aici 😏😀
  12. Aici ai nimerit bine zic eu! Ca doar numai un prost a putut sa te viziteze pe bani ceruți de tine și servici de nimic! Poate de data asta ne revine mintea la cap de prosti care santem și nu mai promovam și ridicam în slavi zdrențe ca tine!
  13. Foarte adevărat dar excepțiile astea sant cam 5 cel mult 10%pe țară și la vânătoarea aia despre ce vorbești de cele mai multe ori pușca se întoarce împotriva ta😀
  14. Da cine plm se duce după pulbi mai când aici sant fete bune testate cu servicii ok și trebuie sa plece ca sant nevizitate și amenințate. Plus ca toate rapandulele de pe publi se muta aici tot cu pești lor. Aiplm Plus ca ăștia care mergeți după publi și după aia va plângeți aici meritați soarta! Și fetele faine de aici trebuie sa plece ca nu sant vizitate.
  15. De ce să-mi fie ciuda?? Ca ce? Nu ești mai mult cu nimic ca altele ba dimpotrivă.
  16. Eu zic ca vai și de steaua ta ca și tu ai vreo 3 anunțuri pe publi și nu-i frumos sa jignești pe altele din moment ca și tu ești aceleași curva, numai ca pe bani mai mulți. Inițial am zis ca nu comentez dar ai reușit sa ma enervezi cu atitudinea asta! Tu nu ești în stare nici sa pui singura pozele măcar. Curvele alea de care zici tu a reușit măcar sa facă un cont calumea si pun pozele singure. Vai de capu tău!
×
×
  • Creează nouă...