Jump to content

sarrah

Serious Contributor
 • Content Count

  423
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sarrah last won the day on April 13

sarrah had the most liked content!

Community Reputation

654 Reputatie Excelenta

About sarrah

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 09/19/1997

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Elveția
 • Interests
  Interesată în a combina utilul cu plăcutul!

Recent Profile Visitors

4,734 profile views
 1. Sunt de acord că părerile sunt împărțite, încă de la Adam și Eva încoace. Sunt foarte empatică, tolerantă și sociabilă dacă am cu cine. Nu am de gând să mă încurc cu toți golanii și neanderthalienii. Asta-i tot. De aici și cerințele mele. Mare-i frustrarea.
 2. Extraterestrule, dacă dumitale ai impresia că pe mine mă face să mă simt bine reputația pozitivă pe care o aveam fără să o cer, sau negativă la care m-ai adus tu dând dislike la fiecare post, ești pielea de pe avion. 😂 PS: n-am atâtea postări cât să îți arăți toată frustrarea adunată! Dar ca sa vezi că țin la tine, mai postez. Dă dislike și aici, arată-ne tuturor ce bad boy poți să fii. 🤭
 3. Adio și nu te mai întoarce! 😀
 4. Fiecare să-și vadă bârna din proprii ochi și nu paiul din ochii altora. 💋
 5. Dacă vor fi domni care vor dori să lase recenzii vei afla cam tot ceea ce vrei să știi. Poți afla și fără recenzii, dacă mi-ai scrie un mesaj în care să te prezinți și să-mi spui care ar fi așteptările tale in privința unei întâlniri cu mine, ulterior primind un mesaj din partea mea cu aceleași lucruri, așteptările și cerințele mele. Nu e nimeni sălbatic, în afară de unii care măcăne pe aici fără rost și doar caută băgare în seamă.
 6. Și ne dăm cu părerea în necunoștință de cauză? "Bun cercetaș"
 7. Tu îți dai seama ce scrii? Intuiție extraterestră? Coboară cu picioarele pe pământ, domnule. Fii cu băgare de seamă, să nu-ți iei rolul în serios precum Robert Powell sau Heath Ledger.
 8. De unde această aluzie că nu mi-aș respecta programările? Nici măcar nu am avut vreo programare până la momentul actual, dacă veți întâmpina o situație de genul, abia atunci aveți dreptul să spuneți aceste lucruri. Weekend fain!
 9. Pai am poză, dar doar contactele mele o pot vedea, nu toată lumea. Daca nu îmi scrii și nu discutăm nici nu vei avea cum să vezi poza pentru că nu te voi putea adăuga în agendă. Eu am spus doar că nu voi posta nimic public, nu că nu voi avea fotografie la profil pe WhatsApp sau că nu voi trimite poze celor cu care doresc să mă întâlnesc.
 10. Ceea ce mintea ta, cea neodihnită în a sublinia cât de slab pregătit ești pentru evoluare, nu înțelege este: nu este neapărat necesar și nu mă obligă nicio forță din lumea asta sa PUBLIC poze cu mine, faptul că îmi ofer serviciile doar celor care consider că sunt la același nivel cu mine, este un lucru pe care tu nu îl vei înțelege pentru că: ești acel gen de om care se mulțumește cu "peștele" din "balta satului" și nu merge la Prut sau pe Dunăre să aibă o "captură" mai frumoasă și/sau mai rară. Mi-a scris cineva adineauri că decât să îți desenez o schemă să înțelegi conceptul meu sănăto
 11. Exact din acest motiv nu voi putea dormi la noapte...🙄 Revino-ți la realitate, Gogule, până nu e prea târziu și dă vreo depresie în tine să faci vreo vizita pe la 9, în capitală!
 12. În termeni psihologici, pe care nu i-ai înțelege dacă îi scriu, se spune că vezi în alții doar ceea ce există în tine. 😀 Așa că, mai spune, așa vom ști cu toții lucruri despre tine pe care nici măcar nu ai vrea să le transmiți. 🤗
 13. Așa e, fiindcă dacă nu îți stârneam curiozitatea nici nu aveai ce căuta pe topicul acesta, măi băgare în seamă. Ce faci Gogule? Iar cerșești atenție? Ți-ai terminat temele? Ah, stai, e weekend deja, ai timp și de o labă tristă la fel ca și tine. Eu nu te pup că prostia e molipsitoare. PS: mi se pare normal să mă apăr în momentul în care sunt atacată, dar nu mi se pare normal ca voi să stigmatizați o persoană înainte de a o cunoaște. Dacă nu aveți interes în privința mea din cauza cerințelor pe care le impun, ocoliți topicul. Simplu. Ziua buna!
 14. Eu nu caut să fiu lăudată, ești persiflat că nu îți pot satisface ego-ul și că acei 2 neuroni ar vrea să știe mai multe, dar nu șansa și nici nu duc! Te rog cu foc să te întorci la pescuitul pe baltă și să nu mai insiști cu stigmatizarea la adresa mea, te faci de rahat. Hai mersi!
×
×
 • Create New...