Jump to content

sarrah

Serious Contributor
 • Content Count

  805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sarrah last won the day on July 14

sarrah had the most liked content!

Community Reputation

1,674 Reputatie Excelenta

About sarrah

 • Rank
  Serious Contributor
 • Birthday 09/19/1997

Profile Information

 • Sex
  Female
 • Locatie:
  Romania
 • Interests
  I just enjoy life

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Get used with this, nothing's gonna change my dear. Ziua trece, banu' intră în buzunar la cine trebuie...nu prea își mai bate nimeni capul cu forumul, e haos.
 2. Ma decid acest weekend..💭
 3. Ești dobitoc dacă ai impresia că oamenii care mă vizitează dau fuga pe nimfomane.com imediat după ce mă vizitează. Am puțini clienți, pentru că nu-mi place să mă aglomerez cu plebei, iar cei pe care îi am nici măcar nu scriu aici (îmi spun la plecare că nu au nici măcar cont pe această platformă) fiindcă nu îi interesează să "distribuie" mai departe momentele frumoase care, după ei, sunt PRIVATE. Cei care mi-au lăsat recenzii de-a lungul timpului sunt citați de mine mai sus, terminați cu tâmpeniile și nu mai căutați nod în papură.
 4. Vizita mea s-a încheiat! Mulțumesc tuturor pt timpul acordat și pentru întâlnirile reușite!❤️ Vă doresc sănătate și belșug în toate! 🤗
 5. Nu va obligă nimeni să fiți într-un fel sau altul! E strict alegerea voastră, dacă doriți bine, dacă nu, mergeți la altele, sunt destule ahtiate după lovele care vă iau pe bandă rulantă. Eu nu fac așa.
 6. Dar nu te forțează nimeni, deci hate'ul a fost NONSENS. Succes pe Tinder!
 7. "Cine vrea sa pescuiască greșeli, are o sarcina ușoară: ele plutesc la suprafață ca și paiele! Cine vrea perle, trebuie sa coboare în adâncuri!"
 8. Terminați cu tâmpeniile și scrieți după ce mă vizitați, nu înainte. Hai, sănătoși să fiți
 9. Aici, în Iași. 🤗🔥
 10. Mulțumesc tuturor pentru timpul acordat în aceste două zile! 😘🔥 Voi mai fi și mâine (vineri nu știu sigur)
 11. Dacă prostia ar durea...nu ai mai fi printre noi, cu părere de rău, dar ești lamentabil.
 12. Așa, am înțeles, facem split la încasări luna asta. 😁 Îți place shaorma..maxim!
 13. @pisicuts fă cumva și schimbă titlul topicului fiindcă nu mă privește, iar apoi închide-l fiindcă a aflat toată lumea deja cât de mincinos și @altadata și cât de obsedat e @Lucas0.
 14. Ăștia care dați o ploaie de mesaje unei femei care nu e interesată de voi, cât mai costă ședința la psihiatru? Cum e acolo în mintea voastră? Brumă, ceață multă, nu? Găsiți-vă un hobby, citiți ceva, în 2021 încă mai sunt maimuțoi din ăștia călare pe mesagerie. Mai și fac pe țărăneții când nu sunt băgați în seamă. Prostuțe ființe sunteți. Abonament la Obregia premium, 12 zile, fără acces la cereale cu lapte și hârtie igienică. Xanax-ul de miercuri. Cu plăcere.
×
×
 • Create New...