Sari la conținut

Lora 0769769949

Vizitator

Postări Recomandate

​Buna dragi mei sunt LORA va multumesc mult pentru aprecieri , va astept in continuare cu drag :kiss3 .

Ca service va pot oferi masaj de relaxare, sex normal  protejat obligatoriu , oralul se poate si neprotejat in functie de igiena

​ofer si finalizare orala ,diverse fantezi 69 , finalizare corporala ,faciala .

:boob ​ :boob ​ :boob ​ :boob ​ :boob 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns a 2 a ora la tipa fara sa imi dau seama, nu am recunoscut pozele din noul anunt. In fine... nu am regretat cand am ajuns si am vazut-o, pentru ca m-am simtit bine prima data cand am fost. Am decartat 100 ron din proprie initiativa, am stat un pic de vorba la o tigara si apoi am trecut la treaba.

Am avut parte de un oral destul de bun cu incercari de deep, coaie linse/supte si terminat prin finalizare orala. Igienizat cu servetele umede, ea a mers la baie sa scape de incarcatura si apoi am stat vreo 20 min intinsi pe pat, timp in care s-a frecat de mine, m-a sarutat, mangaiat etc. Apoi a inceput iar cu un oral destul de hard, montat prezervativul trecut in lady on top, doggy si finalizat.

Notele raman la fel ca in prima postare, tariful a fost de 100 ron pentru aproximativ 1 ora, pret destul de corect pentru ce ofera.

Regret ca nu am optat pentru finalizarea faciala... e o fantezie mai veche pe care nu am reusit sa o indeplinesc, pare desul de "ascultatoare" si cred merita incercat.

De revenit...da, daca renunta la noptile pierdute, este mereu obosita, dar isi face treaba si nu te grabeste.

• Like 1
Link spre comentariu

Da, Lora e cool!
Am vizitat-o de vreo doua ori.
Cu mine (presupun ca asta face cu toti clientii), a incercat sa ma faca sa ma simt cat mai bine (in sensul ca sta de vorba cu tine inainte de a trece la actiune).

Ca si note:

Locatie 8 - Central si destul de curat (blvd Unirii, langa BCR)

Oral: 8- se implica

Normal- incearca sa se faca placuta

GFE: 8-incearca sa fie amabila si placuta

Pret: 50/100 h

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...