sweet lora Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Buna dragi mei sunt LORA va multumesc mult pentru aprecieri , va astept in continuare cu drag :kiss3 .Ca service va pot oferi masaj de relaxare, sex normal protejat obligatoriu , oralul se poate si neprotejat in functie de igienaofer si finalizare orala ,diverse fantezi 69 , finalizare corporala ,faciala . :boob :boob :boob :boob :boob Link spre comentariu
alexander1990 Reputație: 173 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Am ajuns a 2 a ora la tipa fara sa imi dau seama, nu am recunoscut pozele din noul anunt. In fine... nu am regretat cand am ajuns si am vazut-o, pentru ca m-am simtit bine prima data cand am fost. Am decartat 100 ron din proprie initiativa, am stat un pic de vorba la o tigara si apoi am trecut la treaba.Am avut parte de un oral destul de bun cu incercari de deep, coaie linse/supte si terminat prin finalizare orala. Igienizat cu servetele umede, ea a mers la baie sa scape de incarcatura si apoi am stat vreo 20 min intinsi pe pat, timp in care s-a frecat de mine, m-a sarutat, mangaiat etc. Apoi a inceput iar cu un oral destul de hard, montat prezervativul trecut in lady on top, doggy si finalizat. Notele raman la fel ca in prima postare, tariful a fost de 100 ron pentru aproximativ 1 ora, pret destul de corect pentru ce ofera. Regret ca nu am optat pentru finalizarea faciala... e o fantezie mai veche pe care nu am reusit sa o indeplinesc, pare desul de "ascultatoare" si cred merita incercat. De revenit...da, daca renunta la noptile pierdute, este mereu obosita, dar isi face treaba si nu te grabeste. 1 Link spre comentariu
sweed29 Reputație: 139 Postat Septembrie 17, 2018 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Ziceai ceva de noul anunt... Are si un nou numar de telefon sau telefonul este acelasi? Link spre comentariu
alexander1990 Reputație: 173 Postat Septembrie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Ziceai ceva de noul anunt... Are si un nou numar de telefon sau telefonul este acelasi?Tot nr din topic il are. Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 422 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Da, Lora e cool!Am vizitat-o de vreo doua ori.Cu mine (presupun ca asta face cu toti clientii), a incercat sa ma faca sa ma simt cat mai bine (in sensul ca sta de vorba cu tine inainte de a trece la actiune). Ca si note:Locatie 8 - Central si destul de curat (blvd Unirii, langa BCR)Oral: 8- se implicaNormal- incearca sa se faca placutaGFE: 8-incearca sa fie amabila si placuta Pret: 50/100 h Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum