Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Just relax :) 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Contra funny: bai daca am detestat ceva in viata asta, a fost ca atunci cd spunem ca ne întâlnim la ora x, aproape întotdeauna se gasesc unii sa vina peste jumate de ora, peste o oră etc.Naa, inteleg, trafic etc.Pana mea, la mine nu-i trafic ???La mine niciodată nu-i trafic, tot la altul e. :)))))))Asta era o aluzie cumva?Tu ai coborat din scara...Singurul ambuteiaj a fost vecina de la 1 cu galeata de gunoi. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Asta era o aluzie cumva?Tu ai coborat din scara...Singurul ambuteiaj a fost vecina de la 1 cu galeata de gunoi.Io ziceam la general...Doar de fiecare data te-am asteptat...;) PS: io nu doar am coborat din scara. Vin din alta zona...;) Link spre comentariu
trucker4life Reputație: 177 Postat Iulie 8, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 8, 2018 Trei femei, una logodită, una căsătorită ÅŸi o amantă stăteau de vorbă despre relaÅ£iile lor ÅŸi au hotărât să-ÅŸi uluiască bărbaÅ£ii… în acea seară toate trei s-au îmbrăcat sexy, purtând pantofi cu tocuri cui, corset de piele ÅŸi o mască pe ochi. Ziua următoare s-au întâlnit din nou… Fata logodită a spus:- Aseară, când logodnicul meu a ajuns acasă, m-a găsit îmbrăcată cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui de 7 cm ÅŸi masca. Mi-a spus “Esti femeia vieÅ£ii mele, te iubescâ€â€¦ după aceea am făcut dragoste toată noaptea.Amanta s-a lăudat ÅŸi ea:- Åži la mine a fost incredibil! Ne-am întâlnit în biroul lui. Purtamcorsetul de piele, tocuri cui foarte înalte, masca ÅŸi o pelerină. Când am descheiat pelerina, n-a scos nici un cuvânt. Am făcut doar sex ca nebunii toată noaptea!ÃŽn cele din urmă, femeia căsătorită ÅŸi-a spus ÅŸi ea povestea:- Eu am trimis copiii la mama, m-am pregătit, m-am echipat cu corsetul de piele, pantofii cu tocuri cui ÅŸi masca pe ochi. SoÅ£ul meu s-a întors de la lucru, a luat telecomanda ÅŸi o bere din frigider ÅŸi a spus:- Ia zi, Batman, faci ÅŸi tu ceva de mâncare? 🤣🤣🤣😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Sa fie in ton cu postarea de mai sus :)) 25 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Pastrand sirul evenimentelor... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Asa ! Buna asta pt stirbirea mintii. ;)Off !Noroc cu picatura mai echilibram. ;) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Iulie 9, 2018 M-a amuzat poza asta, dar din alte motive. :laugh2Pericolul ala eminent o fi fost premiant in scoala! :D 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 M-a amuzat poza asta, dar din alte motive. :laugh2Pericolul ala eminent o fi fost premiant in scoala! :D A dracu pielea pe tine ! :))Daca ai iesi din dulap, chiar ai fi un tip misto.:)Sula ta cu anonimatul tau.Intra in gasca in pana mea.Lasa dreaque dulapurile. :)))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Ai de pooooola mea, ce gagica in videoclip....!!! :)Fly Project - Like A Star La sfarsit...vc...e legata.Cred ca Gvb era pe acolo. :))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 A dracu pielea pe tine ! :))Daca ai iesi din dulap, chiar ai fi un tip misto.:)Sula ta cu anonimatul tau.Intra in gasca in pana mea.Lasa dreaque dulapurile. :))))Lasa-l ca sta bine @manutm asa !!!Macar el sa ramana in intuneric ;) 28 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Lasa-l ca sta bine @manutm asa !!!Macar el sa ramana in intuneric ;)Lumina strabate intunericul, nu invers. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Pot sa ajut cu niste lumanari...sa nu fie bezna. 5 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Pot sa ajut cu niste lumanari...sa nu fie bezna.:))))))))))))Beton a fost asta !Bine man !In tine am incredere. Nu totala dar am. :))Cu ce le aprindem ? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Acu vazut. Inesuka m-a inselat. :)))Data nasterii apare in martie pa profil dar mai mult e interesata de relatii publice. :)))))))Beton ! Credeam ca e interesata de Osho.:) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 :)))) 23 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2018 Partajează Postat Iulie 9, 2018 Did you know that there's an actual reason why babies are crying on plane? It's because they're upset that gay people are gwtting married (Louie C.k) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2018 Partajează Postat Iulie 10, 2018 M-am nascut prea tarziu! 5 Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 M-am nascut prea tarziu!Dacă o prinzi de mică poate reușești să o educi în acest spirit 😀ðŸ˜ðŸ˜³ Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 @ Cozo: Daca ti-as cauta in alte carti cum trebuie sa fie femeia dar si barbatul...nu te incadrezi nici tu. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Dacă o prinzi de mică poate reușești să o educi în acest spirit Cat de mica? @ Cozo: Daca ti-as cauta in alte carti cum trebuie sa fie femeia dar si barbatul...nu te incadrezi nici tu. ;)Important este sa te incadrezi tu!Eu sunt un caz pierdut. Eu am doar carti de colorat... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Numai cei slabi renunta...Sper ca in timp sa ma ridic.Acum sunt cazut, ca multi altii. Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Cat de mica? Important este sa te incadrezi tu!Eu sunt un caz pierdut. Eu am doar carti de colorat...Cam 18-22???😂😀😠Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Numai cei slabi renunta...Sper ca in timp sa ma ridic.Acum sunt cazut, ca multi altii.Am auzit că au căzut bac-ul mulți! Și tu??!☺😳 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 Cam 18-22???Deci sa'nteleg ca la 23 de primaveri e deja un caz pierdut? Numa' bine!In toamna iau si eu BAC'ul (cica e mai usor in toamna...poate ma intalnesc si cu Maestru... da asta e chitros, nu-mi sopteste nimic) si ma inscriu la facultate! Gasesc (cred) cateva pana'n 22 de ani. Da alea's fete inteligente...si cu pretentii, inclusiv materiale...am eu oare vreo sansa?Si incult...Si sarac! 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum