Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 nu mai am timp de Osho :) OSHO are timp de tine? :) Funny :laugh2 :laugh2Indeed! :) 5
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 nu mai am timp de Osho :)Hopaaa ! Ai trecut la alt nivel ?Sau ? :)
manutm Reputație: 3089 Postat August 2, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 2, 2018 -Bună ziua, aveţi cinci minute să vorbim despre domnul nostru Isus Cristos?-Sigur. -De ce Cristosu' mă-tii dai cu bormaşina la 7 dimineaţa? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 Hopaaa ! Ai trecut la alt nivel ?Sau ? :) si asta ;)
balena amada Reputație: -8 Postat August 2, 2018 Oras:Marea Inghesuiala Oras:Marea Inghesuiala Postat August 2, 2018 si asta ;)Ce-ti mai face mana ? S-a vindecat ?
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 2, 2018 Postat August 2, 2018 De ce intrebi?Vrei s-o provoci la skandenberg? 5
balena amada Reputație: -8 Postat August 2, 2018 Oras:Marea Inghesuiala Oras:Marea Inghesuiala Postat August 2, 2018 De ce intrebi?Vrei s-o provoci la skandenberg?Nu , sa o prind in menghina, ea e zdreanta care ti-a inchis contul anul trecut ca la multi altii si acuma o pupati toata Timisoara in cur ! E posibil asa ceva ?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Nu , sa o prind in menghina, ea e zdreanta care ti-a inchis contul anul trecut ca la multi altii si acuma o pupati toata Timisoara in cur ! E posibil asa ceva ?A vorbi frumos intre noi si a glumi, inseamna pupat in cur ?Altul cu gand negativ. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 -Bună ziua, aveţi cinci minute să vorbim despre domnul nostru Isus Cristos?-Sigur. -De ce Cristosu' mă-tii dai cu bormaşina la 7 dimineaţa?Nu lua numele acesta in desert.Macar din respect ca nu a facut nici un rau, nimanui.Iar la noi se scrie Iisus Hristos.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 😂😂😂😂Las' c-o să scriu eu una mai bună. Mult mai bună... :laugh2 Dar doar după ce mă las de meserie ;)
Vizitator rasca Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Las' c-o să scriu eu una mai bună. Mult mai bună... :laugh2 Dar doar după ce mă las de meserie ;)Las' c-o să scriu eu una mai bună. Mult mai bună... :laugh2 Dar doar după ce mă las de meserie ;)
Vizitator rasca Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Las' c-o să scriu eu una mai bună. Mult mai bună... :laugh2 Dar doar după ce mă las de meserie ;)Las' c-o să scriu eu una mai bună. Mult mai bună... :laugh2 Dar doar după ce mă las de meserie ;)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 3, 2018 Postat August 3, 2018 Am nevoie de cativa ani de meditatii...Trebuie sa ma pregatesc serios! 5
manutm Reputație: 3089 Postat August 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 3, 2018 Nu lua numele acesta in desert.Macar din respect ca nu a facut nici un rau, nimanui.Iar la noi se scrie Iisus Hristos.
manutm Reputație: 3089 Postat August 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 3, 2018 https://i.imgur.com/RRTFJT0.jpg
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Mai punem si ceva filmulete :) https://youtu.be/jn0KffrY6eg 6
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Cozonacule, e blondă... :P :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Cozonacule, e blondă... :P :laugh2Dintre fetele politice mie'mi place de Olguta! :D
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 Si de doamna Viorica...puţintel ;) :laugh2 6
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Postat August 4, 2018 :iagree :laugh2 :laugh2 Într-o zi, un batrân a luat un coș și s-a dus să culeagă niște fructe din livada de lângă lac. Când a ajuns acolo a observat niște fetișcane care se scăldau și s-a oprit să le privească, cu gândul la anii tinereții.Fetele, când l-au văzut că se holbează la ele, au intrat repede în apa până la gât și au strigat la el:–Nu ieșim din apă până nu pleci, boșorog pervers!-Stați liniștite, le zice batrânul, nu sunt aici ca să vă vad dezbrăcate. Am venit doar să dau de mâncare la crocodil.Speriate, fetele au ieșit goale pușcă, din apă, iar bătrânul le-a putut admira în voie…Morala: Indiferent de vârstă, când vine vorba de femei dezbrăcate, bărbații se orientează rapid!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum