Vizitator rasca Reputație: 0 Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Ai da puii mei.:)))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Femeia fierbinte.jpgE blonda!! =)) =)) 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 E blonda!! =)) =))Vopsita. :)))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 :) 2 4 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Un țigan (aflat, probabil, la Berlin):- Ca să fiu sigur că toți cei 3 puradei ai mei vor avea cariere de succes, i-am numit Einstein, Zweistein si Dreistein! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 La New York s-a deschis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot.La intrare sunt afisate regulile de functionare ale magazinului:- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA!- Sunt 6 etaje si caracteristiciule barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior.- Poti alege orice barbat de la un etaj, sau poti urca la etajul urmator.- Nu te poti intoarce la etajul inferior!O femeie decide sa viziteze magazinul pentru a gasi un barbat care sa ii tina companie.La etajul unu, pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca!Femeia decide sa mearga la etajul urmator.La etajul al doilea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca si iubesc copiii!Femeia hotaraste sa urce la etajul urmator.La etajul al treilea pe usa este urmatorul afis: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii si sunt extrem de frumosi!"Wow" isi spune femeia, insa hotaraste sa mearga la etajul urmator.La etajul al patrulea pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa!"Incredibil! exclama femeia. Cu greu pot rezista!" Insa decide sa mearga la etajul urmator.La etajul cinci pe usa este urmatorul afis: Aceasti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt frumosi de innebunesti si ajuta si la treburile din casa si sunt extrem de romantici!Femeia este tentata sa ramana si sa aleaga un barbat, insa pana la urma decide sa urce la ultimul nivel.La etajul sase se afla urmatorul afis: Esti vizitatoarea cu nr. 31.456.012 a acestui etaj. Aici nu sunt barbati, acest etaj exista numai pentru a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie... Multumim pentru ca ati ales sa vizitati magazinul nostru!Vis a vis de acest magazin, s-a deschis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpara o nevasta.La primal etaj sunt femei care sunt inebunite dupa sex.La etajul doi sunt femei care sunt inebunite dupa sex si nu te bat la cap.Etajele de la 3 la 6 nu au fost niciodata vizitate de barbati! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Sincer...Am avut un zambet amar. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Sincer...Am avut un zambet amar.Vezi la ăsta: :laugh2 :laugh2 a man tells a rabbi: "i have a strong desire to live to eternity""get married," replies the rabbi."it's that simple? would that allow me to live forever?""not really, but the desire will disappear." Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Uite, mai una pentru tine, Cozonacule :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Asta da!Si de colorat si cu PSD. Exact pt sufletelul meu :D 4 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Mai si io am fost la etajul 5. :))))))))Am cazut...sunt la demisol acum. :)))) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 11, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 11, 2018 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11258785_1058257850879476_2527537016159399741_n.jpg?_nc_cat=0&oh=aeee4be5988e96d7faa4456bc179efbc&oe=5C0F3979 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Lesin :))))))))))) 3 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Lesin :)))))))))))Ines, incercam sa ma trezesc si eu frumos ca omu' ca aseara am avut o noapte lunga si acum ma pregatesc sa merg la biserica... In timp ce'mi beam cafeaua de dimineata si ma uitam sa mai vad p'acilea ceva funny, ce vãz!?DITAMAI (foarte frumos animata) reclama cu tine!! Doream sa stiu neaparat, e de mult timp??Sau este relativ recent adaugata?? Eu abia acum am vazut-o...desi, tot timpul am avut ochi pt tine :wink2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Meanwhile, in Cluj, pe Podul Elisabeta (unde indragostitii obisnuiesc - conform unui fel de "traditie" locala - sa agate lacate pe care-si scriu numele si/sau declaratii de dragoste)... IMGP2854-2.jpg (poza e facuta de yours truly, azi dupa-amiaza; pentru clujenii curiosi, lacatu' cu pricina e undeva catre capu' podului dinspre Parcul Central, cum urci pe pod imediat pe dreapta...) :) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Ines, incercam sa ma trezesc si eu frumos ca omu' ca aseara am avut o noapte lunga si acum ma pregatesc sa merg la biserica... In timp ce'mi beam cafeaua de dimineata si ma uitam sa mai vad p'acilea ceva funny, ce vãz!?DITAMAI (foarte frumos animata) reclama cu tine!!Doream sa stiu neaparat, e de mult timp??Sau este relativ recent adaugata?? Eu abia acum am vazut-o...desi, tot timpul am avut ochi pt tine :wink2Daca te referi la banner da.. este recent :)PS: 100€/luna pentru cele interesate .. :) se poate face pentru orice oras. Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat August 12, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat August 12, 2018 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/39041988_1886745801633137_7704818793813377024_n.jpg?_nc_cat=0&oh=a5b5a58a11eab4894daae9c63d2cadc2&oe=5C142027 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Sunt blestemat!! Cum interactionez si eu putin cu Ines, cum patesc fel si fel de belele. Astazi mi s-a ars televizorul...nu'i vreo gluma nici de gluma! Sa fie din cauza ca este data de 13? 4 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Baietii tot baieti. :) 4 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 :D :laugh2 :laugh2 :laugh2 Viorica a răgușit în fața unei uși pe care scria TRAGE, dar căzuse prima literă!http://kmkz.ro/de-ras/viorica-ragusit-fata-unei-usi-pe-care-scria-trage-dar-cazuse-prima-litera Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Viorica a anunțat că nu merge la Ziua Marinei, fiindcă sunt certate și nici Marina nu a venit la ziua ei! Plus că Marina locuiește tocmai la Constanța, în Kosovo, la antipozi. http://kmkz.ro/de-ras/viorica-anuntat-ca-nu-merge-la-ziua-marinei-fiindca-sunt-certate-si-nici-marina-nu-venit-la Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 Simt ca ai avea ceva cu doamna Viorica... ;) 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum