Sari la conținut

just 4 fun 😄

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator tiru7
Reputație: 0

Am auzit ca in Budapesta, nu-i asa departe, high class, bunaciuni de bunaciuni, preturi bune si servicii de servicii.

De curiozitate, ma duc o data. ;)

Bine, nu sunt curios dar imi povestea cineva ca se lasa si filmate in timpul actiunii.

Pa viitor poate se ajunge si pa forum, mici filmulete, fara face, recenzii live, ce pana mea atata scris. Direct. :)))))

Au si ei un site, un fel de nimfomane, il gasesti usor cu pretenu' google. Sunt mai evoluati ca noi, mai toate au filmulete de prezentare, dar ca aspect sunt sub ale noastre. La capitolul mature stau bine de tot din ce am vazut spre deosebire de noi.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

;)

:))))) buna asta rasca !

Oricum, se vad riduri in stg.

Ori avea si pa dreapta, ori alfel...

Insa recunosc, ridurile le-am obs dupa.

PS: exista imagini care dc le privesti pe un comp o perioada, nu lunga, iar apoi iti arunci ochii pe perete, poti observa altceva, un chip etc pe perete.

Ca sa vezi pana unde a ajuns tehnologia si cum pot induce creierului altceva.:)

Link spre comentariu
Vizitator rasca

:))))) buna asta rasca !

Oricum, se vad riduri in stg.

Ori avea si pa dreapta, ori alfel...

Insa recunosc, ridurile le-am obs dupa.

PS: exista imagini care dc le privesti pe un comp o perioada, nu lunga, iar apoi iti arunci ochii pe perete, poti observa altceva, un chip etc pe perete.

Ca sa vezi pana unde a ajuns tehnologia si cum pot induce creierului altceva.:)

Da asa este ...

post-57399-0-16598700-1530351996_thumb.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Tm

Tot ai cerut o recomandare. ;)

Du-te la Maria cea venita nu de mult in TM.

Vorbim apoi ;)

Dar na, de ex cu mine a facut unele, exact cum i-am cerut...adica pervers rau de tot.

Daca taci...poate nici nu obtii ce vrei si cum vrei...Adica sigur. :))))

Maestre, sa-mi bag sfanta pula in recomandarea ta, la figurat, ca la propriu dracu si-o mai baga!  <_<

Cum ziceam, meseria asta nu ii pentru oricine!

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Maestre, sa-mi bag sfanta pula in recomandarea ta, la figurat, ca la propriu dracu si-o mai baga!  <_<

Să înțeleg că ai fost și n-a ieșit cum ai sperat?
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Ce s-a intamplat? ca am avut programare la ea acum 2 zile, dar am adormit si nu am mai ajuns.

Nu-i frumos, ți-ai cerut scuze? ;)
Link spre comentariu

Să înțeleg că ai fost și n-a ieșit cum ai sperat?

Mari asteptari nu prea am eu de fel dar intalnirea asta a fost printre cele mai proaste, intra lejer in top 5 cele mai proaste intalniri ale mele. :)

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Mari asteptari nu prea am eu de fel dar intalnirea asta a fost printre cele mai proaste, intra lejer in top 5 cele mai proaste intalniri ale mele. :)

Mda, încă o dovadă că universul nu doarme și mă iubește :laugh2  Păi fă și tu o recenzie, chiar sunt curios ce anume te-a nemulțumit?

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Maestre, sa-mi bag sfanta pula in recomandarea ta, la figurat, ca la propriu dracu si-o mai baga! <_<

Ce ai patit frate Manu ?

Daca nu afost ok la tine, poate nu te-a placut si eu nu am de unde sa stiu cum reactioneaza ea cu altii. Nu o cunosc.

Cu mine, a fost super ok, crede-ma.

Ce sens ar avea sa mint sau sa fac o recomandare aiurea. Pe bune.

Scrie-mi in pm.

Link spre comentariu

Ce ai patit frate Manu ?

Daca nu afost ok la tine, poate nu te-a placut si eu nu am de unde sa stiu cum reactioneaza ea cu altii. Nu o cunosc.

Cu mine, a fost super ok, crede-ma.

Ce sens ar avea sa mint sau sa fac o recomandare aiurea. Pe bune.

Scrie-mi in pm.

Stai calm ca nu te-am acuzat de minciuna. :)

Ma vad nevoit sa ii dau dreptate lui Cozonac, nu te prea poti baza pe recenzii, trebuie sa mergi sa experimentezi pe propria piele, experientele pot diferi mult de la un client la altul.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Foarte posibil ca unele sa nu se manifeste la fel cu toti.

Imi pare rau ca nu ai fost multumit.

Eu am fost. Nu pot spune altfel.

Vezi pm.

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

...

Ma vad nevoit sa ii dau dreptate lui Cozonac, ...

De fapt tu și cu Cozonac ar trebuie să vă luați de mână pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă :) Nu ați reușit să conștientizați asta din diverse motive subiective. Să știi că asta i-am spus și lui.

PS. Dacă nu vrei să scrii recenzie, e ok, dar măcar explică motivele. Și o părere sinceră, că am impresia că ești un tip ok. Nu cădea în capcana PM-urilor atât de dragi unora. Spune sincer tot ce ai de spus aici, cum ai facut-o și până acum, când n-ai avut acces la PM.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

De fapt tu și cu Cozonac ar trebuie să vă luați de mână pentru că sunteți pe aceeași lungime de undă :) Nu ați reușit să conștientizați asta din diverse motive subiective. Să știi că asta i-am spus și lui.

PS. Dacă nu vrei să scrii recenzie, e ok, dar măcar explică motivele. Și o părere sinceră, că am impresia că ești un tip ok. Nu cădea în capcana PM-urilor atât de dragi unora. Spune sincer tot ce ai de spus aici, cum ai facut-o și până acum, când n-ai avut acces la PM.

Mai omule iar te apuca ? Efectiv l-am intrebat in pm ce anume s-a intamplat. Poate sa puna pm aici sa se vada clar ca iarasi aberezi...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...