marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 23, 2019 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 23, 2019 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Un tânăr înfierbântat merge la un bordel. Matroana îl întreabă ce preferință are, iar acesta îi cere să-i spună care este oferta. - La primul etaj, avem foste fotomodele. Cu toate sunt foarte languroase şi sexy. La etajul doi, avem foste actrițe, toate foarte frumoase şi pline de viaţă. La etajul trei, avem foste profesoare… - Nu mai spuneți nimic. Conduceți-mă la etajul trei, spune tânărul. - Sunteți sigur? întreabă matroana. Mă surprinde faptul că preferați foste profesoare în loc de fotomodele sau actrițe. - Dar este evident motivul, doamnă! Profesorii întotdeauna te pun să repeți un lucru o dată, şi încă o dată, şi tot așa, până-ţi iese perfect! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Doi tocilari se întâlnesc în campus. Unul dintre ei întreabă: - Hei, de unde ţi-ai luat bicicleta asta super tare? - Păi, să vezi… Mă plimbam într-o zi pe stradă şi îmi vedeam de treaba mea, când îmi apare în faţă o femeie superbă pe bicicletă. La un moment dat, se dă jos de pe ea, o aruncă cât colo, s-a dezbrăcat de haine şi strigă: „Ia ce vrei de la mine”! Amicul dă din cap aprobator: - Bună alegere! Sunt convins că hainele nu ţi s-ar fi potrivit… 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Ion şi Vasile trag peste noapte la un hotel. Pe la miezul nopții, Vasile face un atac de cord şi moare. Sună Ion la 112, vin ambulanța, poliţia, anchetă, tot tacâmul. La final, polițistul îl întreabă pe Ion:- Bade, n-ai auzit, o zis ceva, o gemut? Dă-ne mai multe detalii!- Apoi, o zis că îi rău.- Ş-apoi tu ce i-ai zis?- D-apoi cui îi bine în ziua de azi? 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Examen de absolvire la Academia de Marină:- Ce faci dacă în faţa navei vine un uragan strașnic, chiar când ești aproape de țărm?- Arunc imediat ancora, domnule comandant.- Şi dacă vine un alt uragan din spate?- Arunc din nou ancora, domnule!- Şi dacă vine altul de la tribord?- Ordon aruncarea ancorei...- Şi de unde naiba ai atâtea ancore?- Dar dumneavoastră de unde ați făcut rost de atâtea uragane? 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Intră un domn într-un sex-shop pentru a-și procura o păpușă gonflabilă. Vânzătorul întreabă:- Vă dau una simplă sau cu intelect?- Cu intelect.A doua zi se întoarce omul la magazin:- Schimbați-o, vă rog, cu una simplă.- Dar ce nu vă convine la asta?- Nu am reușit să o conving! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 24, 2019 Ieri am agățat o negresă! Superbă! Picioare splendide, corpul - un miracol! Fata - un vis!- Şi?- Păi... Am mers la mine acasă, am băut șampanie, am dansat, ne-am sărutat ...- Şi?- Am dezbrăcat-o încet apoi am stins lumina...- Şi apoi?- Apoi n-am mai găsit-o! 4 Link spre comentariu
robotzelu Reputație: 223 Postat Iulie 24, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 24, 2019 Trai-v-ar neamu', in ce tara traim... :slap2 https://www.facebook.com/PreaCufuritul/videos/1642757029188713/ Asteptati pana la final ptr un deznodamant neasteptat :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 24, 2019 Partajează Postat Iulie 24, 2019 Trai-v-ar neamu', in ce tara traim... :slap2Trăim în cea mai minunată țară!! Cu cele mai frumoase femei (și cu toate acestea tu încă nu ai scris nicio recenzie) și cu atâtea posibilități...pentru absolut orice :) Link-ul postat de tine nu merge :) Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 După ceva ani de căsnicie, săturându-se să se tot certe, un cuplu se hotărăște să apeleze la un consilier. Când ajung la cabinetul consilierului, acesta îi întreabă direct : - Care-i problema voastră ? Imediat, soțul face o faţă lungă şi se așază mai comod pe fotoliu fără a spune nimic. Soția începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După ce o ascultă 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri, o privește în ochi şi o sărută pasional. După această ispravă, soția tăcea chitic, mută de surpriză şi de plăcere. Consilierul se uită la soț, care stătea şi mai surprins decât soția sa. Consilierul îi spune : - Soția dumneavoastră are nevoie de asta de cel puțin două ori pe săptămână! Soțul se scarpină după ceafa şi răspunde detașat : - Păi... aş putea s-o aduc aici în fiecare marți şi joi. 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 - Nevastă, este adevărat că ai avut mai mulți bărbați înainte să te măriți cu mine? - Măi, bărbate, mâncare bună ai? - Am! - Haine curate ai? - Am! - Aseară ţi-a plăcut? - Mi-a plăcut! - Da' ailaltă-seară ţi-a plăcut? - Şi încă cum! - Păi, cum crezi tu că se învață toate astea, la fără frecvență? 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 O blondă la spital, caută un ginecolog. Intră, se urcă pe scaun, își desface picioarele şi așteaptă... Doctorul: - Mai sus! Blonda ridică picioarele mai sus. Doctorul: - Mai sus! Blonda ridică picioarele şi mai sus... Doctorul, nervos: - Ginecologul e la etajul de mai sus, aici e cabinet stomatologic! 5 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 Soția unui deținut, în audienţă la directorul închisorii : - Domnule director, am venit aici să vă rog să-i dați soțului meu o muncă mai ușoară. - Dar, doamnă, bărbatul dumneavoastră lipește etichete pe sticle… - Nenorocitul, mie mi-a zis că sapă la un tunel ! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 Un tip la un bar, mort de beat, cu paharul în faţă, plângea de rupea pământul. Văzându-l așa de dezamăgit, barmanul îl întreabă:- Dar ce s-a întâmplat?- Păi, acum trei luni, a murit mama şi mi-a lăsat 10.000 de dolari.- Condoleanțele mele!- Acum două luni, a murit tata şi mi-a lăsat 25.000 de dolari.- Îmi pare rău, domnule, foarte rău!- Luna trecută, a murit frate-meu şi mi-a lăsat 50.000 de dolari.- Vai, trei persoane dragi, în așa scurt timp...- Şi luna asta nu mai pică nimic, nimic... Fir-ar să fie! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 La şcoală, profa întreabă copiii:- Spuneți, copii, care e cel mai păros animal ce există?- Ursul, spune un elev.- Vulpea, spune altul.- Iepurele, pisica, leul, completează ceilalți.Ionel ridică şi el mâna:- Doamna de franceză!- Păi cum, măi tâmpițele, ce ţi-a venit? De unde ai scos şi prostia asta?- De la domnu’ de desen, care a zis că i-a trebuit un an până a pârlit-o... 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 - Iubito, ai fost alături de mine la prima gripă.- Da, iubitule, doar știi că te iubesc...- Iubito, ai fost alături de mine la acel groaznic accident de mașină...- Da, îngeraș, doar țin la tine atât de mult...- Pisicuțo, ai fost alături de mine când mi-au murit ambii părinți...- Da, iubi...- M-am gândit mai bine: ne despartim ! Imi porți ghinion! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 25, 2019 Bulă la şcoală. Întreabă profesorul de religie:- Copii, ce fapte bune ați făcut în ultimul timp?Bulă:- Am salvat o fată de la viol!- Şi, Bulă, cum ai făcut-o?- Am convins-o! 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 25, 2019 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 25, 2019 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum