marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 25, 2019 3 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 25, 2019 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 25, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 25, 2019 4 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 Link spre comentariu
Vizitator saskia999 Reputație: 0 Postat Iulie 26, 2019 Partajează Postat Iulie 26, 2019 :)) Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Patru tipi căsătoriți merg la pescuit. Cam după vreun ceas se putea asculta următoarea conversație: - Nici nu vă-nchipuiţi ce a trebuit să fac să pot veni la pescuit! Am promis că în următorul sfârșit de săptămână voi zugrăvi toată casa. - Nici pe mine nu m-a lăsat să vin până n-am promis că voi schimba toată gresia în jurul piscinei. - Voi vă plângeți pentru niște fleacuri. Eu a trebuit să promit că voi renova bucătăria inclusiv schimbarea electrocasnicelor... Şi așa au continuat să pescuiască până când şi-au dat seama că cel de al patrulea nu zisese nimic. - Hei, tu, doar nu vrei să ne faci să credem că n-a trebuit să promiți nimic! - Eu am pus deșteptătorul să sune la 4.30 şi când a sunat, m-am apropiat de soția mea şi i-am susurat la ureche: "pescuit sau sex?" Şi ea mi-a răspuns: - Să te îmbraci bine! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Tiganul intră în pușcărie, şi vine mama lui la vorbitor şi îl întreabă:– Cum e aici?– Bine, mamă!– Mâncare vă dă?– De 3 ori pe zi, la ore fixe, săptămânal de vreo 2-3 ori e şi carne.– Căldură aveți?– E destulă, n-am ce mă plânge.– Apă caldă?– În fiecare seară fac duş.– Lumină aveți?– Până şi noaptea arde un bec, dacă vrem cumva să mergem la baie.– Păi ai aici tot ce îți dorești!– Așa e, mama!– Atunci să te porți bine, mamă, să nu cumva să te dea ăștia afară. 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Un bătrân are probleme cu auzul şi se duce la doctor, care îi dă un aparat auditiv. Peste o lună se întoarce la cabinet pentru control. - Aparatul își face treaba, auzul dumneavoastră este perfect… Cred că familia este foarte bucuroasă că puteți auzi din nou. - A, nu le-am spus încă, doar stau şi ascult… mi-am schimbat testamentul de trei ori până acum. 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Profitând de înghesuială, în autobuz, un tip o pipăie insistent pe femeia din faţa lui. Aceasta întoarce capul şi-i spune enervată: - Domnule, te rog… - Nu-i cazul să mă rugați, o fac cu plăcere… 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Doi ardeleni la oraș, cazați într-un hotel, la etajul 20. Liftul nu funcționează. Se apucă ei să urce pe scări. Pe la etajul 5, Ion către Gheorghe: - Gheo, am să îți zic ceva... - Lasă-mă în amărăciunea mea, îmi zici când ajungem sus. După încă vreo 7 etaje, Ion: - Gheo, trebuie să-ţi zic ceva... - Lasă-mă, Ioane, îmi zici când ajungem. Acu' lasă-mă în pace! În faţa ușii, Gheorghe către Ion: - Ia zi acum ce voiai să-mi zici. - Am uitat cheia la recepție! Se apucă ei să coboare. După vreo 5 etaje, Ion vrea să zică ceva. - Lasă-mă în pace. Îmi zici jos! După alte 7 etaje, Ion vrea să spună ceva, Gheorghe enervat, îl oprește. Ajung sleiți la recepție. Ion: - Măi, Gheo, tu chiar nu știi de glumă? 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Un popă zbura cu avionul. Cheamă stewardesa şi-i zice: - Un whisky, te rog! După un moment de gândire, o întreabă: - La ce înălțime zburăm acum? - La 16.000 metri altitudine. - Hmm, sunt prea aproape de şefu'. Adu-mi un ceai! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 26, 2019 Trei ardeleni vin cu trenul de la București la Cluj. Pe la Ploiești, unul zice:- Oof!Pe la Sibiu, al doilea zice:- Oof! Oof!Pe la Alba-Iulia, al treilea zice:- Oof! Oof! Oof!Ajung la Cluj şi primul zice:- No, bine c-am ajuns că, iaca, tăt drumul vorbirăm numai politică! 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 26, 2019 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 26, 2019 5 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 26, 2019 6 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iulie 26, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iulie 26, 2019 6 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 27, 2019 O femeie se întoarce de la doctor foarte supărată. Soţul o vede şi o întreabă:- Ce s-a întâmplat draga mea, de ce eşti supărată?- Doctorul a spus că am o boală...- Ce boală?- Ceva cu S...- Sida?- Nu cred , parcă era altceva...- Sifilis?- Posibil... da ... cred că asta este.Soţul, înebunit îşi sună secretara şi o anunţă . La rândul ei secretara îşi anunţă un coleg, care anunţă o prietenă şi tot aşa . A doua zi, în faţa spitalului erau 50 de persoane care aşteptau să îşi facă analizele . Înainte de a intra la consult , femeia îi spune soţului:- Dragule, hai să mergem acasă că mi-am amintit de ce boală sufăr .- Ce boală?- Scleroză ! 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 27, 2019 Proaspătă posesoare a permisului de conducere, soţia e la volan, cu soţul alături, pe post de observator.− Ce ţi-e şi cu pietonii ăştia, parcă vor să se sinucidă, mai că ţi se bagă sub roţile maşinii!− De ce nu încerci să cobori automobilul de pe trotuar şi să circuli pe stradă? o întreabă soţul cu blîndeţe. 4 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iulie 27, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iulie 27, 2019 Un hot mascat patrunde in compartimentul unui tren.– Banii sau viata! striga el.– Imi pare rau, dar n-am niciun ban la mine, scanceste cu jumatate de glas un calator.– Atunci de ce tremuri?– Credeam ca este controlorul. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum