Sari la conținut

Evitați grigore moisil

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

FiguranTe poze false

Du-te si te culca !!!!!

• Like 2
Vizitator
Postat

Tu esti de evitat bolovanule. Grigore Moisil e red light-ul orasului.

• Like 3
Vizitator
Postat

Ines știi ca mama curvelor e graviDa o sa ai o surioara

Taci in pwla mea ca iar faci curent. Nu ma fa sa te caut ca nu imi este greu sa te gasesc. Stai in banca ta si potoleste-te.
  • Like 3
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Taci in pwla mea ca iar faci curent. Nu ma fa sa te caut ca nu imi este greu sa te gasesc. Stai in banca ta si potoleste-te.

Adi,n-ai cu cine.Astia se inmultesc ca si sobolanii.Bani sa fie si un motan fericit,pt mizeria pe care o lasa handicapatii astia...

• Like 1
Postat

Probabil ca postarea e la mișto, dar am aflat de la niste "prieteni" ca pe moisil se face filaj la greu pt ca se pregateste o descindere masivă la nivel de țară pe treaba asta. Cum a fost si săptămânile trecute in alte parti. Eu trag la Impero de cand am aflat. Prefer să nu risc aiurea.

• Like 3
Postat

Probabil ca postarea e la mișto, dar am aflat de la niste "prieteni" ca pe moisil se face filaj la greu pt ca se pregateste o descindere masivă la nivel de țară pe treaba asta. Cum a fost si săptămânile trecute in alte parti. Eu trag la Impero de cand am aflat. Prefer să nu risc aiurea.

cam periculos e grigore moisil 4 si 8 atunci.nu stiu vecinii cum accepta situatia
  • Oras:ENISALA
Postat

Stau mascatii la filaj?

• Like 1
Postat

Stau mascatii la filaj?

Cum dreq sa stea? Pe aia ii aduce numai cand e de bătut la ușă. Oricum, cand imi imaginez unele din "divele" de pe acolo culcate pe jos si cu un genunchi in spate ma trece un zambet rautacios :))
Vizitator
Postat

Acum 2 saptamani nu a fost nici un control in Oradea, pe Grigore Moisil :))) dar am o prietena in Buc careia i-a aratat insigna si pana la urma a zis ca intra si el cu ea o finalizare :)))))))))) deci... no stress..

Vizitator
Postat

cam periculos e grigore moisil 4 si 8 atunci.nu stiu vecinii cum accepta situatia

ce sa accepti ? Ca nu se aude nimic. Acolo au fost mereu fete linistite, cel putin la nr 4 !!! e ca si cum ai fi un chirias, ba chiar sunt mult mai norocosi veciniii , cand ajungem noi, pt ca nu se cazeaza familii (cu certuri intre soti, plansete de copii , etc.) noi fetele ne facem treaba in liniste, nu prezentam un deranj, din contra, suntem avantajate.

Vecini au procent

asta s-o crezi tu.
Postat

Acum 2 saptamani nu a fost nici un control in Oradea, pe Grigore Moisil :))) dar am o prietena in Buc careia i-a aratat insigna si pana la urma a zis ca intra si el cu ea o finalizare :)))))))))) deci... no stress..

Acum cateva săpt au fost descinderi masive prin tara (chiar si la Salonta) pe diverse teme. Ines, limiteaza-te la ce te pricepi si lasa oamenii care au joburi legale sa fie mai prevăzători.nu am zis nimănui să nu se duca pe acolo, doar sa aiba grija. Hai pa
  • Like 2
Postat

>venom5<

Mascații... sau măscăricii, cum li se spune, au fisa postului clara.

Dar sa nu uitam ca puțină lume ştie cine sunt ei, personal vorbind.

Nu m-ar mira ca sub protecția măştii să faca "razii" la rândunele.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...