Sari la conținut

Parerea voastra

Vizitator cioco

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Du-ti rationamentul mai departe, Randunico... eu sunt in spatiul virtual acum. Vrei sa-l depasesc?

Cautatorul, poate iti dau un pumn in burta, sa nu mai depasesti spatiul virtual. :))

Link spre comentariu
Vizitator cactusjack
Reputație: 0

Faci recenzie sotiei??

Si inca cum........daca merita de ce nu??? :laugh2

Cautatorul, poate iti dau un pumn in burta, sa nu mai depasesti spatiul virtual. :))

Dai in barba sa fii sigur Ca Cade :laugh2

Link spre comentariu

Si pot sa dorm si cu doi odata in pat ca tin si de doua plapume pufoase, da' ce zic eu plapume..... dune infoiate

Asta seamana mai mult a threesome :laugh2 Dar e bine de stiut.La ce conditii avem pe la hoteluri.O pernuta sau o plapumioara nu strica niciodata :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver

Ieri,fara sa vreau am descoperit aceasta postare si m-a bucurat,cum um confrate a luat o initiativa caritabila demna de luat in seama...la un moment  chiar mi-a parut rau k nu am vazut mai devreme sa maa pot inscrie si eu..De fapt, eu cred k titularul a vrut sa testeze solidaritatea comunitatii intr-o situatie imaginara de vreme ce solicita ajutor -in cazul in care-...ar avea nevoie..bun,pana aici totul ok,numai k astazi vad o bulversare totala....eu,am fost foarte sensibil cand a venit vorba de ajutorarea cuiva aflat in neputinta sufleteasca si trupeasca..am ajutat dupa putinta chiar si pt necazul ce s-a abatut in Asia-Japonia-cu vestitul tsunami prin 2004,dak nu ma insel,desi aveau un pib colosal raportat la Romania,si alte actiuni...Si stau sa ma gandesc cum poti fi insensibil la durerile semenilor tai..MULTI AR TREBUI SA CITEASCA  PILDA SAMARINEANULUI MILOSTIV SI S-O PUNA IN PRACTICA!e memorabila!..amenintarile,mandria,egoismul,nu fac bine..@randunica,esti o fata faina,din ce am citit..nu te cunosc,desi mi-ar face placere,nu te alambica pentru k nu epatezi facand trimitere la just est ars boni etequi,art 215 mai are de asteptat pana la punerea lui in practica!AI AUZIT DE DONATIE?e legala si neimputabila,asa ca..Din pacate traim intr-o societate de consum,dar oare chiar trebuie sa ne mancam unii pe altii?TIN sa felicit pe toti care au inima larga  si darnica si vor sa ajute.VREAU SA AJUT, DACA SITUATIA E REALA SI EU CHIAR DACA SUMA  S-A STRANS.Stima pentru@DOIXDOI,un tip stimabil si inteligent-am vazut intr-o postare k mai superior l-a trecut corect,adica fara adv,BRAVO.Va stau la dispozitie si astept HAPPY END-UL

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Te®orema: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!

Corolar: Sa nu stai in calea unui roman atunci cand isi doreste sa faca o fapta buna.

Intr-o societate libera facem ce vrem cu banii nostri...
Link spre comentariu

intr-o societate libera, oricine, chiar si dumneavoastra, aveti dreptul sa postati.

Ca avertizare, deoarece am impresia ca ati descoperit tarziu INTERNET-ul, nu se citeaza postul anterior cand raspundeti la el.

Ca recomandare, cititi cu atentie posturile carora le raspundeti. Se pare ca aveti o capacitate redusa de intelegere a informatiei transmise.

Link spre comentariu
Vizitator cactusjack

Uite-o si pe Anna Lesko a mea :laugh2 .Meyyyyy da pe ce topice sa mai postez frate ca stau fetili astea cu bunghiu` pe mine :laugh2

Fa un topic pt `fetzi frumosi`....adica pt noi doi :laugh2 ........de focul tau si pt bunul mers al topic-ului imi pun si poza la avatar.......sa mor! :bow  :laugh2

Te®orema: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita!

Corolar: Sa nu stai in calea unui roman atunci cand isi doreste sa faca o fapta buna.

ca s-alege praful si cacatu`(pardon de expresie) :bow  :laugh2

in rest nu ma intereseaza de nimic..........in seara asta vreau sa fiu vagabontul vietii mele   http://www.youtube.com/watch?v=zQYEqqXbOBU

Va iubesc ca dupa 44 de pahare..........si mi-e dor de  El Celentano.............

Link spre comentariu

intr-o societate libera, oricine, chiar si dumneavoastra, aveti dreptul sa postati.

Ca avertizare, deoarece am impresia ca ati descoperit tarziu INTERNET-ul, nu se citeaza postul anterior cand raspundeti la el.

Ca recomandare, cititi cu atentie posturile carora le raspundeti. Se pare ca aveti o capacitate redusa de intelegere a informatiei transmise.

Am inteles, sunt prost, multumesc la fel!
Link spre comentariu
Vizitator cactusjack

Am inteles, sunt prost, multumesc la fel!

``Se pare ca aveti o capacitate redusa de intelegere a informatiei transmise``.........fa-te `transmisionist`......asta a vrut sa spuna :laugh2  :laugh2  :laugh2

nene chris73.....incearca bre sa citesti rand cu rand,nu printre randuri.........nenea Obsedatu` nu e atat de negru pe cat pare...e doar mai greu de inteles :bow

Link spre comentariu
Vizitator cactusjack

Nu-mi permit sa jignesc o doamna. Eu ma gandisem ca poate sunteti neatenta sau, in cel mai rau caz, putin superficiala.

Deoarece nici sa va contrazic nu-mi permit, va accept declaratia sincera. :laugh2

INSENSIBILULEEEEEEEEEE..............

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...