Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 10, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 10, 2013 ma intrebam daca subsemanata are buletin...ca nu pare a gandi de mai mult de 11 ani ) revenind: cu parere de rau..dar la 37 de ani sa gandesti in halul asta e patetiiiiiic!!!somn usor! subsemnata = sub + semnata, respectiv cea care semneaza, recte tu, Randunico ON TOPIC: agresivitate, ura, furie, empatie, sensibilitate, suferinta.....nu e fascinanta viata? nu sunt oamenii o minune? Haha, ce tare....Asta-i de CNN...
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 subsemnata = sub + semnata, respectiv cea care semneaza, recte tu, RandunicoCorect, pentru susemnata. Insa acolo scrie subsemanata. Adica sub+semanata.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Bag de seama ca pe aici se dau lectii de romana bueyyyy sunt profa la limbi !!!!! Randunico , vrei niscaiva dictie ?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 Randuneasco am rugat sa ne abtinem de la comentarii. Este decizia ei si gata. Trebuie acum sa ne balacarim si sa ne dam in cap?Se creaza alte animozitati si sunt destule. Ne impartim in tabere si dam cu pietre unii in altii, am uitat de ce ne-am inscris pe acest forum, am uitat sa mai scriem recenzii, am uitat ca se poate sa convietuim si fara sa ne certam.Care mai decare i se pare ca este mai destept si incearca sa vorbeasca in termeni cat mai deosebiti, dar cel mai grav este ca am uitat cine suntem cu adevarat. Am promis ca am sa ma retrag incepand de maine si chiar nu stiam ce sa fac, daca i-as pune in balanta cei care dorresc sa raman si pe cei care doaresc sa plec procentul ar fi covarsitor ( judecati voi de ce parte se inclina). Toata viata mea am facut cum m-a taiat capul fara sa ascult sfaturi si totusi am reusit, cred ca acu este cazul sa mai ascult si ce spun altii. Intalnire cu cativa membri de seama de pe forum m-a facut sa-mi dau seama ca sunt si oameni fata de care am o obligatie morala, asa ca voi ramane in continuare chiar daca sunt facut din "cacao si zahar". Daca cineva este curios sa stie cu cine m-am intalnit, am sa-i raspund prin PM.Sunt convins ca domnul @obsedatu' in viata reala nu este chiar asa cum se vrea a parea pe forum (Gigi contra). Apropo domnule @obsedatu', cand zici ca iesim la o bere?@Anonna imi permit sa-ti spun si tie in incheiere ca da ai "acordat destula atentie".Cu asta am incheiat ! Va doresc o seara frumoasa ! Bravo cioco, ma bucur sincer ca ramai cu noi!
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 11, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 11, 2013 Bag de seama ca pe aici se dau lectii de romana bueyyyy sunt profa la limbi !!!!! Randunico , vrei niscaiva dictie ? din fericire de lectii de dictie nu am nevoie, dar de limbi am fost mereu pasionata... da-mi niste limbi pana la orgasm, sa vedem daca iti meriti titulatura de profa!! Mare grija ca daca nu iei nota necesara, poti fi exclusa din "invatamant" :laugh2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 11, 2013 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 11, 2013 De la gestul nobil si plin de bune intentii al confratelui Cioco s-a ajuns la mahala. Jalnic!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 din fericire de lectii de dictie nu am nevoie, dar de limbi am fost mereu pasionata... da-mi niste limbi pana la orgasm, sa vedem daca iti meriti titulatura de profa!! Mare grija ca daca nu iei nota necesara, poti fi exclusa din "invatamant" :laugh2 Da fatuca, nu-i problema asta , se rezolva dar dupa aceia s-ar putea sa ma cauti si sa-ti schimbi intre timp optiunea sexuala si s-ar putea sa ma blesteme masculii ... si nu-mi doresc asta pentru ca eu chiar iubesc sa... :blowjob :blowjob :fuck
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Meyyyy uite cum se lupta femeile pentru mine :laugh2 :laugh2
the godfather Reputație: -1028 Postat Martie 11, 2013 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Martie 11, 2013 De la gestul nobil si plin de bune intentii al confratelui Cioco s-a ajuns la mahala. Jalnic!pai normal ce sa-i dai romanului PAINE (bani ,donatii,mosteniri) si CIRC....)
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Meyyyy uite cum se lupta femeile pentru mine :laugh2 :laugh2Papuselule, bag de seama ca-ti place ... hai sa facem cheta ... pentru bataia in cada cu ciocolata ... si daca tot te tii asa cocosel... intri pe post de arbitru
noob01 Reputație: 33 Postat Martie 11, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 11, 2013 e pacat ca s-a ajuns aici(jigniri, amenintari, divagari, etc)...totusi, sunt de parere ca ne meritam soarta si la cum arata lucrurile, slabe sanse sa ne fie mai bine in viitor...ramanem cu clasica "speranta"...se duce naibii si aia
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Papuselule, bag de seama ca-ti place ... hai sa facem cheta ... pentru bataia in cada cu ciocolata ... si daca tot te tii asa cocosel... intri pe post de arbitru Te rog sa fii mai explicita, caci ciocolata e pe site Vrei sa te aliezi acum cu Randunica si sa sariti pe Cioco? :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 e pacat ca s-a ajuns aici(jigniri, amenintari, divagari, etc)...totusi, sunt de parere ca ne meritam soarta si la cum arata lucrurile, slabe sanse sa ne fie mai bine in viitor...ramanem cu clasica "speranta"...se duce naibii si aia Stau sa ma gandesc unde se vad jignirile&amenintarile, Care speranta omule? de intrajutorare a semenului ? hai ca e groasa, pe un site de curvasareala sa te arunci cu cereri de ajutor mai ales ca nu stii cui il dai (( Cand ceri anonimat, ti se pare ca esti anonim in moment ce esti adaugat in lista? E doar o parerea a mea, nu e cazul sa raspunda nimeni la ea.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Te rog sa fii mai explicita, caci ciocolata e pe site Vrei sa te aliezi acum cu Randunica si sa sariti pe Cioco? :laugh2 Nu, mascul infocat, nu e vorba de Cioco aici, eu vreau bataie in noroi !!!!!!!!!!!!!! dar ca sa fie mai dulce mi-am permis sa visez si eu la o bataie in ciocolata adevarata Cu spectatori si mize mari!!! ( se pare ca incep sa imbatranesc si visul meu de-o viata se duce de rapa (((... si pana la urma raman cu privitul la luptele de...cocosi :laugh2 :laugh2
noob01 Reputație: 33 Postat Martie 11, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 11, 2013 Stau sa ma gandesc unde se vad jignirile&amenintarile, Care speranta omule? de intrajutorare a semenului ? hai ca e groasa, pe un site de curvasareala sa te arunci cu cereri de ajutor mai ales ca nu stii cui il dai (( Cand ceri anonimat, ti se pare ca esti anonim in moment ce esti adaugat in lista? E doar o parerea a mea, nu e cazul sa raspunda nimeni la ea. nu tre' sa gandesti(mai stii ce se intampla dupa aia?) ci trebuie doar sa citesti...speranta ca traim intre niste oameni apropiati de termenul "normal"(nu am donat si nici nu o fac pana nu stiu cui si pt ce)...pe langa site de curvasareala e si "comunitate"(asta implica multe)
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 Nu, mascul infocat, nu e vorba de Cioco aici, eu vreau bataie in noroi !!!!!!!!!!!!!! dar ca sa fie mai dulce mi-am permis sa visez si eu la o bataie in ciocolata adevarata Cu spectatori si mize mari!!! ( se pare ca incep sa imbatranesc si visul meu de-o viata se duce de rapa (((... si pana la urma raman cu privitul la luptele de...cocosi :laugh2 :laugh2 Ma ocup eu de organizare :laugh2 Maestre Demyann ai o invitatie pe gratis in primul rand la marele eveniment :laugh2
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 11, 2013 Postat Martie 11, 2013 un mic comentariu ca sa va mai descretiti fruntile sa nu fie cu suparare dar Barzatrei pleci si vine barzapatrU? te rog sa o iei ca pe o gluma si nu ca pe o ofensa vad ca aici lumea se ataca tare la orice zici dar e doar o gluma pana la barzanoua am marja de manevra @anonna, nu ai clienti? alt loc de joaca n-ai gasit?!?@ petrepetre02 +1. Jalnic,intradevar.
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 nu tre' sa gandesti(mai stii ce se intampla dupa aia?) ci trebuie doar sa citesti...speranta ca traim intre niste oameni apropiati de termenul "normal"(nu am donat si nici nu o fac pana nu stiu cui si pt ce)...pe langa site de curvasareala e si "comunitate"(asta implica multe) Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate. Ca ma integrez sau nu este doar dorinta mea chiar si faptul ca sunt sau nu acceptata este iar dorinta mea. Dupa cum vezi totul depinde doar de ceea ce eu imi doresc Si cu asta chiar mi-am incheiat replica pe acest Topic! Sa aveti o zi placuta!
noob01 Reputație: 33 Postat Martie 11, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 11, 2013 Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate. Ca ma integrez sau nu este doar dorinta mea chiar si faptul ca sunt sau nu acceptata este iar dorinta mea. Dupa cum vezi totul depinde doar de ceea ce eu imi doresc Si cu asta chiar mi-am incheiat replica pe acest Topic! Sa aveti o zi placuta! ca esti sau nu acceptata nu prea e "dorinta ta"...in fine...las-o asa...succes in continuare!
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Martie 11, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 11, 2013 Io am chiria neplatita de 3 luni...Ia sa vedem, se baga careva sa faca o cheta si pt. amaritul de mine? Rog comunitatea sa nu judece in mod "feminist", ce, adica barbatii nu pot cere ajutor??
g2br13l Reputație: 8171 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 11, 2013 M-as baga eu sa fac cheta pentru tine , dar iar o sa ma acuze lumea ca iau comision
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 11, 2013 Postat Martie 11, 2013 Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate. Doamna profesoara de limbi scoase......in propozitia de mai sus unde este greseala???............e greu cu doi de `i`..........nuuuuuuuuu???Daca chiar v-ati fi dorit sa ramaneti anonima,a-ti fi ramas.........mai ales in cazul in care v-ati recuperat `incomensurabila` suma de 35 de ron de la banca.......anonima nu sunteti,dar macar incercati sa ramaneti o femeie serioasa SA FII OM E LUCRU MARE,SA FII DOMN E O INTAMPLARE...
leonidas Reputație: 719 Postat Martie 11, 2013 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Martie 11, 2013 se spune cu doi "i"
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 da da da corect ... m-ati prins da' eu tot sunt profa de limbi nu de limba romana ... mare diferenta
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 11, 2013 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 11, 2013 Doamna profesoara de limbi scoase......in propozitia de mai sus unde este greseala???............e greu cu doi de `i`..........nuuuuuuuuu???Daca chiar v-ati fi dorit sa ramaneti anonima,a-ti fi ramas.........mai ales in cazul in care v-ati recuperat `incomensurabila` suma de 35 de ron de la banca.......anonima nu sunteti,dar macar incercati sa ramaneti o femeie serioasa SA FII OM E LUCRU MARE,SA FII DOMN E O INTAMPLARE... Domnu cu multi tepi, iti multumesc pentru vorba dulce... da' eu nu's deloc mare , pot spune ca mignona dar nici chiar asa , nu am pretentii de om mare sunt o biata muritoare si nici serioasa nu sunt ...parol d'honor ca nu ...sa moara ce'am pe casa!
Postări Recomandate