Sari la conținut

Parerea voastra

Vizitator cioco

Postări Recomandate

• Oras:Russia
  • Oras:Russia
Postat

ma intrebam daca subsemanata are buletin...ca nu pare a gandi de mai mult de 11 ani :))

revenind: cu parere de rau..dar la 37 de ani sa gandesti in halul asta e patetiiiiiic!!!somn usor!

subsemnata = sub + semnata, respectiv cea care semneaza, recte tu, Randunico :)

ON TOPIC: agresivitate, ura, furie, empatie, sensibilitate, suferinta.....nu e fascinanta viata? nu sunt oamenii o minune?

Haha, ce tare....Asta-i de CNN...

• Oras:Bucuresti
Postat

Randuneasco am rugat sa ne abtinem de la comentarii. Este decizia ei si gata. Trebuie acum sa ne balacarim si sa ne dam in cap?

Se creaza alte animozitati si sunt destule. Ne impartim in tabere si dam cu pietre unii in altii, am uitat de ce ne-am inscris pe acest forum, am uitat sa mai scriem recenzii, am uitat ca se poate sa convietuim si fara sa ne certam.

Care mai decare i se pare ca este mai destept si incearca sa vorbeasca in termeni cat mai deosebiti, dar cel mai grav este ca am uitat cine suntem cu adevarat. 

Am promis ca am sa ma retrag incepand de maine si chiar nu stiam ce sa fac, daca i-as pune in balanta cei care dorresc sa raman si pe cei care doaresc sa plec procentul ar fi covarsitor ( judecati voi de ce parte se inclina). Toata viata mea am facut cum m-a taiat capul fara sa ascult sfaturi si totusi am reusit, cred ca acu este cazul sa mai ascult si ce spun altii. Intalnire cu cativa membri de seama de pe forum m-a facut sa-mi dau seama ca sunt si oameni fata de care am o obligatie morala, asa ca voi ramane in continuare chiar daca sunt facut din "cacao si zahar". Daca cineva este curios sa stie cu cine m-am intalnit, am sa-i raspund prin PM.Sunt convins ca domnul @obsedatu' in viata reala nu este chiar asa cum se vrea a parea pe forum (Gigi contra). Apropo domnule @obsedatu', cand zici ca iesim la o bere?

@Anonna imi permit sa-ti spun si tie in incheiere ca da ai "acordat destula atentie".

Cu asta am incheiat ! Va doresc o seara frumoasa ! 

Bravo cioco, ma bucur sincer ca ramai cu noi!

• Telefon: 0758609361
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

Bag de seama ca pe aici se dau lectii de romana

:laugh2

bueyyyy sunt profa la limbi !!!!!

Randunico , vrei niscaiva dictie :laugh2 ?

din fericire de lectii de dictie nu am nevoie, dar de limbi am fost mereu pasionata... 

da-mi niste limbi pana la orgasm, sa vedem daca iti meriti titulatura de profa!! Mare grija ca daca nu iei nota necesara, poti fi  exclusa din "invatamant"  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

De la gestul nobil si plin de bune intentii al confratelui Cioco s-a ajuns la mahala. Jalnic!

Postat

din fericire de lectii de dictie nu am nevoie, dar de limbi am fost mereu pasionata... 

da-mi niste limbi pana la orgasm, sa vedem daca iti meriti titulatura de profa!! Mare grija ca daca nu iei nota necesara, poti fi  exclusa din "invatamant"  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da fatuca, nu-i problema asta , se rezolva dar dupa aceia s-ar putea sa ma cauti si sa-ti schimbi intre timp optiunea sexuala si s-ar putea sa ma blesteme masculii :laugh2 ... si nu-mi doresc asta pentru ca eu chiar iubesc sa... :blowjob :blowjob :blowjob :blowjob :fuck :fuck :fuck :bad

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

De la gestul nobil si plin de bune intentii al confratelui Cioco s-a ajuns la mahala. Jalnic!

pai normal ce sa-i dai romanului PAINE (bani ,donatii,mosteniri) si CIRC....:))

Postat

Meyyyy uite cum se lupta femeile pentru mine :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Papuselule, bag de seama ca-ti place ... hai sa facem cheta ... pentru bataia in cada cu ciocolata  :laugh2 ... si daca tot te tii asa cocosel... intri pe post de arbitru  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Oras:iasi
Postat

e pacat ca s-a ajuns aici(jigniri, amenintari, divagari, etc)...totusi, sunt de parere ca ne meritam soarta si la cum arata lucrurile,  slabe sanse sa ne fie mai bine in viitor...ramanem cu clasica "speranta"...se duce naibii si aia

Postat

Papuselule, bag de seama ca-ti place ... hai sa facem cheta ... pentru bataia in cada cu ciocolata  :laugh2 ... si daca tot te tii asa cocosel... intri pe post de arbitru  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te rog sa fii mai explicita, caci ciocolata e pe site :laugh2 Vrei sa te aliezi acum cu Randunica si sa  sariti pe Cioco? :shocked :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

e pacat ca s-a ajuns aici(jigniri, amenintari, divagari, etc)...totusi, sunt de parere ca ne meritam soarta si la cum arata lucrurile,  slabe sanse sa ne fie mai bine in viitor...ramanem cu clasica "speranta"...se duce naibii si aia

Stau sa ma gandesc unde se vad jignirile&amenintarile, :pope

Care speranta omule? de intrajutorare a semenului ? hai ca e groasa, pe un site de curvasareala sa te arunci cu cereri de ajutor mai ales ca nu stii cui il dai :(((

Cand ceri anonimat, ti se pare ca esti anonim in moment ce esti adaugat in lista? :blushing2

E doar o parerea a mea, nu e cazul sa raspunda nimeni la ea.

Postat

Te rog sa fii mai explicita, caci ciocolata e pe site :laugh2 Vrei sa te aliezi acum cu Randunica si sa  sariti pe Cioco? :shocked :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu, mascul infocat, nu e vorba de Cioco aici, eu vreau bataie in noroi !!!!!!!!!!!!!! dar ca sa fie mai dulce mi-am permis sa visez si eu la o bataie in ciocolata adevarata :laugh2   Cu spectatori si mize mari!!! :(( se pare ca incep sa imbatranesc si visul meu de-o viata se duce de rapa :((((... si pana la urma raman cu privitul la luptele de...cocosi :ewpu

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Stau sa ma gandesc unde se vad jignirile&amenintarile, :pope

Care speranta omule? de intrajutorare a semenului ? hai ca e groasa, pe un site de curvasareala sa te arunci cu cereri de ajutor mai ales ca nu stii cui il dai :(((

Cand ceri anonimat, ti se pare ca esti anonim in moment ce esti adaugat in lista? :blushing2

E doar o parerea a mea, nu e cazul sa raspunda nimeni la ea.

nu tre' sa gandesti(mai stii ce se intampla dupa aia?) ci trebuie doar sa citesti...speranta ca traim intre niste oameni apropiati de termenul "normal"(nu am donat si nici nu o fac pana nu stiu cui si pt ce)...pe langa site de curvasareala e si "comunitate"(asta implica multe)

Postat

Nu, mascul infocat, nu e vorba de Cioco aici, eu vreau bataie in noroi !!!!!!!!!!!!!! dar ca sa fie mai dulce mi-am permis sa visez si eu la o bataie in ciocolata adevarata :laugh2   Cu spectatori si mize mari!!! :(( se pare ca incep sa imbatranesc si visul meu de-o viata se duce de rapa :((((... si pana la urma raman cu privitul la luptele de...cocosi :ewpu

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ma ocup eu de organizare :laugh2 :laugh2 :laugh2  Maestre Demyann ai o invitatie pe gratis in primul rand la marele eveniment :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator barzatrei
Reputație: 0
Postat

un mic comentariu ca sa va mai descretiti fruntile :) sa nu fie cu suparare dar Barzatrei pleci si vine barzapatrU? :) te rog sa o iei ca pe o gluma si nu ca pe o ofensa :) vad ca aici lumea se ataca tare la orice zici dar e doar o gluma 

pana la barzanoua am marja de manevra :slap2 @anonna, nu ai clienti? alt loc de joaca n-ai gasit?!?@ petrepetre02 +1. Jalnic,intradevar.

Postat

nu tre' sa gandesti(mai stii ce se intampla dupa aia?) ci trebuie doar sa citesti...speranta ca traim intre niste oameni apropiati de termenul "normal"(nu am donat si nici nu o fac pana nu stiu cui si pt ce)...pe langa site de curvasareala e si "comunitate"(asta implica multe)

Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate.  :hihat  Ca ma integrez sau nu este doar dorinta mea chiar si faptul ca sunt sau nu acceptata este iar dorinta mea. Dupa cum vezi  totul depinde doar de ceea ce eu imi doresc :kissing2

Si cu asta chiar mi-am incheiat replica pe acest Topic!

Sa aveti o zi placuta!

Postat

Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate.  :hihat  Ca ma integrez sau nu este doar dorinta mea chiar si faptul ca sunt sau nu acceptata este iar dorinta mea. Dupa cum vezi  totul depinde doar de ceea ce eu imi doresc :kissing2

Si cu asta chiar mi-am incheiat replica pe acest Topic!

Sa aveti o zi placuta!

ca esti sau nu acceptata nu prea e "dorinta ta"...in fine...las-o asa...succes in continuare!

Postat

Io am chiria neplatita de 3 luni...

Ia sa vedem, se baga careva sa faca o cheta si pt. amaritul de mine? :thinking  :laugh2

Rog comunitatea sa nu judece in mod "feminist", ce, adica barbatii nu pot cere ajutor?? :slap2

Vizitator cactusjack
Reputație: 0
Postat

Sunt cu totul de acord cu tine si accept, ca multi alti, ca traiesc intr-o societate.  :hihat

Doamna profesoara de limbi scoase......in propozitia de mai sus unde este greseala???............e greu cu doi de `i`..........nuuuuuuuuu???

Daca chiar v-ati fi dorit sa ramaneti anonima,a-ti fi ramas.........mai ales in cazul in care v-ati recuperat `incomensurabila` suma de 35 de ron de la banca.......anonima nu sunteti,dar macar incercati sa ramaneti o femeie serioasa :bow

SA FII OM E LUCRU MARE,SA FII DOMN E O INTAMPLARE...

Postat

Doamna profesoara de limbi scoase......in propozitia de mai sus unde este greseala???............e greu cu doi de `i`..........nuuuuuuuuu???

Daca chiar v-ati fi dorit sa ramaneti anonima,a-ti fi ramas.........mai ales in cazul in care v-ati recuperat `incomensurabila` suma de 35 de ron de la banca.......anonima nu sunteti,dar macar incercati sa ramaneti o femeie serioasa :bow

SA FII OM E LUCRU MARE,SA FII DOMN E O INTAMPLARE...

Domnu cu multi tepi, iti multumesc pentru vorba dulce... da' eu nu's deloc mare , pot spune ca mignona dar nici chiar asa , nu am pretentii de om mare sunt o biata muritoare  si nici serioasa nu sunt ...parol d'honor ca nu ...sa moara ce'am pe casa!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...