Sari la conținut

Parerea voastra

Vizitator cioco

Postări Recomandate

Dottore, vrei sa arati ca esti cel mai macho??? DONEAZA FRATE 5 MILIOANE SAU FARA NUMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......,dar sa nu intrebi pt cine sunt sau pt ce...doar doneaza...

Care pacate? Adica esti fara pacat? Ma inclin.Nu's bre Obsedatu', as vrea io sa am talentul lui sa va jignesc pt ce faceti...In schimb ma cenzurez ca v-as zice eu voua.....

Ce repede ne mai uita lumea, Flo'! Nu-i asa?
Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

Mai astept pana maine PM-uri de la cei care au donat, pana acum imi ies 850 RON.

Chris, iti dau o postare de a mea mai veche....si vei vedea...Daca e adevarat...atunci cineva e recidivista...Imi pare rau sa spun asta...

Cioco, esti baiat bun, bronzat ok, dar te-ai facut de cacao...chiar daca esti baiat bun...fa un dush si revino-ti.

In mare parte ai dreptate, sunt bronzat, bun la suflet. Am crezut ca am gasit pe acest forum niste barbati si femei de calitate, dar se pare ca m-am inselat.

Maine cand primesc ultimile PM-uri am sa cer stergerea contului.

Lista promisa cu cei care au confirmat pana acum :

1 Cactusjack

2 holden

3 shiva

4 ventrino

5 leonidas

6 picon

7 randunica

8 cioco

9 doixdoi

10 skydiver

11 anonna

Total 850 RON

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Defineste cuvantul ipocrit caci se pare ca nu-i stii intelesul, domnisoara absolventa de jurnalism, apoi cauta in Codul Penal "Inselaciune si complicitate la inselaciune". Eu pot da link-uri pe forum si fiecare sa traga singur concluziile. problema este ca iar aparea numele real. Daca se accepta, o voi face... nu am influentat pe nimeni, i-am lasat sa se informeze si sa se decida singuri.

Hai sa incercam sa nu mai gandim ca procurorii, caci cam asa gandesti amice, sau poate tu ai cules mai multe informatii decat mine...Hai sa luam un exemplu ipotetic: o femeie singura nu are bani sa isi creasca copiii si cere in stanga si in dreapta pe forumuri. La ce anume incadrezi fapta: la cersetorie sau inselaciune? Dar de obligatia statului inscrisa in onorata constitutie de a asigura tuturor cetatenilor un trai decent ce parere ai? Eu constat in fiecare zi ca nu face nici cat o ceapa degerata! Hai sa ne concentram la lucrurile cu adevarat grave care se intampla in jurul nostru in timp ce noi vorbim, decat sa ne pierdem vremea si energia cu fleacuri

Link spre comentariu

Domnilor, am fost pe chat aseara cand s-a discutat problema asta. In nici un moment fata nu a cerut bani, doar a povestit ca a plans toata ziua din cauza asta.

Doar Cioco s-a oferit cu draga inima sa o ajute, sa faca o cheta din partea cui doreste sa ajute.

Si sa nu indrazniti sa-i puneti la indoiala bunele intentii, ca habar n-aveti cu cine stati de vorba !!

Fata draga, imi pare rau ca n-am putut sa te ajut azi, insa as fi facut-o, chiar de unii zic ca e teapa. Si stiti de ce, domnilor ?? Pentru ca fapta buna se contabilizeaza in primul rand la Doamne Doamne sus, acolo, si mai apoi in buzunarul lui X sau Y.

Nu v-a bagat nimeni mana in portofel, domnilor.

Link spre comentariu
  • Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau

@Chris73, si daca membrii comunitatii unde se cerea ajutorul au descoperit ca informatiile din spatele povestii nu se verifica, nu este inselatorie? NU MA REFER LA CAZUL DE ACUM CI LA CELE DE ACUM 3-4 ANI!!!

Link spre comentariu
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia
  • Telefon: iulialavinia34
  • Oras:alba iulia

Eu zic sa nu va mai certati si sa strangeti banii pentru fata si sa ii dati ca poate chiar are nevoie de ei..ganditiva ca nu e o suma mare...la urma urmei o fapta buna nu strica nimanui.a-s trimite si eu dar sincer sunt stransa cu usa tare de tot in schimb ma bucur ca sunt sanatoasaa si pot munci .ramane la aprecierea voastra

Link spre comentariu

@Chris73, si daca membrii comunitatii unde se cerea ajutorul au descoperit ca informatiile din spatele povestii nu se verifica, nu este inselatorie? NU MA REFER LA CAZUL DE ACUM CI LA CELE DE ACUM 3-4 ANI!!!

Confrate eu citesc aici de abia din noiembrie 2012 asa ca nu stiu ce s-a petrecut mai demult :) Tu ca membru vechi stii mai multe evident. Daca informatiile din spatele povestii sunt vagi, linia de demarcatie intre cele doua fapte este foarte fina si interpretabila si in plus daca gandim cu sufletul, ca oameni si nu ca anchetatori, ca nu suntem la Parchet aici, poate reusim sa facem si ceva fapte bune...

Link spre comentariu
Vizitator cioco

Mai oameni buni, fac apel inca o data la ratiune, haideti sa asteptam ziua de maine. Oricum acum este tardiv sa mai trimita cine bani. 

Vad ca totul a degenerat in scandal si care are muschii mai tari sau mai mari. 

Am gresit punand titlul PAREREA VOASTRA. Voi sunteti o comunitate care exista de dinainte de a ma inscrie eu pe acest forum, unii dintre voi sunteti prieteni altii nu. 

In calitate de initiator al acestui thred va rog sa va abtineti in a mai posta, indifirent daca de bine sau de rau.

Imi asum toata responsabilitatea !

Astept PM-uri.

Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Mai oameni buni, fac apel inca o data la ratiune, haideti sa asteptam ziua de maine. Oricum acum este tardiv sa mai trimita cine bani.

Vad ca totul a degenerat in scandal si care are muschii mai tari sau mai mari.

Am gresit punand titlul PAREREA VOASTRA. Voi sunteti o comunitate care exista de dinainte de a ma inscrie eu pe acest forum, unii dintre voi sunteti prieteni altii nu.

In calitate de initiator al acestui thred va rog sa va abtineti in a mai posta, indifirent daca de bine sau de rau.

Imi asum toata responsabilitatea !

Astept PM-uri.

Frate cioco nu ti-ammpus nici o sec la indoiala gestul. Persoana in cauza mai are la activ inselatorii de genul asta. Dar ati avut si pt o secunda ideea ca ar fi o actiune de aflare a adevaratelor nume di spatele nick-urilor si folosirea lor in scop de santajare? Cata incredere aveti sa va afisati numele cu nonsalanta?

Link spre comentariu

Domnilor, am fost pe chat aseara cand s-a discutat problema asta. In nici un moment fata nu a cerut bani, doar a povestit ca a plans toata ziua din cauza asta.Doar Cioco s-a oferit cu draga inima sa o ajute, sa faca o cheta din partea cui doreste sa ajute.Si sa nu indrazniti sa-i puneti la indoiala bunele intentii, ca habar n-aveti cu cine stati de vorba !! Fata draga, imi pare rau ca n-am putut sa te ajut azi, insa as fi facut-o, chiar de unii zic ca e teapa. Si stiti de ce, domnilor ?? Pentru ca fapta buna se contabilizeaza in primul rand la Doamne Doamne sus, acolo, si mai apoi in buzunarul lui X sau Y. Nu v-a bagat nimeni mana in portofel, domnilor.

Ramo', da-mi voie sa o spun, dincolo de faptul ca esti foc de desteapta... Esti o mare Doamna!

Link spre comentariu
Vizitator cioco

Lista

1 Cactusjack

2 holden

3 shiva

4 ventrino

5 leonidas

6 picon

7 randunica

8 cioco

9 doixdoi

10 skydiver

11 anonna

12 guest 12

13 demyann

daca mai este cineva neinclus in lista rog PM.

Suma = 950 RON

Link spre comentariu
Vizitator cioco

1 Cactusjack

2 holden

3 shiva

4 ventrino

5 leonidas

6 picon

7 randunica

8 cioco

9 doixdoi

10 skydiver

11 anonna

12 guest 12

13 demyann

14 Afriq

daca mai este cineva neinclus in lista rog PM.

Suma = 1000 RON

Link spre comentariu

Cioco, indiferent de cum se va incheia demersul tau, nu vreau sa aud ca te retragi de pe forum!!!

Sa traduc ce a vrut sa spuna pp02: cand faceti virament bancar, persoana titulara de cont poate afla numele persoanei care i-a virat banii. Eu nu m-am gandit la asta. :slap2

Link spre comentariu
Vizitator cioco

Cioco, indiferent de cum se va incheia demersul tau, nu vreau sa aud ca te retragi de pe forum!!!

Sa traduc ce a vrut sa spuna pp02: cand faceti virament bancar, persoana titulara de cont poate afla numele persoanei care i-a virat banii. Eu nu m-am gandit la asta. :slap2

Poate ca avem si noi pe cineva in spate. Dar nu ne incordam. Daca cineva va avea probleme sa ma caute, asa cum am spus imi asum toate responsabilitatile. Si nu vorbesc ca sa ma aflu in treaba. 

Oricum iti multumesc pentru stima ( banuiesc ) care mi-o acorzi !

Link spre comentariu
  • Oras:Arcadia
  • Oras:Arcadia

Cine isi da CI la ghiseu, isi asuma si riscul sa fie identificat. Nu suntem infractori sa ne fie teama. N-am comis vreo infractiune.Chestiunea cu anonimatul pe forum e relativa. Toti putem fi identificati pe IP (daca nu furati wireless de la vecini), in 5 min., daca exista vointa din partea autoritatilor. Asa ca eu sunt demult linistit. :)

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...