deles Reputație: 0 Postat Ianuarie 7, 2014 Postat Ianuarie 7, 2014 ahahahahahaha bravo delia ahahhahahahaha ce limbist ahahahahahhahaah cum sa feliciti o drena de scrot ahahahahaha AUZI MA ahaaaaaaaahahahahahahah BRAVO DELIA AHAHHAHAHA
duda2013 Reputație: 7 Postat Ianuarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 7, 2014 dinozauru: N-am ce zice... probabil asta iti place tie(sau iti face discount la urmatoarea tura ). Asa ca spalate cu ea pe cap.(daca face si spume te-ai scos). Deles: ce pot sa zic, saracu! cred ca a fumat prea mult, saracu neuron! Cum spunea "domnul" deles intru-un comentariu: Niste "labagii"!!!.... restul e tacere! (e bine ca suneti multi, poate va uniti si faceti si voi de-o ciorba de )
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Ianuarie 7, 2014 zzz
delia90 Reputație: 33 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 13, 2014 BUNA ZIUA DRAGI MEMBRI, DORESC SA VA ANUNT PE ACEASTA CALE CA ANUNTUL MEU NU MAI ESTE VALABILVA MULTUMESC
delia90 Reputație: 33 Postat Mai 22, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2014 OFER SEX ORAL SI NORMAL, FINALIZARE ORALA, CORPORALA, FACIALA, 69, FRENCH KISS, GFE, MASAJ , NU FAC ANAL200RON/H-60 MIN,NU FAC URO,SCATO, SADO MASO, FANTEZII BIZARE, NU SINT BESEXUALA , SI NICI NU ACCEPT CUPLURI,DISP 12-22H , ZONA FAVORIT, ROG SUNATI CU 1H INAINTE PTR CONFIRMARE, NU AM TARIF PTR O FINALIZARE ,nu raspund la nr privat0762 420 968 9
cocor70 Reputație: 29 Postat Mai 28, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2014 Intrebare?Anuntul mai este valabil sau nu?Am incercat sa o contactez si ...... poate nu sunt singurul.Deci?
delia90 Reputație: 33 Postat Mai 30, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 30, 2014 Intrebare?Anuntul mai este valabil sau nu?Am incercat sa o contactez si ...... poate nu sunt singurul.Deci?anuntul este de actualitate, dca nu rapsund la tel imi poti lasa un msj si te sun eu inapoi, altfel eu nu sun ptr ca nu vreau sa creez probleme 2
delia90 Reputație: 33 Postat Iunie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2014 momentan nu mai sint in tara , anunt cind revinva pup 1
caramalex78 Reputație: 4 Postat Iulie 14, 2014 Postat Iulie 14, 2014 Ce diferenta incredibila la tarife!!! Pe saitul www. simpatie.ro ai confirmat la intrebarea mea de o eventuala intalnire un tarif - de 100 Euro/h!!!!!OFER SEX ORAL SI NORMAL, FINALIZARE ORALA, CORPORALA, FACIALA, 69, FRENCH KISS, GFE, MASAJ , NU FAC ANAL200RON/H-60 MIN,NU FAC URO,******, SADO MASO, FANTEZII BIZARE, NU SINT BESEXUALA , SI NICI NU ACCEPT CUPLURI,DISP 12-22H , ZONA FAVORIT, ROG SUNATI CU 1H INAINTE PTR CONFIRMARE, NU AM TARIF PTR O FINALIZARE ,nu raspund la nr privat0762 420 968 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum