Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Am zis că iti inteleg gesturile si nu-mi este necesar să te observ cum iti mai acoperi faptele in fața mea, deci nu vă mai jenați pentru prostia de care dati dovadă...că nimeni nu o să scoată din absurditatea unor situații in care vă complaceti, iar mie nu aveti de ce sa imi cereți voie!Mamaie tu ai o problema serioasa la cap. Este interzis sa faci pe altii prosti cand tu esti asa cum esti. Intelegi ce zic ? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 înghețată ai? :)))Inca vrei sa futi? Dispari?
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 19, 2018 Face cariera sau o fi mai bine la cariera de piatra :)O vedem aici si la 60 de ani
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 O vedem aici si la 60 de aniSi tot 35 de ani va avea :D ,dupa spusele ei 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 19, 2018 Si tot 35 de ani va avea :D ,dupa spusele ei35+
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Inca vrei sa futi? Dispari?https://i.imgur.com/KEWjGa3.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 https://i.imgur.com/KEWjGa3.gifInvata macar sa pui un gif pe site.Esti oportunist, eu inteleg asta, am vazut destui, ce faci tu este penibil... Daca ma interesa explicam de ce.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Invata macar sa pui un gif pe site.Esti oportunist, eu inteleg asta, am vazut destui, ce faci tu este penibil... Daca ma interesa explicam de ce. Nu merge decât asa, de pe telefon.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Nu merge decât asa, de pe telefon.Asa sa fie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 http://imgur.com/wsG29YaYou do!vorbesc cu tine de ceva timp, geamuri de aranjat, relatii... O singura data am avut nevoie de tine...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 You do!vorbesc cu tine de ceva timp, geamuri de aranjat, relatii... O singura data am avut nevoie de tine...De geamuri era vorba?Când am putut eu, n-ai putut tu. Remember?Acum nu mai am când.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 De geamuri era vorba?Când am putut eu, n-ai putut tu. Remember?Acum nu mai am când. Daca nu te-am chemat, nu te chemam. Stau bine cu intuitia, mi-e ca e mai mult de atat...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Daca nu te-am chemat, nu te chemam. Stau bine cu intuitia, mi-e ca e mai mult de atat...A fost acum doi ani. N-am mai primit niciun PM de la tine. Apoi ai... dispărut. Dai vina pe mine degeaba. Asa a fost sa fie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 A fost acum doi ani. N-am mai primit niciun PM de la tine. Apoi ai... dispărut. Dai vina pe mine degeaba. Asa a fost sa fie. Am zis ca nu mai vorbim.Eu nu te iert.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Am zis ca nu mai vorbim.Eu nu te iert.Parcă de două ori mi-ai tras clapa, o dată te-ai întâlnit cu cineva, a doua oară mi-ai spus ca nu te simți bine. După aceea n-ai mai zis nimic. Ce, să trag eu de tine? De aia nu mai pot eu, ca nu mai vorbești cu mine :)) Ca tot tu te-ai băgat în seamă cu mine :))) Da' fie, dam bis.Bye!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Parcă de două ori mi-ai tras clapa, o dată te-ai întâlnit cu cineva, a doua oară mi-ai spus ca nu te simți bine. După aceea n-ai mai zis nimic. Ce, să trag eu de tine? De aia nu mai pot eu, ca nu mai vorbești cu mine :)) Ca tot tu te-ai băgat în seamă cu mine :))) Da' fie, dam bis.Bye! Despre cine vorbesti?
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Parcă de două ori mi-ai tras clapa, o dată te-ai întâlnit cu cineva, a doua oară mi-ai spus ca nu te simți bine. După aceea n-ai mai zis nimic. Ce, să trag eu de tine? De aia nu mai pot eu, ca nu mai vorbești cu mine :)) Ca tot tu te-ai băgat în seamă cu mine :))) Da' fie, dam bis.Bye! ba imi schimb parerea despre tinetermina cu grasa asta cititoare in urina 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 ba imi schimb parerea despre tinetermina cu grasa asta cititoare in urinahttps://imgur.com/J2ymZPl
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 ba imi schimb parerea despre tinetermina cu grasa asta cititoare in urinaGrasa, bla, bla... Cum vorbesc cu cineva, te bagi si tu! :slap2 https://imgur.com/J2ymZPl Va tampeste forumul. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 taci draq da urs Esti un labagiu frustrat. Ce treaba aveai tu sa te bagi in 2 conversatii ieri? Sunt grasa, dar stai cu nasu' in pizda mea in fiecare zi.Cum apare cineva, hop si tu sa-l trimiti la plimbare. Eu nu ma fut cu nimeni de pe forum, stai fara grija, asta te include si pe tine, nu te mai agita.
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 fa n-auzi ca aici eu sunt puterea ?
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 20, 2018 Postat Iunie 20, 2018 tu sa te futi cu mine ? poate sa te mai nasti o data =))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum