moromete2014 Reputație: 155 Postat Iunie 30, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 30, 2018 2-1 Franța - Argentina0-1 Uruguay - Portugalia (0-0 pauza) 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 30, 2018 pana acum ... 2 castigatori la pauza :138x 3 3
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 pana acum ... 2 castigatori la pauza :138xCum ar fi fost sa egaleze la ultima faza Argentina? :thinking
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Meci nebun... arata Messi de parca avea nevoie de o lada de lamai ! =)) =)) 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Si Messi fara vlaga si cu figuri de antrenor, dar nici nu au o echipa inchegata, iar Sampaoli ala e o caricatura.Nu am crezut niciodata in Argentina(favorita mea este Spania), insa mi-ar fi placut sa castige ei titlul, pentru Messi. E cel mai mare din istorie, dar niciodata nu va fi cel mai mare pentru argentinieni.Nu are carisma, personalitatea si impactul cultural, cum a avut Maradona. Franta cred ca se opreste in semifinale. 2
machucambo Reputație: -974 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Iunie 30, 2018 Meci nebun... arata Messi de parca avea nevoie de o lada de lamai ! =)) =))Uită-te la Neymar și o să ai nevoie de două. Are băiatu’ probleme cu memeaca, cam cât toată Bălăceanca la un loc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Uită-te la Neymar și o să ai nevoie de două. Are băiatu’ probleme cu memeaca, cam cât toată Bălăceanca la un loc.E dus cu pluta rau, intr-adevar...
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Argentina s-a ras de la cupa mondiala cu Messi cu tot
expertul888 Reputație: 1113 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Monte-Carlo Oras:Monte-Carlo Postat Iunie 30, 2018 Uruguay - Portugalia 2-1 (1-0) 4
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Si Messi fara vlaga si cu figuri de antrenor, dar nici nu au o echipa inchegata, iar Sampaoli ala e o caricatura.Nu am crezut niciodata in Argentina(favorita mea este Spania), insa mi-ar fi placut sa castige ei titlul, pentru Messi. E cel mai mare din istorie, dar niciodata nu va fi cel mai mare pentru argentinieni.Nu are carisma, personalitatea si impactul cultural, cum a avut Maradona. Franta cred ca se opreste in semifinale.E mai usor sa judeci decat sa joci fotbal.Maradona cu celebrul gol cu mana,sa nu vorbim ca a avut probleme cu drogurile.Fotbalul de atunci nu era asa tacticizat ca cel de astazi.Permanent il tineau 2-3 jucatori pe Messi,e unic pentru ce a realizat pana acum.Nu stiu daca se va mai naste un alt jucator asa talentat vreodata.Ajaxul castiga cupa campionilor de 4-5 ori in decurs de 6 ani in ani 70 parca,azi Ajax si Bnefica au cam disparut de pe harta fotbalului european.Unii jucatori au castigat trofee ucl si baloane de aur,in timp ce alti au castigat campionate mondiale si europene dar ucl sau balonul de aur niciodata. 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 30, 2018 Uruguay - PortugaliaScor prima repriza1 - 1Scor final de meci (dupa 90 minute si eventualele reprize de prelungiri si inainte de loviturile de departajare - daca se ajunge acolo).1 - 2 2
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Uruguay - PortugaliaScor prima repriza0 - 1Scor final de meci (dupa 90 minute si eventualele reprize de prelungiri si inainte de loviturile de departajare - daca se ajunge acolo).1 - 3
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 30, 2018 Si Messi fara vlaga si cu figuri de antrenor, dar nici nu au o echipa inchegata, iar Sampaoli ala e o caricatura.Nu am crezut niciodata in Argentina(favorita mea este Spania), insa mi-ar fi placut sa castige ei titlul, pentru Messi. E cel mai mare din istorie, dar niciodata nu va fi cel mai mare pentru argentinieni.Nu are carisma, personalitatea si impactul cultural, cum a avut Maradona. Franta cred ca se opreste in semifinale.Foarte bine punctat, Argentina era favorita mea dar au pierdut din cauza chelului pitic.
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 30, 2018 Oare cine a castigat punctele puse in joc de keyser soze? :snap
celibi Reputație: 764 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Iunie 30, 2018 E mai usor sa judeci decat sa joci fotbal.Maradona cu celebrul gol cu mana,sa nu vorbim ca a avut probleme cu drogurile.Fotbalul de atunci nu era asa tacticizat ca cel de astazi.Permanent il tineau 2-3 jucatori pe Messi,e unic pentru ce a realizat pana acum.Nu stiu daca se va mai naste un alt jucator asa talentat vreodata.Ajaxul castiga cupa campionilor de 4-5 ori in decurs de 6 ani in ani 70 parca,azi Ajax si Bnefica au cam disparut de pe harta fotbalului european.Unii jucatori au castigat trofee ucl si baloane de aur,in timp ce alti au castigat campionate mondiale si europene dar ucl sau balonul de aur niciodata.Sigur nu i se va contesta lui Messi niciodata ce a facut la Barcelona, dar asta ar fi fost incununarea carierei lui.
laura ionescu Reputație: 26272 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Aici și acolo Oras:Aici și acolo Postat Iunie 30, 2018 Uruguay- Portugalia 0 - 2 final0 - 1 pauzăGoluri Cristiano Ronaldo.Firește. 1
florin90m Reputație: 2797 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Iunie 30, 2018 Franta a castigat pe merit, Argentina a continuat jocul modest, desi a avut cateva momente bune de joc. Messi a jucat modest, cum a facut-o si in meciurile din grupe, fiind lipsit de vlaga, parca nu avea chef sa joace. Desi au o echipa buna, argentinienii nu sunt o echipa, "vedetele" lor nu dau randament maxim la nationala. Sampaoli nu are autoritate in vestiar. 5
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 E mai usor sa judeci decat sa joci fotbal.Maradona cu celebrul gol cu mana,sa nu vorbim ca a avut probleme cu drogurile.Fotbalul de atunci nu era asa tacticizat ca cel de astazi.Permanent il tineau 2-3 jucatori pe Messi,e unic pentru ce a realizat pana acum.Nu stiu daca se va mai naste un alt jucator asa talentat vreodata.Ajaxul castiga cupa campionilor de 4-5 ori in decurs de 6 ani in ani 70 parca,azi Ajax si Bnefica au cam disparut de pe harta fotbalului european.Unii jucatori au castigat trofee ucl si baloane de aur,in timp ce alti au castigat campionate mondiale si europene dar ucl sau balonul de aur niciodata.Nu a putut scapa de Kante, omul meciului.L-a pus si pe Messi 9 fals, nebun la cap, Sampaoli.Mascherano, foarte slab.A avut suflet, dar e departe de forma de acum ceva ani.A scapat si de rosu, de vreo 2 ori.Di Maria, in afara de gol, a centrat mai mult in tribuna.Ai Dybala/Aguero si incepi cu Pavon, apoi Meza, pai nici nu stiam de astia doi inainte de Mondial. Cat despre comparatia cu Maradona, nu are rost.Fotbalistic, cred ca Messi e mai bun, insa niciodata nu va fi peste Maradona.In timp ce in Rosario sunt oameni, carora nu le pasa de Leo, Maradona are peste 200.000 enoriasi, la propriu. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Si Messi fara vlaga si cu figuri de antrenor, dar nici nu au o echipa inchegata, iar Sampaoli ala e o caricatura.Nu am crezut niciodata in Argentina(favorita mea este Spania), insa mi-ar fi placut sa castige ei titlul, pentru Messi.E cel mai mare din istorie, dar niciodata nu va fi cel mai mare pentru argentinieni.Nu are carisma, personalitatea si impactul cultural, cum a avut Maradona.Franta cred ca se opreste in semifinale.dacă Sampaoli e caricatură, înseamnă că Hierro....Spania e la fel de mediocră, cum e și Portugalia. Când te chinui cu Iran și Maroc...In ce-l privește pe Messi, da, Maradona a crescut acolo,a jucat acolo, a dat de bani când a venit la Napoli. Bani, curve, droguri, etc etc, îi dădeau mafioții cu vârf și îndesat. Messi a avut alt traseu. Cred că eșecul Argentinei... Câteva ego-uri acolo. Mai pe scurt, nu s-au înțeles. 1
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 dacă Sampaoli e caricatură, înseamnă că Hierro....Spania e la fel de mediocră, cum e și Portugalia. Când te chinui cu Iran și Maroc...In ce-l privește pe Messi, da, Maradona a crescut acolo,a jucat acolo, a dat de bani când a venit la Napoli. Bani, curve, droguri, etc etc, îi dădeau mafioții cu vârf și îndesat. Messi a avut alt traseu. Cred că eșecul Argentinei... Câteva ego-uri acolo. Mai pe scurt, nu s-au înțeles.Spania are o idee de joc, Argentina a jucat bezmetic.Maradona s-a nascut intr-o coliba, fara electricitate. Messi, intr-o familie din clasa mijlocie, apoi a plecat in Catalunya la 13 ani.Portugalia a avut un meci si ala cu noroc, primul, in rest, slaba.In mod normal se califica Uruguay.
florin90m Reputație: 2797 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Postat Iunie 30, 2018 Din punct de vedere fotbalistic, Messi e peste Maradona fara doar si poate. Ca si notorietate, Maradona e peste, cel putin in Argentina. Argentinienii au avut asteptari mai mari de la Messi, adica sa faca mai multe pentru tara, pentru nationala.
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 30, 2018 Goluri Cristiano Ronaldo.Și la mine CR7 marcheaxă :hooray 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Spania are o idee de joc, Argentina a jucat bezmetic.Maradona s-a nascut intr-o coliba, fara electricitate. Messi, intr-o familie din clasa mijlocie, apoi a plecat in Catalunya la 13 ani.Portugalia a avut un meci si ala cu noroc, primul, in rest, slaba.In mod normal se califica Uruguay.Messi, dacă mai avea vreo doi argentinieni la Barcelona, care să joace cu el minim doi ani până la CM, era mai util. De preferat la mijloc. De aceea e bine ca, la echipe, sa fie 2-3 jucători din aceeași țară.Sa vedem, și Spania și Uruguay. CR 7-Runaldu,are alt impact la echipa nationala Auci, deja le-a dat Uruguay o boaba :))))
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 30, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 30, 2018 Am pus-o și în seara asta.Portugalia nu joacă nimic.Deocamdată... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum