sic sic Reputație: 907 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 7, 2018 E pacat ca nu sunt mai multe poze cu domnisoara. In general imi place sa vad cu cine ma intalnesc inainte de a merge acolo.... Nu cred ca mai are film in 📸 1
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 7, 2018 Autor Postat Septembrie 7, 2018 . Nu cred ca mai are film in 📸😅 3
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Postat Septembrie 7, 2018 Nici eu nu inteleg de ce nu postezi cateva poze, macar asa sa ne facem o idee. Ori ai prea multi clienti si nu iti mai trebuie
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 8, 2018 Fata merita vizitata este o persoana super k, poze nu mai insistați, are ochii #superbi# albaștri, și un funduletul...Te pup Ade 2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 8, 2018 Nici eu nu inteleg de ce nu postezi cateva poze, macar asa sa ne facem o idee. Ori ai prea multi clienti si nu iti mai trebuieAsa va tine curiosi, sa va duceti daca vreti s-o vedeti ;) . Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx :laugh2 1
scutyeru Reputație: 7 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 8, 2018 Esti disponibilă astazi si până la ce ora
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Postat Septembrie 8, 2018 Asa va tine curiosi, sa va duceti daca vreti s-o vedeti ;) . Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx :laugh2Din cauză ca nu vad poze, nu ma duc. Am mai mers o singura data pe recenzii si cand am ajuns era sa borăsc. O fata careia i se dadeau note de 9 la aspect era de maxim 4 pentru mine :) 3
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 8, 2018 Din cauză ca nu vad poze, nu ma duc. Am mai mers o singura data pe recenzii si cand am ajuns era sa borăsc. O fata careia i se dadeau note de 9 la aspect era de maxim 4 pentru mine :)Avand in vedere cat de greu am dat de ea presupun ca are destui clienți. Eu zic ca arata bine si este o persoană foarte amabila. 8
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 8, 2018 Ade luni pe la ora 12.00 ești disponibila?Pupic gurita ta. 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 9, 2018 Iar sa indragostit Flaviusică Lion 1
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 9, 2018 Iar sa indragostit FlaviusicăLionNu sunt îndrăgostit, este un apelativ al meu# pupic gurița ta#, Superba este deosebita și chiar merita Lion tu ști ce spun,....Te salut LionFlavius 2
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Postat Septembrie 10, 2018 Heii...disponibilă până la ora 18😘😘😘😘 1
sic sic Reputație: 907 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 10, 2018 Poate te gândești sa mai pui niște poze recente. Toți așteaptă ......... poze.🔞🔞
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 10, 2018 Poate te gândești sa mai pui niște poze recente. Toți așteaptă ......... poze.🔞🔞 Nu pune, e zgârcită :D
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Postat Septembrie 10, 2018 Nu pune, e zgârcită :D😅😜 2
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 10, 2018 Salutare, După multe telefoane și programări nerespectate, din vina comuna pot spune, azi în jurul orelor 16.00 am reușit sa ne revedem. Am vb cu superba de dimi pe la ora 11.30 și făcut o programare pentru ora 15.30.,am resunat știam în mare zona răspuns prompt, și îndrumat către locație din zona MC D. Nord, ajuns fata ma aștepta în dreptul ușii de la întrare într-o ținută ff sexi., întrat în locație ne-am salutat un pupic pe obraz apoi am socializat puțin, servit cu un suc de apreciat, am fost într-o alergatura azi de nu numai. Am vizitat Baia pentru o scurta igienizare, Baia dotata cu o grămadă de geluri b/f prosop uscat, dat de Iza/Ade, cabina de dus f k apa calda totul super. Revenit în camera de nebunii, am cerut acces la păsărica, continuat ea cu un on super executat, apoi trecut în 69 la cererea mea, am continuat asa ceva min, păsărica proaspăt epilat cu o mireasma super, sincer nu ma mai saturam de păsărica ei dulce, as fi continuat asa o veșnicie. Apoi trecut la np pus caciulita, cerut poziția mama iedutilor, continuat as 5 min după care cerut fi orala, a continuat cu un oral.... terminat repede în guriță, totul la superlativ, igienizat mai stat puți de vb,.... Timpul ma presa pe mine culmea și nu pe ea de asta data. Am promis ca am sa revin curând.Acum noteleOn 10Np 9,8Atitudine 9Gfe 9 din cauza lipsei fk din program, poate data viitoareLocație 9,un pat puțin incomodDecarta 100ron la inceputDe revenit cu siguranță. Aspect acum cu putina burtica dar nederanjant pentru mine, funduletul mama mama... Te pup Iza,,, flavius 5
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Septembrie 10, 2018 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Postat Septembrie 10, 2018 Ahahahaha iti apare numai numele meu asta e semn 🤣🤣🤣😘 scuze dar nu m.am putut abtine Adelina 1
alin985 Reputație: 1065 Postat Septembrie 10, 2018 Postat Septembrie 10, 2018 Flavius asta e spectacol ma jur ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Le pupa pe toate,le iubeste,le saluta,le incurca,ce o fi in mintea lui numai el stie dar daca are vreo iubita cred ca nu ii zice intr-o zi de doua ori pe nume...acelasi nume ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 4
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 10, 2018 Autor Postat Septembrie 10, 2018 Salutare, După multe telefoane și programări nerespectate, din vina comuna pot spune, azi în jurul orelor 16.00 am reușit sa ne revedem. Am vb cu superba de dimi pe la ora 11.30 și făcut o programare pentru ora 15.30.,am resunat știam în mare zona răspuns prompt, și îndrumat către locație din zona MC D. Nord, ajuns fata ma aștepta în dreptul ușii de la întrare într-o ținută ff sexi., întrat în locație ne-am salutat un pupic pe obraz apoi am socializat puțin, servit cu un suc de apreciat, am fost într-o alergatura azi de nu numai. Am vizitat Baia pentru o scurta igienizare, Baia dotata cu o grămadă de geluri b/f prosop uscat, dat de Iza/Ade, cabina de dus f k apa calda totul super. Revenit în camera de nebunii, am cerut acces la păsărica, continuat ea cu un on super executat, apoi trecut în 69 la cererea mea, am continuat asa ceva min, păsărica proaspăt epilat cu o mireasma super, sincer nu ma mai saturam de păsărica ei dulce, as fi continuat asa o veșnicie. Apoi trecut la np pus caciulita, cerut poziția mama iedutilor, continuat as 5 min după care cerut fi orala, a continuat cu un oral.... terminat repede în guriță, totul la superlativ, igienizat mai stat puți de vb,.... Timpul ma presa pe mine culmea și nu pe ea de asta data. Am promis ca am sa revin curând.Acum noteleOn 10Np 9,8Atitudine 9Gfe 9 din cauza lipsei fk din program, poate data viitoareLocație 9,un pat puțin incomodDecarta 100ron la inceputDe revenit cu siguranță. Aspect acum cu putina burtica dar nederanjant pentru mine, funduletul mama mama... Te pup Iza,,, flaviussi eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici😘 4
flavius36 Reputație: 419 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Septembrie 11, 2018 si eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici K te pup Ade, sa ai o seara plăcută. Flavius
sic sic Reputație: 907 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Septembrie 11, 2018 si eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici😘 ðŸ‘ðŸ‘ðŸ¾ðŸ‘🤣🤣🤣 2
adyzion Reputație: 193 Postat Septembrie 12, 2018 Postat Septembrie 12, 2018 In nici un caz nu-mi pierd timpul cu “crede si nu cerceta”... Mi se pare de bun simt sa iti rupi cateva minute si sa faci niste poze. E plin de telefoane cu camera peste tot. Asa va tine curiosi, sa va duceti daca vreti s-o vedeti ;) . Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx :laugh2
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 12, 2018 Autor Postat Septembrie 12, 2018 Disponibilă până la 18 2
bombonica321 Reputație: 159 Postat Septembrie 13, 2018 Autor Postat Septembrie 13, 2018 Disponibilă 2
Vizitator baiatploiesti Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2018 Postat Septembrie 13, 2018 Cand zici "disponibila", se presupune ca si raspunzi la telefon
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum