Sari la conținut

Adelina 0725342222

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

E pacat ca nu sunt mai multe poze cu domnisoara. In general imi place sa vad cu cine ma intalnesc inainte de a merge acolo...

.

Nu cred ca mai are film in 📸

• Like 1
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0
Postat

Nici eu nu inteleg de ce nu postezi cateva poze, macar asa sa ne facem o idee. Ori ai prea multi clienti si nu iti mai trebuie

• Oras:ploiesti
Postat

Fata merita vizitata este o persoana super k, poze nu mai insistați, are ochii #superbi# albaștri, și un funduletul...

Te pup Ade

• Like 2
  • Oras:F
  • Oras:F
Postat

Nici eu nu inteleg de ce nu postezi cateva poze, macar asa sa ne facem o idee. Ori ai prea multi clienti si nu iti mai trebuie

Asa va tine curiosi, sa va duceti daca vreti s-o vedeti ;) . 

Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx  :laugh2

• Like 1
Vizitator baiatploiesti
Postat

Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx :laugh2

Din cauză ca nu vad poze, nu ma duc. Am mai mers o singura data pe recenzii si cand am ajuns era sa borăsc. O fata careia i se dadeau note de 9 la aspect era de maxim 4 pentru mine :)
  • Like 3
  • Oras:Ploiesti
Postat

Din cauză ca nu vad poze, nu ma duc. Am mai mers o singura data pe recenzii si cand am ajuns era sa borăsc. O fata careia i se dadeau note de 9 la aspect era de maxim 4 pentru mine :)

Avand in vedere cat de greu am dat de ea presupun ca are destui clienți. Eu zic ca arata bine si este o persoană foarte amabila.

• Like 8
Postat

Iar sa indragostit Flaviusică

Lion

Nu sunt îndrăgostit, este un apelativ al meu# pupic gurița ta#, Superba este deosebita și chiar merita Lion tu ști ce spun,....

Te salut Lion

Flavius

• Like 2
Postat

Poate te gândești sa mai pui niște poze recente. Toți așteaptă ......... poze.🔞🔞

Postat

Poate te gândești sa mai pui niște poze recente. Toți așteaptă ......... poze.🔞🔞

Nu pune, e zgârcită :D

Postat

Salutare,

După multe telefoane și programări nerespectate, din vina comuna pot spune, azi în jurul orelor 16.00 am reușit sa ne revedem. Am vb cu superba de dimi pe la ora 11.30 și făcut o programare pentru ora 15.30.,am resunat știam în mare zona răspuns prompt, și îndrumat către locație din zona MC D. Nord, ajuns fata ma aștepta în dreptul ușii de la întrare într-o ținută ff sexi., întrat în locație ne-am salutat un pupic pe obraz apoi am socializat puțin, servit cu un suc de apreciat, am fost într-o alergatura azi de nu numai. Am vizitat Baia pentru o scurta igienizare, Baia dotata cu o grămadă de geluri b/f prosop uscat, dat de Iza/Ade, cabina de dus f k apa calda totul super. Revenit în camera de nebunii, am cerut acces la păsărica, continuat ea cu un on super executat, apoi trecut în 69 la cererea mea, am continuat asa ceva min, păsărica proaspăt epilat cu o mireasma super, sincer nu ma mai saturam de păsărica ei dulce, as fi continuat asa o veșnicie.

Apoi trecut la np pus caciulita, cerut poziția mama iedutilor, continuat as 5 min după care cerut fi orala, a continuat cu un oral.... terminat repede în guriță, totul la superlativ, igienizat mai stat puți de vb,.... Timpul ma presa pe mine culmea și nu pe ea de asta data. Am promis ca am sa revin curând.

Acum notele

On 10

Np 9,8

Atitudine 9

Gfe 9 din cauza lipsei fk din program, poate data viitoare

Locație 9,un pat puțin incomod

Decarta 100ron la inceput

De revenit cu siguranță.

Aspect acum cu putina burtica dar nederanjant pentru mine, funduletul mama mama...

Te pup Iza,,, flavius

• Like 5
  • Telefon: 0728554873
  • Telefon: 0728554873
Postat

Ahahahaha iti apare numai numele meu asta e semn 🤣🤣🤣😘 scuze dar nu m.am putut abtine Adelina

• Like 1
Postat

Flavius asta e spectacol ma jur ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜. Le pupa pe toate,le iubeste,le saluta,le incurca,ce o fi in mintea lui numai el stie dar daca are vreo iubita cred ca nu ii zice intr-o zi de doua ori pe nume...acelasi nume ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 4
Postat

Salutare,

După multe telefoane și programări nerespectate, din vina comuna pot spune, azi în jurul orelor 16.00 am reușit sa ne revedem. Am vb cu superba de dimi pe la ora 11.30 și făcut o programare pentru ora 15.30.,am resunat știam în mare zona răspuns prompt, și îndrumat către locație din zona MC D. Nord, ajuns fata ma aștepta în dreptul ușii de la întrare într-o ținută ff sexi., întrat în locație ne-am salutat un pupic pe obraz apoi am socializat puțin, servit cu un suc de apreciat, am fost într-o alergatura azi de nu numai. Am vizitat Baia pentru o scurta igienizare, Baia dotata cu o grămadă de geluri b/f prosop uscat, dat de Iza/Ade, cabina de dus f k apa calda totul super. Revenit în camera de nebunii, am cerut acces la păsărica, continuat ea cu un on super executat, apoi trecut în 69 la cererea mea, am continuat asa ceva min, păsărica proaspăt epilat cu o mireasma super, sincer nu ma mai saturam de păsărica ei dulce, as fi continuat asa o veșnicie.

Apoi trecut la np pus caciulita, cerut poziția mama iedutilor, continuat as 5 min după care cerut fi orala, a continuat cu un oral.... terminat repede în guriță, totul la superlativ, igienizat mai stat puți de vb,.... Timpul ma presa pe mine culmea și nu pe ea de asta data. Am promis ca am sa revin curând.

Acum notele

On 10

Np 9,8

Atitudine 9

Gfe 9 din cauza lipsei fk din program, poate data viitoare

Locație 9,un pat puțin incomod

Decarta 100ron la inceput

De revenit cu siguranță.

Aspect acum cu putina burtica dar nederanjant pentru mine, funduletul mama mama...

Te pup Iza,,, flavius

si eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici😘
  • Like 4
Postat

si eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici

K te pup Ade, sa ai o seara plăcută.

Flavius

Postat

si eu te pup flavius si hai sa tinem numele de "Adelina"aici😘

ðŸ‘ðŸ‘ðŸ¾ðŸ‘🤣🤣🤣

• Like 2
Postat

In nici un caz nu-mi pierd timpul cu “crede si nu cerceta”...

Mi se pare de bun simt sa iti rupi cateva minute si sa faci niste poze. E plin de telefoane cu camera peste tot.

Pentru material de laba, accesam cu incredere xnxx :laugh2

Vizitator baiatploiesti
Postat

Cand zici "disponibila", se presupune ca si raspunzi la telefon

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...