florin mfp Reputație: -2 Postat Noiembrie 25, 2016 Postat Noiembrie 25, 2016 Unde gasesc domnisoare intre cluj si dej?
haroun Reputație: -440 Postat Noiembrie 27, 2016 Postat Noiembrie 27, 2016 Eu zic sa trecem locurile pe Google maps. 2 2
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 28, 2016 Eu zic sa trecem locurile pe Google maps. Si pe Waze, cu poze cu tot! 3 7
nobel Reputație: 5960 Postat Noiembrie 29, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Noiembrie 29, 2016 Asteptam Uber-ul sa scoata o aplicatie cu locatiile si tarife speciale pt rute. 2
mihai451 Reputație: 52 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:cluj Oras:cluj Postat Decembrie 9, 2016 Mai e ceva de zis? https://www.youtube.com/watch?v=4MOTVrV_PnM
ezolyomi Reputație: 39 Postat Ianuarie 23, 2017 Postat Ianuarie 23, 2017 salut. maine trec pe la cluj. unde pot gasi fete bune si frumoase?
traminer Reputație: 1806 Postat Ianuarie 23, 2017 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Postat Ianuarie 23, 2017 salut. maine trec pe la cluj. unde pot gasi fete bune si frumoase?La mall. 2
ciucurel Reputație: -294 Postat Ianuarie 27, 2017 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Ianuarie 27, 2017 salut. maine trec pe la cluj. unde pot gasi fete bune si frumoase?La iesire din Cluj langa aeroport sunt tot timpul 3-4 brunete!(putin prea colorate dar.....) 1 5
bamboo2017 Reputație: -482 Postat Aprilie 10, 2017 Postat Aprilie 10, 2017 Calea turzii prinde viata 1 2
haroun Reputație: -440 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 Chiar ma gandeam zilele trecute sa vad ce mai sta pe Turzii. 1
ezolyomi Reputație: 39 Postat Iunie 12, 2017 Postat Iunie 12, 2017 Salut. Vineri merg la cluj si vreau sa vizitez niste fete. Unde pot gasi fete in jurul orei 12 ziua in afara de langa aeroport? Astept raspunsuri.multumesc
ezolyomi Reputație: 39 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Langa aeroport sunt si seara,noaptea fete? Unde gasesc seara cel mai acceptabile fete?
haroun Reputație: -440 Postat Iunie 27, 2017 Postat Iunie 27, 2017 La 12 amiaza pe la Colina. Pe turzii poate sus de tot. 1 2
ionion2018 Reputație: 53 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Salutare tuturor! Era acum doi-trei ani pe Calea Turzii o tanara aratoasa, Kinga o cheama , o unguroaica inaltuta si simpatica. Am luat-o in masina de doua ori si mi-a dat un numar de telefon.. nu il mai am, dar ultima data cand am incercat sa o sun nu mai raspundea, intra direct mesageria, cam in primavara, si nici pe Turzii, pe la benzinaria Mol statea ea, nu am mai vazut-o. Stiti careva ceva de ea? Multzam fain! Spor la toate!
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Salutare tuturor! Era acum doi-trei ani pe Calea Turzii o tanara aratoasa, Kinga o cheama , o unguroaica inaltuta si simpatica. Am luat-o in masina de doua ori si mi-a dat un numar de telefon.. nu il mai am, dar ultima data cand am incercat sa o sun nu mai raspundea, intra direct mesageria, cam in primavara, si nici pe Turzii, pe la benzinaria Mol statea ea, nu am mai vazut-o. Stiti careva ceva de ea? Multzam fain! Spor la toate! Ai fost tepuit de ea, i-ai dat bani imprumut si nu ti-a returnat? Daca-i asa, uita!Daca nu-i asa, uita!
ionion2018 Reputație: 53 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Ai fost tepuit de ea, i-ai dat bani imprumut si nu ti-a returnat? Daca-i asa, uita!Daca nu-i asa, uita! Nici una nici alta! Mi-a placut si as vrea sa o mai vad/angajez ocazional
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 mocule, tu asta ai patit? Eu cu fetele <de la/de pe strada> asa patesc intotdeauna.Si este normal sa fie asa, atata timp cat nu le-am "vizitat" niciodata.Ele simt ca le ocolesc, ca le ignor, asa incat imi dau teapa. Clar!De fiecare data cand am trecut (cu masina, pe jos, cu bicicleta, cu avionul) pe langa o fetita de la/de pe strada, si mi-am aruncat, pentru o fractiune de secunda ochii inspre ea, dar doar o privire fugitiva (serios), de fiecare data, ulterior evenimentului mi-am luat diverse tepe.Ultima data (relativ recent), la nici un minut dupa ocheada aruncata, m-am oprit la un bancomat (era in zona) si ... surprise, surprise, pe ecran imi apare <Fonduri Insuficiente>. Pai nu mi-o mancat fata aia banii, ca este clar ca ea i-o aspirat, voodoo, nu povesti? P.S.: deci, Haroun, asa este cum spui, eu tot timpul asa patesc cu fetitele de la / de pe strada.Atata doar ca eu nu apelez la serviciile lor. Dar in rest, ai dreptate.
haroun Reputație: -440 Postat Septembrie 4, 2017 Postat Septembrie 4, 2017 Lasa, data viitoare cand treci pe la ele te vor despagubi. 2
jon_snowball Reputație: 2 Postat Septembrie 5, 2017 Postat Septembrie 5, 2017 Intrebarea mea, legat de zona Colina ; voi va referiti la parcul Colina, straduta langa Praktiker, sau sus acololanga statia de tramvai? Nu prea am vazut traseiste aici, poate ca sunt cam atent la trafic sau idk.
Vizitator alexaschiuta Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2017 Postat Septembrie 6, 2017 Eu in zona parcului colina am vazut. Dupa garaje cum mergi dinspre pod spre linia de tranvai este o straduta la drepta ce urca.
jon_snowball Reputație: 2 Postat Septembrie 6, 2017 Postat Septembrie 6, 2017 Eu in zona parcului colina am vazut. Dupa garaje cum mergi dinspre pod spre linia de tranvai este o straduta la drepta ce urca. In fata sectiei de politiei nr4? )))Ce ironie...
Vizitator alexaschiuta Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2017 Postat Septembrie 6, 2017 nu, sectia de politie e cu o strada mai in fata, pe langa depoul de la CTP. Strada de care zic eu e inainte de trecerea de pietoni
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum