Sari la conținut

Fetele de pe strada

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Încearcă între Aeroport și viaductul cu șoseaua de centură, dar dinspre Apahida spre Aeroport.

Când ieșeam din Cluj, am văzut o brunetă de vreo 30-35 de ani, frumușică, dar nu am vorbit cu ea deoarece mă grăbeam!

Am găsit acea bruneta, dar.,..

100 ron oral protejat

100 ron normal protejat

150 ron combinate O+N

Preturi de camera

Postat

100 ron oral protejat

100 ron normal protejat

150 ron combinate O+N

Preturi de camera

Ai incercat sa negociezi? Poate lasă din preț daca ii propui.
Vizitator ga971774
Reputație: 0
Postat

100 ron oral protejat

100 ron normal protejat

150 ron combinate O+N

Preturi de camera

La banii ăia lasă-i bonus și o pungă de pufuleți. Nu am înțeles niciodată bărbații care opresc la genul ăsta de dame, dar... tac :)))
  • Like 1
Postat

La banii ăia lasă-i bonus și o pungă de pufuleți. Nu am înțeles niciodată bărbații care opresc la genul ăsta de dame, dar... tac :)))

Probabil din lipsa de bani și de vreo alternativă ieftină.
Postat

Li s-o urcat la cap şi la astea de pe strada, cer mai nou ca la camera ordinarele..

Cat timp au clienți pot cere mai mult. Leul se devalorizează de ceva timp , poate urmăresc și ele cursul euro.
Postat

Ca cer nu inseamna ca trebuie sa si dai.
60 iti accepta fiecare la prima propunere, cu ceva negociere 40 sau chiar si 30.

Chiar ma incumet sa presupun ca daca accepti pretul cerut te mai pomenesti si cu o teapa buna, doar te-ai prezentat ca fraier, de ce sa nu te ia de fraier in continuare?

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:) ba coaie te-ai metamorfozat? ce plm e cu nick-ul asta de femeie avortata? ti s-au atrofiat coaiele sau te-ai saturat si crezi ca daca postezi de pe nick de femeie nu te mai 'ejecteaza' motanu? 

P.S. Mai zi-ne o data cum ai futut tu dupa 11 ani pe una cu 30 de lei.:)))))))))))))). implantat in cacat pe Turzii.:))))))))))))))).

P.S. de cacat e si raluca_botox. dar plm daca tu vrei sa primesti muie 'ca femeie' :))))) atunci muie sa fie ba coaie . 

60 iti accepta fiecare la prima propunere, cu ceva negociere 40 sau chiar si 30.

Chiar ma incumet sa presupun ca daca accepti pretul cerut te mai pomenesti si cu o teapa buna, doar te-ai prezentat ca fraier, de ce sa nu te ia de fraier in continuare?

Postat

La 30 de lei te costa mai mult prezervativele și drumul decât fata :). Nu cred că acceptă nimeni pe 30 de lei , mai ai puțin și îi oferi o ciocolata.
  • Like 1
Vizitator incepator627
Reputație: 0
Postat

da-ne exemple. pe cine ai futut tu cu 60? :) sau vb doar ca sa te distrezi :)

Postat

da-ne exemple. pe cine ai futut tu cu 60? :) sau vb doar ca sa te distrezi :)

Poate daca le dai 30 de lei și le scoți la un pepsi se îndrăgostesc de tine :) .
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

La vamă - permise si înmatriculari sunt toate bronzatele băștinașe de pe cantonului  

Postat
La 16.04.2022 la 8:14, amatoru a spus:

La vamă - permise si înmatriculari sunt toate bronzatele băștinașe de pe cantonului  

Au si alea 3 gauri. Pe intuneric ce avantaj are una alba?

Postat
9 hours ago, Cacatul_pute said:

Au si alea 3 gauri. Pe intuneric ce avantaj are una alba?

Este evident ca si tatal tau a bagat-o in gaura pe intuneric,o fi bagat-o acolo pe unde iese cacatul,de aici si numele

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...