Sari la conținut

Dupa diaspora, potopul

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nu stiu, daca sunt acceptati sconcsi de 165 cm si 90 de kg, dar intreaba-l pe el, sa nu dormi prin Gara.

Pune tu o vorba buna,ca doar e fratele tau siamez

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eeeeee, s-a dus sa golaneasca, atâta tot. :) Da' bine, nu-i nimic rău în asta, dacă asa vrea omu'.

Romanu' a fost momit, strategic. Odată ce dependenta s-a instalat, cam aia a fost. Următorul pas a fost distrugerea sistematică a industriei, agriculturii, turismului,etc etc. Lăsați în izmene.

Ah, sa nu uitam mai ales de educație. O altă cheie importantă. De la o poarta foarte mare, pe unde sa dea buzna noua generație de sclaveti.Momiti, tot asa, cu 1500 euro, maxim.

Turismul inca nu este distrus , ba chiar s-au adus oarece investitii semnificative in anumite zone , mai putin in zona litoralului unde inca este un adevarat haos . Este singura ramura care mai furnizeaza locuri de munca pe o perioada nedeterminata .

In rest ai dreptate vsv de agricultura si industrie , privatizarile impuse de afara (din care guvernele care s-au derulat si-au tras comisioane) au fost doar o pacaleala ptr. a lichida absolut  totul si a deveni dependenti de altii .

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vezi, cat e income tax in Singapore, fa un calcul si vorbim dupa.

Nu te obosesti deloc sa-mi infirmi parerea despre tine.

Mi se falfaie de parerea ta despre mine . Am propriile principii de viata si n-am nevoie de validare din partea nimanui . 

Inca mai cred ca nu esti prost , da' te strica gura ... Ai un talent sa ma scoti din sarite , ce n-ai vazut . Porcule ! 

• Like 1
Postat

Asa, și nu se putea face și la noi :)))

Vezi, cât ne iubesc ăștia? :)))

Aia au avut noroc la bani,noi avem noroc in dragoste.

Sa ne explice Dr. pampers,ca ala stie mai bine.

• Like 1
Postat

Turismul inca nu este distrus , ba chiar s-au adus oarece investitii semnificative in anumite zone , mai putin in zona litoralului unde inca este un adevarat haos . Este singura ramura care mai furnizeaza locuri de munca pe o perioada nedeterminata .

In rest ai dreptate vsv de agricultura si industrie , privatizarile impuse de afara (din care guvernele care s-au derulat si-au tras comisioane) au fost doar o pacaleala ptr. a lichida absolut  totul si a deveni dependenti de altii .

Luati notite,va vorbeste un expert.

Mikyduta,cum e bre cu haerele alea conditionate in hoteluri???

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Păi, după ce i-au bombardat de nu a rămas piatră pe piatră și pentru a nu fi tentați de comunismul instalat dincolo, au pompat la greu. E altă gâscă în altă traistă.

Referitor la topic: nu e ok nici apologia plecării prin lune, nici a rămânerii în spațiul Carpato=Danubiano-Pontic. Fiecare e liber să facă, după cum ăl taie capul. Discuția și topicul sunt la fel de inutile, precum udatul grădinii pe ploaie torențială.  Topicul e deschis doar pentru flame, scandal și tămbălău -  plăcerea autorului + trafic, adică, unica șansă de a nu fi banat (iar).

Vezi la Miskin

Sa revenim la subiect.

Pentru ca Romania sa prospere, trebuie sa crape generatia astora ca picon, iar asta o spun cu toata sinceritatea.

Astia au distrus tara.

Ai inceput bine. Din păcate, nu există vreo perioada în care am prosperat. :)))

Guvernele nu puteau face asta decât dacă le tăia cineva macaroana.

• Like 1
Postat

Ok.

Am sa-l rog sa bage in meniu pilaf, franzela, rata caramelizata, metaxa de la bodega din sat, Pepsi.

Si o pereche de izmene.

Sa te simti ca acasa.

Noul statut da lux nu-mi mai permite sa beau pepsi.vorbeste cu fratele tau sa fie cola.

Postat

Mi se falfaie de parerea ta despre mine . Am propriile principii de viata si n-am nevoie de validare din partea nimanui .

Inca mai cred ca nu esti prost , da' te strica gura ... Ai un talent sa ma scoti din sarite , ce n-ai vazut . Porcule !

Principiile tale = hartie igienica.

De ce esti prost si nu vezi realitatea?

Vizitator
Postat

Aia au avut noroc la bani,noi avem noroc in dragoste.

Sa ne explice Dr. pampers,ca ala stie mai bine.

măcar avem curve :)))
Vizitator
Postat

Și s-a căcat pe el, cand s-a dus în Rusia.

Postat

măcar avem curve :)))

Si dalea masculine,adica Mischinei

• Like 1
Postat

Daca s-ar intoarce toti, ar fi si mai rau pentru ca ar fi si mai putin resurse pentru fiecare in parte...  :icon_cry 

Si inghesuiala la Metrou ...se va muri pe capete ...bucuria popii , ca va tine mult mai multe slujbe de pomenire :angry

• Like 2
Postat

Gogule, tu credeai, cumva, ca am dialog cu tine?

Credeam, totusi, ca te opresti.

Cine a zis ca dialogam? Eu doar imi scutur pula de care te ti cu dintii.

• Like 1
Vizitator
Postat

Si dalea masculine,adica Mischinei

Ei, să aplica și la feminin, și la masculin. :)))

Postat

Principiile tale = hartie igienica.

De ce esti prost si nu vezi realitatea?

Nu te lasi ... vrei neaparat sa te iau la porceala ? De ce esti ma neam de traista ? Maidanez umflat cu pompa ce esti ... 

Eu incerc sa discut cu tine civilizat si tu o iei pe aratura ... Aveam pretentii ... 

Postat

Si inghesuiala la Metrou ...se va muri pe capete ...bucuria popii , ca va tine mult mai multe slujbe de pomenire :angry

Metroul din satul tau?

Vizitator
Postat

Nu te lasi ... vrei neaparat sa te iau la porceala ? De ce esti ma neam de traista ? Maidanez umflat cu pompa ce esti ...

Eu incerc sa discut cu tine civilizat si tu o iei pe aratura ... Aveam pretentii ...

Ce ai? :))) Pretenții? :))

Io am tzuyka, bere :))) Și Rusia - Egipt. :)

• Like 1
Postat

Ce ai? :)))

Io am tzuyka, bere :))) Și Rusia - Egipt. :)

Nu-mi place bautura Aripel ... fumez , merg la curve , da' nu beau . Poate o bere ...asa , de caldura . Acu' sunt la " sopronul " de vacanta , la atelier ... 

si ma enerveaza miskin , lua-l-ar dracii de clampau subdezvoltat . In loc sa termin suriul ala , stau sa schimb " intepaturi " ... Pai nu sunt eu tembel ? Pffff.... 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa revenim la subiect.

Pentru ca Romania sa prospere, trebuie sa crape generatia astora ca picon, iar asta o spun cu toata sinceritatea.

Astia au distrus tara.

In politică deja crapă...de ciudă si de frică că o sa fie înlocuiți de alții ce nu-si asigură locul prin parvenire, iar ceea ce se observă in media e doar un efect al acestui fenomen!
  • Like 17
  • Minus 18
Postat

In politică deja crapă...de ciudă si de frică că o sa fie înlocuiți de alții ce nu-si asigură locul prin parvenire, iar ceea ce se observă in media e doar un efect al acestui fenomen!

Auuu ... ! Am orbit ! Iar mi s-a intunecat ... " Da draga ... ai dreptate . " 

Aripel , n-o inviti la dans pe VisNaucitor ? Nefericitule ... 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Auuu ... ! Am orbit ! Iar mi s-a intunecat ... " Da draga ... ai dreptate . "

Aripel , n-o inviti la dans pe VisNaucitor ? Nefericitule ...

Să mai am si dreptate cand am vazut cu ochii mei...e maximum!Să mai dansez si cu Aripel cand eu nu am nevoie de aripi sa zbor, e...stie el cum!
  • Like 16
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...