Sari la conținut

Pentru colegul SORINU

Postări Recomandate

Postat

Dragule coleg bine ai venit pe site. Un sfat pentru ca ai mancarici la tastatura.Asta e de bine daca se refera la a ne impartasi experientele tale.Noi te vom recompensa cu puncte si vei putea promova repejor si vei avea si alte avantaje.

Dar citeste te rog regulamentul de postare.

Nu mai deschide topice de fete decat dupa ce ai verificat daca nu cumva mai exista un alt topic deschis.

Daca nu stii sa faci asta putem sa te invatam.

In alta ordine de idei : daca nu schimbi statusul tau in cel mai scurt timp cu putinta ne vei parasi foarte repejor.Reclamele la produse sint interzise.Si al doilea lucru vezi ca tu iei in ras un alt coleg de-al tau.Si asta nu e bine de loc.

• Oras:Intre vecini
Postat

Ai de capul meu si eu care am zis ca am trimis Privat , deci eu pana la urma ce doream sa ii scriu respectivului am pus la status, scuze, m-am facut de tot rahatu la faza asta ! NU am avut nici o intentie sa fac de ras pe altcineva doar din nestiinta, tot ce am vrut sa fac es a trimit privat colegilor nu sa ii fac de ras sau altceva... cer scuze din nou o sa ma conformez regulamentului. Sanatate

Postat

Tocmai.Accesul tau la o mesagerie privata il vei avea cand o sa ai cel putin culoarea galbena.Pana atunci insa va trebui sa rabzi.Incearca sa citesti regulamentul ca nu dureaza mai mult de zece minute.Ai link catre regulament la pe unde vezi ca a postat colegul Talibanu.Sau il gasesti in sectiunea principala.

Reputație: 1930
Postat

Ai de capul meu si eu care am zis ca am trimis Privat , deci eu pana la urma ce doream sa ii scriu respectivului am pus la status, scuze, m-am facut de tot rahatu la faza asta ! NU am avut nici o intentie sa fac de ras pe altcineva doar din nestiinta, tot ce am vrut sa fac es a trimit privat colegilor nu sa ii fac de ras sau altceva... cer scuze din nou o sa ma conformez regulamentului. Sanatate

Sorinu, si prin dormitor, tot asa gresesti .... gaurile ? :))) :laugh2

Reputație: 3230
Postat

Moaaaa te tin minteeee, las' ca vezi tu...<3 eh la inceput mai greseam si eu cu posturile... eram boboc, aveti mila :(

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Unde sa creasca?  :laugh2  :laugh2

Da bre Sorinele, era sa ne dezamagesti dar uite ca te-ai dat pe calea buna :laugh2  :laugh2

Da las ca noi te iubim si asa :rax2

Postat

ce nume de floricele nenea Gabriel ca tu mi-ai pus numele ala... :laugh2  :laugh2

Postat

tare gingasa  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare