Sari la conținut

Bauturile preferate ( fara alcool )

Postări Recomandate

Postat

Vroiam sa stiu care sunt bauturile voastre preferate fara alcool ........... De exemplu, eu cand eram mic si prindeam cate o ladita de pepsi pe vremea lui ceasca de ziua mea sau a fratelui me eram cel mai fericit om , apoi a urmat era Coca Cola prin liceu si apoi am revenit la prima mea iubire , doar ca s-a trasnformat putin - PEPSI TWIST, nu pepsi normal. :pepsi

Cu stima, al vostru coleg

• Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

De obicei beau apa plata, cateodata sucuri fara acid sau sirop si mai rar pepsi cola, coca cola sau ceva de genul asta! :)

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

avand in vedere ca nu mai consum alcool merge cate o data (dar una maxim doua) o bere fara alcool pana acum cea mai apropiata de cea normala pe care am baut-o a fost

daca ati gasit ceva mai bun astept propuneri mai am de stat vre-o doua luni pe seceta asa ca .... poate si un vin ar merge tot zero alcool se gasesc destule soiuri ...

in rest multe ceaiuri si apa (plata-minerala)

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

All the way with...

post-53040-0-44302300-1363082804_thumb.jpg    

Aaaaaaa,se spune ca nu e buna??? Eu sunt o exceptie de la regula... :laugh2 .

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Cand ma loveste cheful sa ma simt "sanatos" (adica rar)... si cand am si timp la dispozitie (adica SI mai rar), ma joc cu storcatoru' de fructe, uneori chiar mai imaginez cate-o combinatie savanta.

In rest, majoritatea timpului - orice, atata vreme cat denumirea se termina cu ".....-COLA". Deh, placeri vinovate...

Bineinteles, aici discutam de chestii "de pofta" - caci, pentru calmarea setei in stare pura, apa rece (preferabil de fantana sau de izvor), e absolut imbatabila imho :)

• Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
  • Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar
Postat

Capy de portocale rosii, Frappe cu inghetata,apa plata, iar cand  nu am chef sa traiesc sanatos Coca-cola

ciocane tari sa aveti!

• Oras:....
  • Oras:....
Postat

Eu ...Pepsi-Twist sau suc natural de mere,portocale, uneori mai poftesc un frappe...

Iar cand vreau sa ma racoresc ...Schweppes Bitter lemon

Spre disperarea mea la terase nu gasesc Pepsi si de cele mai multe ori sunt nevoita sa aleg Cola.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Hmmmm, bautura mea preferata...nu mai am voie s-o beau. Intr-un pahar mare ( 300 ml) pun un galbenus de ou, doua linguri de miere, 4-5 capsuni si restul lapte caldut. Se amesteca bine intr-un blender si se serveste. Are un gust demential. Din pacate este si motivul principal pentru care am luat in greutate nepermis de mult. Acum beau doar apa plata sau limonada cu menta.

Reputație: 3147
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Cola Cola Cola Cola ....Coca - Cola :D,

apa plata,

tot ce are procent de suc natural mai mare de 50%,

bere(sa nu fie genul ala mai amar)

si  acuma ca e sezonul imi place o combinatie la blender de genul capsuni cu banane si suc de piersici, e vorba aia "sa-ti bati copiii" :)))

Nu-mi place cafeaua si tariile le beau doar cand e de chermeza :P

• Oras:Unde?
  • Oras:Unde?
Postat

Banane, inghetata de vanilie si lapte aruncate intr-un blender. Cel mai racoritor lucru :) In cazul in care exista activitate cerebrala minima se poate constata fenomenul "brain freeze" daca galgaiti prea repede :)

Reputație: 1265
Postat

"Cea mai buna bautura

Este apa de izvor.

Eu, om bun peste masura,

V-o las voua, tuturor."

"Venind beat mort in ziua de chenzina,

Gresind si usa, ce mai tura-vura,

Am nimerit in pat la o vecina!

Deci, uite unde duce bautura... "

GEORGE PETRONE

• Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Pepsi twist si desigur mai bag un energizat doua cand sunt mai obosit,in legatura cu cele naturale oricat as bea nu imi trece setea de ele.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu ce parere aveti voi de Mustul de mere, dar eu sunt innebunit dupa el.

Pe urmatorul loc ar fi Compotul din orice impreuna cu suc de fructe natural.

Apoi ceaiul.

Apoi apa plata.

Nu imi mai plac bauturile acidulate.

• Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
  • Telefon: andy_deea14
  • Oras:Constanta
Postat

CoconutKiss...cocktail fara alcool...este demential!!! :crazylove

• Oras:bucuresti
Postat

nimic nu se compara cu un suc de fructe proaspat dimineata, eu prefer portocalele rosii siciliene. Dupa amiaza, de preferat sa bagi si ceva alcool pe langa. Estebo intreaga arta, se pricep altii. Pepsi, coca-cola, de la 18 ani am avut o nepoata , la a22 am a ut un nepot, la 29 am avut copilul meu! Nenica , de cate ori beau pepsii, coca cola, o iau razna! Pana mea, nu mai e ca pe vremuri. Asa cafructe naturale, stoarse dimineata sa te zgaltaie storcatoful si sa uiti de...sa mirosi cafeaua facuta la ibric. Asta este bunnn dupa mine, coca cola si pepsi gasesti la orice colt de strada

Postat

suc de mere

cu vodka :blushing2 

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

suc de mere

cu vodka :blushing2 

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ce micut ai scris....asa de nevinovat pari :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...