Sari la conținut

Olivia 0731064988

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hi,my name is Olive im here for you I offer beautiful sensations to eager and daring gentlemens.My pictures on this site resemble 95 with reality.I have girls for privat party.I stay alone in my flat.I can come at you and i can go with you for travel.For more details call or mesagge me on wapp,enjoy

• Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Hi,my name is Olive im here for you I offer beautiful sensations to eager and daring gentlemens.My pictures on this site resemble 95 with reality.I have girls for privat party.I stay alone in my flat.I can come at you and i can go with you for travel.For more details call or mesagge me on wapp,enjoy

partid privat???
Vizitator
Postat

Arata bine. Sa speram ca e reala :))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

pe whatsapp e online mai tot timpul

Marş mă palmagiule, aceleaşi comentarii de retardat, doar să te bagi şi tu în seamă de unul singur.

Labagiule !

• Minus 1
Vizitator alex_xx
Postat

Eu nu cred ca e reala, avea pe whatsapp poze in parcarea unui mall din UK sau SUA. A avut grija sa blureze/taie numerele masinilor dar firma de la intrare a uitat saracuta, o fi crezut ca sunt niste culori acolo ca nu erau cuvinte in limba romana. Asa ca... sper sa ma insel...dar pe moment cred ca e o idioata care copiaza pozele vreunei bunaciuni.

Postat

Eu nu cred ca e reala, avea pe whatsapp poze in parcarea unui mall din UK sau SUA. A avut grija sa blureze/taie numerele masinilor dar firma de la intrare a uitat saracuta, o fi crezut ca sunt niste culori acolo ca nu erau cuvinte in limba romana. Asa ca... sper sa ma insel...dar pe moment cred ca e o idioata care copiaza pozele vreunei bunaciuni.

Mai sunt oameni care mai si ies din tara noastra frumoasa... E reala, incearca sa agate si pe Tinder. 100E pe ora mi-a cerut si mie.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator alex_xx
Postat

Sigur ca sunt si chiar cunosc cateva fete care umbla destul de mult pe afara. Insa care-s sansele? Plus ca la cum arata nu vad de ce s-ar complica ea cu anunturi pe situri de-astea.

Oricum, sa nu ma intelegi gresit, m-as bucura sa fie reala si m-as duce sa o fut insa... sa fim mai mult realisti decat visatori :)

Mai sunt oameni care mai si ies din tara noastra frumoasa... E reala, incearca sa agate si pe Tinder. 100E pe ora mi-a cerut si mie.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Si eu am vorbit cu ea pe Tinder apoi pe whatsapp. Pe Tinder era Jaklin.

Mie mi-a cerut 150 Euro ora la hotel sau la ea si am zis pas! Servicii oral si normal.

• Like 1
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

e si pe seeking , de acolo am gasit`o eu , dar mi-a cerut 150e ora , 50e extra pt anal . avea locatie undeva la alba iulia. ea e

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Confirm 100 euro,am vb cu ea pe wapp in urma cu vreo 3 luni,mi-a trimis poze,dar nu stiu sa le postez.In orice caz e aceeasi cu cea de mai sus caci mi-a trimis si poze cu fata.

• Like 1

Vizitator alex_xx
Postat

Mie doar unghiile alea de taranca mi se par a fi reale & made in romania. Restul...

Sper sa ma insel ca m-as duce sa ii trag un jet in mufa 

Singura poza in care imi place ce vad eaia pe motor, pacat ca nimeni nu poate demonstra ca ea e.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...