Sari la conținut

babardierul

Membru Banat
  • Număr conținut

    888
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de babardierul

  1. caz clasic de : MISTAKEN IDENTITY , greseala mea!
  2. am cerut confirmare ca sa nu ne grabim cu concluziile=))
  3. pai nenea asta e scopu threadului , sa facem recenzii despre panaramele de pe sd , acum i-ai zis si cine esti ce user ai aici de te-a rugat sa il stergi?=))
  4. ON-TOPIC. intreb pe cine a fost ca sunt 17 pagini de masurat puli si nu am rabdare sa citesc atat, din poze pare usor chubby, adica sigur are celulita , cine a fost poate sa confirme sau sa infirme daca are ?m-ar ajuta un raspuns ca sa stiu daca fac o vizita sau nu.
  5. Cate clase ai terminat? 4-5? Ai la erori de logica in exprimare de se stramba ecranele pe care se afiseaza scrisu tau. Esti paranoica,e o trasatura ce reiese din cum te exprimi,nu e o insulta dupa cum a dedus intelectul tau de floricia dansatoarea. Arati bine,cam asta e consensul ( nu te chinui sa sugi pe cineva cu peste 6 clase sa ti explice ce inseamna consens ca pierzi timp degeaba ) Pizda ta arata foarte foarte tocita si rulata de cat de neagra e zici ca stat pe gratar la cocosatu toata vara, iarasi nu e ceva subiectiv,se vede pe poze. Unde e frustrarea? In declaratii obiective? Apa e uda / delia arata bine / soarele face lumina / pizda deliei e neagra ca taciunele de la abuz. Sau ai dat cuvinte din google la intamplare?
  6. pai nici nu am incercat sa ajung paranoico , arati foarte bine, dar pentru OP nu merita efortu , arati bine, pizda in sine arata ca dat inconjuru pamantului de 5 ori , cu spatele. radeam mai mult de astia de iti apreciaza pizda tabacita, tu e normal sa te mandresti cu orice .
  7. voi vorbiti serios ? ii laudati pizda asta innegrita de la uzura ? arata mai rulata ca o seria 3 din 2001 ...
  8. sinnerkate merita pentru futai, are un talent supranatural ,demonic chiar. pacat ca e nasoala. restu dezamagiri majoritatea da:(
  9. am uitat sa adaug , de exemplu AnneAnn vrea 150 eur , care in comparatie este o ZEITA , ( nu am nici o indoiala ca a lucrat pe publi inainte cu 150/200 ) , dar totusi , aia te mai minti ca nu af ost curva de profesie si zici ca merita 150eur fara probleme, dar 200e la babyddc ? sfinte POCAHONTAS
  10. ......... are 1.55 maxim, a avut 1345 de kg , e grasuta in continuare, are fatza misto /interesanta , 200 eur doamneeeeeeeeeeeee cum sa contemplezi asa ceva, cola la 0.5 platesti 200 ron in benzinarie cand treci?
  11. pai daca vin la pachet doua pt 800 e foarte ok , beton chiar. doar ca gabrielaaaaa23 aia e urata cu spume, poate daca mi-ar da ea 800 ron sa o fut dar nici asa nu stiu daca as putea
  12. E forum aici, pt asta e forumu, sa schimbam pareri,ce ne bese mintea
  13. yess ,ea e singura care iese asa in evidenta sa zici ca merita incercata.
  14. e bataie de joc lotul asta nou de toamna , am gasit una singura care e ce`mi place si vrea 750 ron , o sa o testez sapt urmatoare cred si revin daca e ceva de capu ei. in rest GARBAGE.
  15. nici 100e nu i-as da pt OP si NP cu finalizare pe geam. desi arata intr`un mare fel, in poze cel putin
  16. am vb cu ea pe ws , arata DIVIN , dar vrea 350e futai doar normal + oral protejat, finalizare in prezervativ:) sa o futa tacsu si unchisu.
  17. Nu mi dau seama daca e iana de pe sd,pe sd si in whatsapp avea ochi mari albastri ,blonda si sanii mai mari decat luiza din topicu tau. Poate si a pus silicoane intre timp
  18. la futut e foarte foarte buna , gura o strica ,e proasta si incredibil de arogant si fudula ,posibil top 3 persoane pe care le-am cunoscut in viata mea pe categoria asta ( pachet complet : prostie maxima, tare in gura maxim, aroganta maxima, etc) da macar o scoteai pana in 200e cu ea si se futea profesionist jos palaria .
  19. Am ajuns sa mi fie dor de florinaa :( n am apreciat o destul la vremea ei
  20. sunt in asentiment, ziceam doar ca pt astia care dau cu averi in gol as intelege ca iti faci un moft , si eu eram dispus sa imi fac moftul cu asta , desi stiu ca practic arunc cu banii degeaba, dar inteleg cat de cat acest moft, arata tzipla macar zici ca ai facut o dambla, ca si la budapesta media e de 500e/ora cu actrite porno.
  21. am activat iar contul, sa fac catalogul de toamna, deci terminatele astea trebuiesc batute sincer alta solutie nu e. am discutat cu 2 ( Iana parca, si o pustoaica de 19 ani laris/larisa,ceva de genu , are 1 poza intr`o rochie verde ) nu mai stiu userele pe dinafara pt ca mi-au dat block si pe tel si pe site instant. Iana a zis ca vrea 1500 ron /intalnire ( arata f bine ,merita pt aspect sincer ) DAR SA NU MA GANDESC CA O SA FACEM SEX CA IN FILME CA EA NU S_A VAZUT CU NIMENI PE SITE SI NU FACE NIMIC MECANIC, DOAR PE SENTIMENT. cand i-am zis ca inteleg dar totusi pt 1500 ron as vrea sa stiu la ce ma bag , mi-a dat block. terminata aia in rochie verde de 18-19 ani, am vb cu ea la telefon , si discutia a fost in felul urmator: ea imi explica de la inceput sa stiu ca o intalnire cu ea costa de la CATEVA MII DE LEI IN SUS si sa continui discutia doar daca cred ca POT. ii zic ok dar ca sa discutam despre asta as vrea totusi sa vad si eu niste poze cu tine ( PE SITE avea doar una in care nu era nici buna nici nimic, o copila banala, dar caut pustoaice acum ) a zis ca : SA INTELEG CA E VORBA DE CATEVA MII DE LEI MINIM o intalnire si ca ea nu PUNE ACCENTU PE SEX, CA SEX FACE DOAR NORMAL PROTEJAT< nu oral,nu anal, PT CA E FOARTE STRAMTA . repet: as vrea totusi sa vad niste poze de curiozitate, nu nuduri , dar sa `mi fac si eu o idee daca merita cat ceri nu? A INCEPUT SA SE INFLAMEZE: CUM VORBESTI ASA, CUM ADICA DACA MERITA ERA CLAR CA NU AVEM CE VORBI STIAM EU. sa va iau mortii in pula la astia de le datzi nas la toate boschetarele si le dati averi sa le dati limbi in pizda. P.S: iana aia merita pt cum arata 1500 ,arata intr`un mare fel , success care incercati , dar pare cam paranoica.
  22. futemas in ele de terminate, covidu baga pe oata lumea in foame si astea vor comori. e frumoasa, merita 10 mil sa zici , da 700e lol pisamas pe neamu ei pana la maimuta
×
×
  • Creează nouă...