leomajor Reputație: 40 Postat Septembrie 18, 2023 Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Oras:Berceni, cartierul cu 'Valuoare Postat Septembrie 18, 2023 La 16.05.2019 la 17:47, bebe2014 a spus: Prețul actual al fetei este de 200 euro pe oră și 100 euro pe juma de oră. Am sunat și am cerut detalii. este cam "din topor" fata, la atitudine, limbaj , cum tratează clientul. M-a repezit din prima. Foarte tăioasă în comunicare. Mi-a displăcut total. Plus că a enumerat serviciile , nu face o grămadă de lucruri. Când i-am spus cam ce prețuri sunt pe piața, și ce servicii , inclusiv la categoria Lux, și că e este destul de restrictivă în oferta serviciilor și prețul este disproporționat, având în vedere piața actuală, m-a înjurat și a închis telefonul. Eu o văd des la sală, pot SPUNE cu adevarat că E foarte bună la corp, fundu rotund, bombat, coapse ferme, sânii mișto... seamănă a braziliancă, e bronzată, îngrijită. Aș fi încercat un număr cu ea să îmi satisfac fantezia curioasă , dar .... Atitudinea Asta omoară tot cheful. Da, pai, femeile au impresia in plmea ca apasam pe un buton, scoatem o bata de baseball din pantaloni, si dam in ele precum surdu'n clopot, sau asa ceva, de parca avem dildo din cauciuc in loc de un balon din piele care se umple cu sange in functie de anumiti parametrii. Sa faci un barbat sa se "ude" eu zic ca e mai greu decat o femeie. Daca te mai ia si la perpulis si astea, deja in loc de pula se transforma in vagin si acolo ramane 🥴🤪🤣🤣
gladiato Reputație: 753 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 19, 2023 Pas
v92610 Reputație: 3122 Postat Septembrie 19, 2023 Oras:Nassau Oras:Nassau Postat Septembrie 19, 2023 Tare necro-u asta la topic dupa 4 ani jumate ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum