Sari la conținut

Bauturile preferate cu alcool - vinuri de tot felul

Bauturi alcoolice - vinurile  

19 membri au votat

1. 1. Sunteti interesati de acest topic

• Da, vreau sa stiu mai multe despre vinuri
    • Poate ar putea fi un subiect interesant
    • Nu ma intereseaza subiectul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Vinul e o placere doar 1 pahar de 200 si primele vreo 45 min care urmeaza, daca il bei dupa o masa buna si ai noroc sa te afli undeva printre brazi, stejari ... Totusi pentru ca aromele si gustul bun  sunt foarte rar gasite, poate sunt utile experientele si cautarile...

1. De la casa Hermeziu/Lungu - traminerul alb sec si demisec este chiar traminer . Cred ca este putin tratat, si are o acidulatie  remanenta abia perceptibila - ca o parere, dupa ce e scos dopul, e recomandabil sa fie tinut la rece o zi - doua , ca sa fie receptat la valoarea adevarata.

2. Recas - Muscat Otonel . Cel imbuteliat din comert nu e la nivel nici cu cel de la crama, nici nu cel "pt prieteni", dar merge.

3. Busuioaca de Bohotin - de la Averesti 2000. Aici am nimerit un lot bun, ceva timp in urma. Cel actual e mult sub.

In afara de astea, am mai incercat vreo 15-20, nimic interesant, poate doar un lot de Busuioaca Sigillum in trecut si un Sauvignon Recas- din comert, dar e o anumita emblema.

Feteasca Regala, Riesling - pt mine o dezamagire- nici o aroma, nici un gust. Poate sa le bei de sete dupa a anumita mancare, sau la vreo reuniune, cand conteaza mai mult vorba decat gustul.

La cele rosii - pas .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...