mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2018 Salutare futaci!Am vizitat si caprioara asta.Mihaela,o tipa draguta cu bun simt si dornica sa te faca sa te simti bine.Am aruncat de la telefon cateva fitile sa vad dc tolereaza nenorocitii perversi si libidinosi ca mine.Cum n-a mers,am fost din nou cuminte si m-am multumit cu ce am primit.Am ales o ora cu masaj de relaxare si o finalizare.Fata nu e profesionista la masaj,dar reuseste sa te faca sa te simti foarte bine,bravo Mihaela!Am primit apoi un sex oral soft si umed,foarte misto,mi-a placut si am finalizat cim.Locatie-8,Aspect-8,Masaj-9,Sex oral-9,Gfe-9.Halat-150h.Multumesc Mihaela!Multumesc si eu si sper sa ne revedem! :*
Vizitator cavadoro Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Si uite ca pana la urma am reusit sa o vizitez pe Mihaela! La cate s-au spus pe aici ar fi de prisos sa mai adaug ceva in plus.Dar, de fapt nu prea am ce! Eu am fost mai mult decat multumit.Recomand adeptilor sexului soft,cu mare grija la detalii.Preludiul este nemaipomenit,mai ales daca esti deschis la asa ceva.Multumesc Mihaela si sigur ne vom revedea daca am acceptul tau! 3
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 2, 2018 Si uite ca pana la urma am reusit sa o vizitez pe Mihaela! La cate s-au spus pe aici ar fi de prisos sa mai adaug ceva in plus.Dar, de fapt nu prea am ce! Eu am fost mai mult decat multumit.Recomand adeptilor sexului soft,cu mare grija la detalii.Preludiul este nemaipomenit,mai ales daca esti deschis la asa ceva.Multumesc Mihaela si sigur ne vom revedea daca am acceptul tau!Cu mare drag astept o revedere! Pupici :* 1
thedeejay Reputație: 25 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Am reusit si eu sa ajung la Mihela, la fel ca si colegul mai sus mentionat,nu cred ca as mai avea ceva de adaugat. Am fost foarte multumit, peste asteptari si binenteles recomand !!... In mod sigur voi reveni, binenteles cu acordul tau. Multumesc Mihaela !
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2018 Am reusit si eu sa ajung la Mihela, la fel ca si colegul mai sus mentionat,nu cred ca as mai avea ceva de adaugat. Am fost foarte multumit, peste asteptari si binenteles recomand !!... In mod sigur voi reveni, binenteles cu acordul tau. Multumesc Mihaela !Cu mare drag te mai astept! :* 1
sinceritate Reputație: 273 Postat Iulie 4, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 4, 2018 :hug1 Frumusica, senzuala, suge beton, atenta la zonele adiacente!!! BRAVO
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 :hug1 Frumusica, senzuala, suge beton, atenta la zonele adiacente!!! BRAVO:*
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 Buna dimineata! Disponibila pana la 17! :* Servicii : Sex oral, normal, masaj de relaxare, FK, 69, cunnilingus/annilingus, annilingus activ ( doar daca igiena este impecabila si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii la acest serviciu ), sex intre sani, finalizare orala, finalizare corporala si alte mici fantezii. Tarife: 1 finalizare ( 30 min ) - 80 lei 1 h ( 2 finalizari ) - 150 lei Annilingus activ - + 50 lei Masaj de relaxare + 1 finalizare ( 60 min ) - 150 lei Masaj de relaxare + 2 finalizari ( 90 min ) - 200 lei Zona Inel 2! Punct de reper, Triton Sport sau Fast-Food-ul Foarte Tare! 2
dado123 Reputație: 52 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 Sâmbătă lucrezi ?? ( Scz dar nu am timp sa ma uit in urma )
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 Nu, doar in cursul saptamanii!
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 Programul este de luni-vineri 10-17! Pot face programari peste program (18:30 ultima programare) doar daca sunt anuntata din timpul zilei!
dannny0407 Reputație: 209 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Cta Oras:Cta Postat Iulie 5, 2018 Ca urmare a recenziilor de bine ale colegilor de pe forum am purces dis de dimineata la aceasta tanara sarmanta. Este putin plinuta insa are o atitudine proclient, degajata, fara animozitati, actiunea se desfasoara intr-un ritm dezinvolt, un preludiu de mare arta, un oral bine executat prelungit, adanc, cu ruperi de ritm.Nu am mai apucat normalul . Am "explodat" CIM.Merita vizitata. 1
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 Ca urmare a recenziilor de bine ale colegilor de pe forum am purces dis de dimineata la aceasta tanara sarmanta. Este putin plinuta insa are o atitudine proclient, degajata, fara animozitati, actiunea se desfasoara intr-un ritm dezinvolt, un preludiu de mare arta, un oral bine executat prelungit, adanc, cu ruperi de ritm.Nu am mai apucat normalul . Am "explodat" CIM.Merita vizitata.Multumesc! :*
sinceritate Reputație: 273 Postat Iulie 5, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2018 super fata :snap :atm :kiss3
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 6, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 6, 2018 super fata :snap :atm :kiss3 Multumesc! :*
dado123 Reputație: 52 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 NeatZa!!! Pe la ce ora pot sa te sun dimineața ?
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 Neata! Doar ce am inceput programul :)
dado123 Reputație: 52 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 Proaspăt reîntors de la Mihaela ma văd nevoit sa las o recenzie deșii nu voi intra prea mult in detalii .Pe scurt aspect fizic plăcut (mie îmi place) deșii critici sunt destui , iar atitudinea ei fata de client este una nemaipomenita . Pe scurt recomand și revizitez 😂😂
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 Proaspăt reîntors de la Mihaela ma văd nevoit sa las o recenzie deșii nu voi intra prea mult in detalii .Pe scurt aspect fizic plăcut (mie îmi place) deșii critici sunt destui , iar atitudinea ei fata de client este una nemaipomenita .Pe scurt recomand și revizitez Multumesc! :*
bad_habbits1 Reputație: 173 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 Buna dimineata! Disponibila pana la 17! :* Servicii : Sex oral, normal, masaj de relaxare, FK, 69, cunnilingus/annilingus, annilingus activ ( doar daca igiena este impecabila si imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii la acest serviciu ), sex intre sani, finalizare orala, finalizare corporala si alte mici fantezii. Tarife: 1 finalizare ( 30 min ) - 80 lei 1 h ( 2 finalizari ) - 150 lei Annilingus activ - + 50 lei Masaj de relaxare + 1 finalizare ( 60 min ) - 150 lei Masaj de relaxare + 2 finalizari ( 90 min ) - 200 lei Zona Inel 2! Punct de reper, Triton Sport sau Fast-Food-ul Foarte Tare!Frumooos frumooos ;)Tot 67 de kg sau ai mai slabit ?
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 9, 2018 Frumooos frumooos ;)Tot 67 de kg sau ai mai slabit ?Tot pe acolo ma invart ;-)
Membru Premium novice2018 Reputație: 997 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Membru Premium Postat Iulie 10, 2018 Tot pe acolo ma invart ;-)Las ca te invarti bine :hug1
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 10, 2018 Las ca te invarti bine :hug1:) :*
mihaelacreata24 Reputație: 283 Postat Iulie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 10, 2018 Buna dimineata! Disponibila pana la 17:30 ( ultima programare )! 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum