alexia2018 Reputație: 220 Postat August 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 26, 2019 Și am mai sărit ceva in legătura cu programările numai îmi spune ți va rog ca ma sunați când ajungeți pentru ca ne încurcăm și nu o sa fie bine nici pt mine nici pt voi. Măcar sa ma sunați cu 30 de minute eventual dacă nu răspund un sms și va sun eu dacă se poate !
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 26, 2019 Disponibila
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 26, 2019 Disponibila
darknightmare Reputație: -6 Postat August 26, 2019 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat August 26, 2019 Am vizitat-o si eu pe Alexa in urma cu ceva vreme Locatie: 9, este prin Dr. Taberei, in apropiere de piata Moghioros, intr-un bloc vechi comunist, se gasesc locuri de parcare. Locuinta: 8, garsoniera, este spatioasa, aerisita, dar foarte cald, n-are AC, cada cu dus, un singur gel, in rest la curatenia din baie ar putea sa acorde mai multa atentie, parerea mea, cel putin la chiuveta Atitudine: 9, este sociabila, amabila, cu bun simt, pro client, te intreaba daca vrei sa bei ceva (suc/apa), o companie placuta, nu te grabeste, poate sa intretina o conversatie. Am depunctat pentru ca fumeaza de fata cu tine, fara sa te intrebe daca pe tine poate te deranjeaza... Aspect: are un chip dragut, machiata, aranjata, sanii maricei, tatuata, m-a intampinat intr-un body negru, dar este mai plinuta decat ma asteptam cand am vazut-o fara textila, pentru amatorii de bbw, pozele cred ca o avantajeaza, totusi gusturile nu se discuta, de aceea nu punctez Igiena: 7, are pielea fina, pare destul de ingrijita, totusi n-a facut dus in prezenta mea, era cam transpirata de la caldura, poate ca facuse inainte nu stiu, dar eu apreciez daca face cand sunt eu acolo, chiar daca-i pe timpul meu, asa cum si eu ma igienizez de fiecare data cand ma duc la cineva, tine de respect si bun simt. Oral: 7, apreciez ca face doar protejat, e mai sigur, insa a fost o singura viteza, fara variatii, fara atentie la owo, doar incercari de DP, oricum cu ea semi-erecta nici nu-i era greu... Normal: 5, nu se implica, tu trebuie sa faci toata treaba, cu efort minim, fara sa depuna prea mult consum de energie, in schimb este receptiva la propuneri, dar nimic pasional, totul e mecanic. Totusi in timpul actului mi-a venit un miros ciudat si a fost un mare turn-off pentru mine si am renuntat, nu stiu daca au mai patit-o si altii. Repet eu imi facusem dus la sosire si sunt foarte atent cu igiena mea. Oricum nu era nicio atractie sau atmosfera erotica, mi-am pierdut repede interesul si am plecat civilizat. GFE: nu se pune vorba de asa ceva, n-am ce nota sa dau, ca ar fi cu minus, fara FK (oricum nu prestez cu oricine daca nu ma atrage), fara senzualitate, fara mangaieri sau pupaceli pe corp, fara preludiu, fara miscari provocatoare sau sa te stimuleze in vreun fel, nimic, direct laba si oral. In concluzie: eu nu mai revin. Pentru mine a fost o experienta submediocra, dar ii urez mult succes. Daca sunteti domni cu ea, se poarta frumos. 3 2
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 26, 2019 Am vizitat-o si eu pe Alexa in urma cu ceva vreme Locatie: 9, este prin Dr. Taberei, in apropiere de piata Moghioros, intr-un bloc vechi comunist, se gasesc locuri de parcare. Locuinta: 8, garsoniera, este spatioasa, aerisita, dar foarte cald, n-are AC, cada cu dus, un singur gel, in rest la curatenia din baie ar putea sa acorde mai multa atentie, parerea mea, cel putin la chiuveta Atitudine: 9, este sociabila, amabila, cu bun simt, pro client, te intreaba daca vrei sa bei ceva (suc/apa), o companie placuta, nu te grabeste, poate sa intretina o conversatie. Am depunctat pentru ca fumeaza de fata cu tine, fara sa te intrebe daca pe tine poate te deranjeaza... Aspect: are un chip dragut, machiata, aranjata, sanii maricei, tatuata, m-a intampinat intr-un body negru, dar este mai plinuta decat ma asteptam cand am vazut-o fara textila, pentru amatorii de bbw, pozele cred ca o avantajeaza, totusi gusturile nu se discuta, de aceea nu punctez Igiena: 7, are pielea fina, pare destul de ingrijita, totusi n-a facut dus in prezenta mea, era cam transpirata de la caldura, poate ca facuse inainte nu stiu, dar eu apreciez daca face cand sunt eu acolo, chiar daca-i pe timpul meu, asa cum si eu ma igienizez de fiecare data cand ma duc la cineva, tine de respect si bun simt. Oral: 7, apreciez ca face doar protejat, e mai sigur, insa a fost o singura viteza, fara variatii, fara atentie la owo, doar incercari de DP, oricum cu ea semi-erecta nici nu-i era greu... Normal: 5, nu se implica, tu trebuie sa faci toata treaba, cu efort minim, fara sa depuna prea mult consum de energie, in schimb este receptiva la propuneri, dar nimic pasional, totul e mecanic. Totusi in timpul actului mi-a venit un miros ciudat si a fost un mare turn-off pentru mine si am renuntat, nu stiu daca au mai patit-o si altii. Repet eu imi facusem dus la sosire si sunt foarte atent cu igiena mea. Oricum nu era nicio atractie sau atmosfera erotica, mi-am pierdut repede interesul si am plecat civilizat. GFE: nu se pune vorba de asa ceva, n-am ce nota sa dau, ca ar fi cu minus, fara FK (oricum nu prestez cu oricine daca nu ma atrage), fara senzualitate, fara mangaieri sau pupaceli pe corp, fara preludiu, fara miscari provocatoare sau sa te stimuleze in vreun fel, nimic, direct laba si oral. In concluzie: eu nu mai revin. Pentru mine a fost o experienta submediocra, dar ii urez mult succes. Daca sunteti domni cu ea, se poarta frumos.Mi ar place sa știu cine ești dar văd ca ai lăsat recenzie foarte târziu , am 4 Geluri de dus , chiuveta voi posta o poza pt ca așa e ea îngălbenită pana la urma nu te ai dus la hotel de 5 stele și nu văd ce legătura are chiuveta cu părerea ta despre mine , dus îmi fac mereu după ce pleacă clientul nu las clientul in casa pt ca mi au dispărut anumite chestii , de transpirat poate sa fie și 50 de grade ca nu transpir și ca miros eu??? Poftim ??? nu mi a zis nimeni asta și igiena ca a mea stai liniștit ca nici tu nu o ai!
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 26, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 26, 2019 Și cu curățenia nu ai nimerit o pentru ca am foarte multe complimente unele persoane ma și fac nebuna ca sunt așa obsedată vrei sa faci rău am inteles
incepator12 Reputație: 75 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Locația drumul taberei 36Uuu :huh: , ești lângă minee :o
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 27, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2019 Așa ca vede ți de treaba ta ca curățenia ca la mine nu o sa mai vezi ma deranjează ca nu îmi spui in fata in fine nu are nici o legătura sa precizezi tu ca chiuveta e îngălbenită ca nu ai venit sa te futi cu ea 1
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 27, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2019 In fine dragilor sunt și oameni răi care vor sa facă rau dar o sa fiu mai atenta pe cine primesc, sunt disponibila pana la 23 va pup și va aștept sa va convingeți singuri 1
pisupisicuts Reputație: 42 Postat August 27, 2019 Postat August 27, 2019 Mi ar place sa știu cine ești dar văd ca ai lăsat recenzie foarte târziu , am 4 Geluri de dus , chiuveta voi posta o poza pt ca așa e ea îngălbenită pana la urma nu te ai dus la hotel de 5 stele și nu văd ce legătura are chiuveta cu părerea ta despre mine , dus îmi fac mereu după ce pleacă clientul nu las clientul in casa pt ca mi au dispărut anumite chestii , de transpirat poate sa fie și 50 de grade ca nu transpir și ca miros eu??? Poftim ??? nu mi a zis nimeni asta și igiena ca a mea stai liniștit ca nici tu nu o ai!nu stii cine este, te intrebi singura si totusi la final zici ca nici el nu are o igiena ca a ta...:))) las-o mai usor cu scandalul, ciocu mic si joc de glezne.... 2
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 27, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2019 😂😂😂jur ma bufnește rasul rău am spus ca nici tu nu o ai da se vede ca nu ai inteles și nu îmi spui tu mie ce sa fac am dreptul sa comentez așa ca vedeți de viața ta
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 27, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 27, 2019 Disponibila
bubleboy Reputație: 97 Postat August 27, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 27, 2019 Am vizitat-o si eu pe Alexa in urma cu ceva vreme Locatie: 9, este prin Dr. Taberei, in apropiere de piata Moghioros, intr-un bloc vechi comunist, se gasesc locuri de parcare. Locuinta: 8, garsoniera, este spatioasa, aerisita, dar foarte cald, n-are AC, cada cu dus, un singur gel, in rest la curatenia din baie ar putea sa acorde mai multa atentie, parerea mea, cel putin la chiuveta Atitudine: 9, este sociabila, amabila, cu bun simt, pro client, te intreaba daca vrei sa bei ceva (suc/apa), o companie placuta, nu te grabeste, poate sa intretina o conversatie. Am depunctat pentru ca fumeaza de fata cu tine, fara sa te intrebe daca pe tine poate te deranjeaza... Aspect: are un chip dragut, machiata, aranjata, sanii maricei, tatuata, m-a intampinat intr-un body negru, dar este mai plinuta decat ma asteptam cand am vazut-o fara textila, pentru amatorii de bbw, pozele cred ca o avantajeaza, totusi gusturile nu se discuta, de aceea nu punctez Igiena: 7, are pielea fina, pare destul de ingrijita, totusi n-a facut dus in prezenta mea, era cam transpirata de la caldura, poate ca facuse inainte nu stiu, dar eu apreciez daca face cand sunt eu acolo, chiar daca-i pe timpul meu, asa cum si eu ma igienizez de fiecare data cand ma duc la cineva, tine de respect si bun simt. Oral: 7, apreciez ca face doar protejat, e mai sigur, insa a fost o singura viteza, fara variatii, fara atentie la owo, doar incercari de DP, oricum cu ea semi-erecta nici nu-i era greu... Normal: 5, nu se implica, tu trebuie sa faci toata treaba, cu efort minim, fara sa depuna prea mult consum de energie, in schimb este receptiva la propuneri, dar nimic pasional, totul e mecanic. Totusi in timpul actului mi-a venit un miros ciudat si a fost un mare turn-off pentru mine si am renuntat, nu stiu daca au mai patit-o si altii. Repet eu imi facusem dus la sosire si sunt foarte atent cu igiena mea. Oricum nu era nicio atractie sau atmosfera erotica, mi-am pierdut repede interesul si am plecat civilizat. GFE: nu se pune vorba de asa ceva, n-am ce nota sa dau, ca ar fi cu minus, fara FK (oricum nu prestez cu oricine daca nu ma atrage), fara senzualitate, fara mangaieri sau pupaceli pe corp, fara preludiu, fara miscari provocatoare sau sa te stimuleze in vreun fel, nimic, direct laba si oral. In concluzie: eu nu mai revin. Pentru mine a fost o experienta submediocra, dar ii urez mult succes. Daca sunteti domni cu ea, se poarta frumos. La partea cu mirosuri ciudate pot sa precizez ca si eu am avut aceeasi experienta. Ea pusa capra pe marginea patului si eu pe la spate, cand am i ceput sa pompez, m-a izbit un miros de sobolan mort, ceea ce mi-a taiat tot cheful si am terminat mai mult fortat. 1 1
minimalistick Reputație: 166 Postat August 28, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 28, 2019 Coaie, nu stiu ce plm aveti..Eu o stiu, am fost de multe ori la ea si am avut experiente f placute din toate punctele de vedere..Recent am vrut sa merg la ea, am ajuns si plm..a avut fata o problema si nu ne-am mai putut vedea, ce era sa fac? Sa o omor? Am vorbit cu ea, am inteles situatia si am mers mai departe.Eu am mai spus asta si o mai spun, cu toate fetele pe care le denigrati voi pe aici eu am avut super experiente..Chiar si cu " blonda plinuta ", ca o stiti..i-am dat o muie de i-au sarit coditele..P.S: alexia, astept revansa promisa :) 1
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 28, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2019 La partea cu mirosuri ciudate pot sa precizez ca si eu am avut aceeasi experienta. Ea pusa capra pe marginea patului si eu pe la spate, cand am i ceput sa pompez, m-a izbit un miros de sobolan mort, ceea ce mi-a taiat tot cheful si am terminat mai mult fortat.Serios dragule ?? Ești sigur de ce spui? 😂😂😂😂pana acum ceva timp mi ai dat recenzie ca miros frumos ca a fost ok acum spui altceva ? Sau nu am mai vrut sa te primesc și te răzbuni? Va rog sa citiți 😂😂😂😂😂 1
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 28, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2019 Coaie, nu stiu ce plm aveti..Eu o stiu, am fost de multe ori la ea si am avut experiente f placute din toate punctele de vedere..Recent am vrut sa merg la ea, am ajuns si plm..a avut fata o problema si nu ne-am mai putut vedea, ce era sa fac? Sa o omor? Am vorbit cu ea, am inteles situatia si am mers mai departe.Eu am mai spus asta si o mai spun, cu toate fetele pe care le denigrati voi pe aici eu am avut super experiente..Chiar si cu " blonda plinuta ", ca o stiti..i-am dat o muie de i-au sarit coditele..P.S: alexia, astept revansa promisa :)Mersi mult, nu iau in seama comentariile răutăcioase ca vor sa se afle in treaba ma cunosc și n-am de ce sa ma agit de asta am atâția domni serioși care revin
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 28, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2019 Disponibila
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 28, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 28, 2019 Disponibila
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 29, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2019 Disponibila
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 29, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2019 Disponibila
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 29, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2019 Dispooo
alexia2018 Reputație: 220 Postat August 29, 2019 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2019 Dispo
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum