georgepr Reputație: 1110 Postat Mai 22, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 22, 2023 Acum 2 ore, xxxnickxxx a spus: Ce e cu linistea asta? Mai lucrezi ? Care liniste ca doar a postat acum cateva zile 2 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Mai 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2023 Buna!😍 3 10 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 Buna!Clip nou https://links.vip/onlydeea 😈 4 6 Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 889 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 33 minute, andreeainna a spus: Buna!Clip nou https://links.vip/onlydeea 😈 Hei...Al Bundy as vrea sa fiu...incantat de cunostinta.... Link spre comentariu
THoR. Reputație: 14 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 Bună, Când am văzut ultima poza , un singur gând mi a trecut prin cap. Sex în cabina de proba. Zi frumoasa! Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 14 minute, THoR. a spus: Bună, Când am văzut ultima poza , un singur gând mi a trecut prin cap. Sex în cabina de proba. Zi frumoasa! Mmm ,suna bine!😈 Link spre comentariu
loco69696 Reputație: 24 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 Lucrezi astazi ? Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 2 ore, amedeo13 a spus: Hei...Al Bundy as vrea sa fiu...incantat de cunostinta.... Și?Te-ai gandit sa îmi faci și o reducere sau…? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 3 ore, andreeainna a spus: Buna!Clip nou https://links.vip/onlydeea 😈 Buna, ce faci? Imi poti spune te rog frumos in ce magazin ai facut aceasta poza? Nu de alta dar imi pare foarte cunoscut si nu stiu de unde sa-l iau.. Si daca te rog, imi spui si pe ce culoar erai, si pe ce scaun anume stateai 😁? Te rog din tot sufletul meu, spune-mi...mai ales scaunul ma intereseaza. De fapt, numai scaunul acela ma intereseaza, care e? Te roooog 🤭😁😁 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 2 ore, Albdom82 a spus: Buna, ce faci? Imi poti spune te rog frumos in ce magazin ai facut aceasta poza? Nu de alta dar imi pare foarte cunoscut si nu stiu de unde sa-l iau.. Si daca te rog, imi spui si pe ce culoar erai, si pe ce scaun anume stateai 😁? Te rog din tot sufletul meu, spune-mi...mai ales scaunul ma intereseaza. De fapt, numai scaunul acela ma intereseaza, care e? Te roooog 🤭😁😁 Îl scot la licitație!Scaun metalic,puțin utilizat,are câteva zgârieturi ,dar își face treaba!Interesat?Il predau doar personal!😅😈 1 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 Acum 4 minute, andreeainna a spus: Îl scot la licitație!Scaun metalic,puțin utilizat,are câteva zgârieturi ,dar își face treaba!Interesat?Il predau doar personal!😅😈 Ai cred, cele mai frumoase si mai elegante poze dintre toate fetele de pe forum. Bravo! Tine-o tot asa! Nu te-ai gandit sa participi si la concursul acela de poze? In mod sigur ai avea un succes total. Ps- ma tin cred de vreo 2-3 luni sa te vizitez si tot nu am reusit, dar acum m-ai starnit rau de tot 😘 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2023 1 oră în urmă, Albdom82 a spus: Ai cred, cele mai frumoase si mai elegante poze dintre toate fetele de pe forum. Bravo! Tine-o tot asa! Nu te-ai gandit sa participi si la concursul acela de poze? In mod sigur ai avea un succes total. Ps- ma tin cred de vreo 2-3 luni sa te vizitez si tot nu am reusit, dar acum m-ai starnit rau de tot 😘 Ma bucur ca îți plac,multumesc!O sa ma gândesc dacă sa particip sau nu.😘 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1110 Postat Iunie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 2, 2023 Din pacate concursul de poze nu recompenseaza neaparat pozele bune. Dar participarea e bine venita presupun. Link spre comentariu
Greucea Reputație: 166 Postat Iunie 2, 2023 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Iunie 2, 2023 La 25.05.2023 la 12:28, andreeainna a spus: Buna!😍 In răpită îmi place si mie 😂😋😚 1 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11848 Postat Iunie 2, 2023 Partajează Postat Iunie 2, 2023 1 hour ago, Greucea said: In răpită îmi place si mie 😂😋😚 În rapița din Serai! 😂😂😂 1 Link spre comentariu
mirica Reputație: 9 Postat Iunie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 7, 2023 On 6/2/2023 at 6:12 PM, andreeainna said: Îl scot la licitație!Scaun metalic,puțin utilizat,are câteva zgârieturi ,dar își face treaba!Interesat?Il predau doar personal!😅😈 Buna! Daca mai este valabil… doresc sa licitez suma modica de 100€, Dar!!! Am o condiție, sa nu îl ștergi… sa fie exact ca dupa ce te-ai ridicat dupa el 😈😇 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2023 Acum 15 ore, mirica a spus: Buna! Daca mai este valabil… doresc sa licitez suma modica de 100€, Dar!!! Am o condiție, sa nu îl ștergi… sa fie exact ca dupa ce te-ai ridicat dupa el 😈😇 Offf….sărăcia pământului…..🤣😂nu te las nici sa îl atingi de banii ăștia 🤣😂 3 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2023 Buna!😈 1 5 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1110 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 Sa vedem cine identifica coordonatele gps ale bancii in baza acelei poze Link spre comentariu
mirica Reputație: 9 Postat Iunie 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2023 4 hours ago, andreeainna said: Offf….sărăcia pământului…..🤣😂nu te las nici sa îl atingi de banii ăștia 🤣😂 🤣🤣🤣 Draga mea, măcar am aflat ca încă mai este valabilă oferta 😉, legat de sărăcia mea….. fac împrumut la banca si tot iau scaunul ala de la tine 🤣🤣🤣. Bine, 200 € si primesc scaunul si compania ta plăcută! 😈 Te pup! 😘 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2023 Buna! 😈♥️ 3 5 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2023 Buna!♥️ 2 5 Link spre comentariu
xxxnickxxx Reputație: 297 Postat Iunie 14, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 49 minute, andreeainna a spus: Buna!♥️ Pantera Gri 😍 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1110 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 4 ore, andreeainna a spus: Buna!♥️ E ceva in scorbura ? Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 27 minute, georgepr a spus: E ceva in scorbura ? Încă aștept sa văd!😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum