ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Deci Andreea esti ft tare 😂😂😂🥰. Imi place cum se uita ursul la tine - sa ma bag sa nu ma bag 🤣! Cred ca ne-a vazut cati suntem de cealalata parta a pozei care te admiram si a zis - bah alta data ca sunt prea multi astia fara blana 🤗😂! 1 1 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 2 ore, andreeainna a spus: 😳😳😳😳Mă ajută cineva?Acum am văzut și eu ursul!👀 Probabil doar vrea sa iti spuna de mantuitorul Ursus Hristos Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Cred ca trebuie sa treci la poze de iarna Andreea, in fata focului, in pat, cu un flaner care sa se rasfete pe formele tale si niste dresuri carea sa iti tina de cald la sedinta foto - visez frumos rau gandindu-ma la tine - cu pielea ta plina de sclipici care sa arunce luminite discrete - mvaaai 💕❤️🤗🌹🌹🌹! Si colinde pe fundal 🥰 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Acum 12 minute, ObiMan1001 a spus: Cred ca trebuie sa treci la poze de iarna Andreea, in fata focului, in pat, cu un flaner care sa se rasfete pe formele tale si niste dresuri carea sa iti tina de cald la sedinta foto - visez frumos rau gandindu-ma la tine - cu pielea ta plina de sclipici care sa arunce luminite discrete - mvaaai 💕❤️🤗🌹🌹🌹! Si colinde pe fundal 🥰 Vai ,ce cuvinte frumoase,ești un drăguț ca întotdeauna!te pup și îmbrățișez cu drag!🥰😘🤗 Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 3 minutes ago, andreeainna said: Vai ,ce cuvinte frumoase,ești un drăguț ca întotdeauna!te pup și îmbrățișez cu drag!🥰😘🤗 Pana ajunga la tine, da-mi voie sa visez frumos Andreea. Poate chiar gandesc un scenariu frumos ptr urmatoarea revedere. Te imbratisez si eu de la distanta - deja imi bate inima ca si cand sunt la tine la usa 🫶🏻 si astept sa ma inviti inauntru 🤗🌹🌹🌹. O seara frumoasa sa ai in continuare si energie pozitiva asa cum ai tu de obicei 😘 1 1 Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 860 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Acum 17 ore, ObiMan1001 a spus: Pana ajunga la tine, da-mi voie sa visez frumos Andreea. Poate chiar gandesc un scenariu frumos ptr urmatoarea revedere. Te imbratisez si eu de la distanta - deja imi bate inima ca si cand sunt la tine la usa 🫶🏻 si astept sa ma inviti inauntru 🤗🌹🌹🌹. O seara frumoasa sa ai in continuare si energie pozitiva asa cum ai tu de obicei 😘 Mai ai putin si te poti duce cu colindul.....chiar si cu ursul.... Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Bună!Azi sunt rea!Avem curajoși pe aici?😈😈😈 1 10 Link spre comentariu
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Bună! Eu, dar nu ma primești, din motive de vârstă.... Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 3 ore, andreeainna a spus: Bună!Azi sunt rea!Avem curajoși pe aici?😈😈😈 Eu sunt curajos rau la distanta, pe tastatura Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Draga Andreea, iti sta bine in orice. Nu e de curaj aici si de preferinte 😅. Eu personal te aleg relaxata si dragastoasa cum te stiu de la fiecare intalnire cu tine. O amanta sexy si plina de tandrete 💕❤️🌹🌹🌹! Dar ai program pentru toate gusturile - chiar e de apreciat sincer 🫶🏻! 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 4 ore, georgepr a spus: Eu sunt curajos rau la distanta, pe tastatura Eh,las’ ca pun eu mana pe tine! 2 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 3 ore, ObiMan1001 a spus: Draga Andreea, iti sta bine in orice. Nu e de curaj aici si de preferinte 😅. Eu personal te aleg relaxata si dragastoasa cum te stiu de la fiecare intalnire cu tine. O amanta sexy si plina de tandrete 💕❤️🌹🌹🌹! Dar ai program pentru toate gusturile - chiar e de apreciat sincer 🫶🏻! Mulțumesc!😘🤗 1 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Bună!♥️ 1 15 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 395 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 la multi ani de ziua numelui 1 Link spre comentariu
daulimbi Reputație: 115 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:cuca măcăii Oras:cuca măcăii Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 1 hour ago, andreeainna said: Bună!♥️ Delicioasă! Am gustat-o! 1 1 Link spre comentariu
strongstill Reputație: 5 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:UnyversaL Oras:UnyversaL Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Cu ocazia zilei Sfântului Andrei, îți urez multă sănătate, bucurii și cât mai multe realizări în viață. La mulți ani. 🍷🍾 🎄 🎁 ❤️ 1 Link spre comentariu
scorpionul Reputație: 1954 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 La multi ani! 🍾🍾🍾 1 Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 O mini vacanta frumoasa Andreea 🤗🌹🌹🌹! La multi ani fericiti 🎉🥂🎂! 1 Link spre comentariu
Cautatorul13 Reputație: 227 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:bucuresti Disponibila Oras:bucuresti Disponibila Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 La mulți ani și multa sănătate! 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Vă mulțumesc din suflet pentru urările făcute!😘🤗Celor ce își serbează ziua astăzi le doresc un călduros la mulți ani ,liniște sufletească și multă sănătate!😘🤗 1 1 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Bună!♥️ 3 9 Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 29 minutes ago, andreeainna said: Bună!♥️ Oooooo, ce imagine senzuala 🥰! Te imbratisez Andreea si iti doresc o zi cu experiente frumoase ptr tine si colegii ce te vor vizita 🤗🌹🌹🌹! 1 Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 860 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Acum 35 minute, andreeainna a spus: Bună!♥️ ARDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!😍 1 Link spre comentariu
ObiMan1001 Reputație: 211 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2023 Noapte buna Andreea 🤗💕❤️! Noapte buna tuturor! Maine sa ne trezim cu energie si cu mukta dragoste - deja am cateva fantezii de la ultima poza pusa de Andreea 🥰 - semi-intuneric, sampanie, priviri pline de senzualitate, muzica lenta pe fundal, o atingere de mana ……. 😘 1 Link spre comentariu
andreeainna Reputație: 3443 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 7, 2023 Bună!Indisponibila momentan,anunț când revin! 1 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum