Sari la conținut

Andreea (Gara de Nord) 0730771744

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Deci Andreea esti ft tare 😂😂😂🥰. Imi place cum se uita ursul la tine - sa ma bag sa nu ma bag 🤣! Cred ca ne-a vazut cati suntem de cealalata parta a pozei care te admiram si a zis - bah alta data ca sunt prea multi astia fara blana 🤗😂!

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Cred ca trebuie sa treci la poze de iarna Andreea, in fata focului, in pat, cu un flaner care sa se rasfete pe formele tale si niste dresuri  carea sa iti tina de cald la sedinta foto - visez frumos rau gandindu-ma la tine - cu pielea ta plina de sclipici care sa arunce luminite discrete - mvaaai 💕❤️🤗🌹🌹🌹! Si colinde pe fundal 🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 12 minute, ObiMan1001 a spus:

Cred ca trebuie sa treci la poze de iarna Andreea, in fata focului, in pat, cu un flaner care sa se rasfete pe formele tale si niste dresuri  carea sa iti tina de cald la sedinta foto - visez frumos rau gandindu-ma la tine - cu pielea ta plina de sclipici care sa arunce luminite discrete - mvaaai 💕❤️🤗🌹🌹🌹! Si colinde pe fundal 🥰

Vai ,ce cuvinte frumoase,ești un drăguț ca întotdeauna!te pup și îmbrățișez cu drag!🥰😘🤗

Link spre comentariu
3 minutes ago, andreeainna said:

Vai ,ce cuvinte frumoase,ești un drăguț ca întotdeauna!te pup și îmbrățișez cu drag!🥰😘🤗

Pana ajunga la tine, da-mi voie sa visez frumos Andreea. Poate chiar gandesc un scenariu frumos ptr urmatoarea revedere. Te imbratisez si eu de la distanta - deja imi bate inima ca si cand sunt la tine la usa 🫶🏻 si astept sa ma inviti inauntru 🤗🌹🌹🌹. O seara frumoasa sa ai in continuare si energie pozitiva asa cum ai tu de obicei 😘

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Maldive
  • Oras:Maldive
Acum 17 ore, ObiMan1001 a spus:

Pana ajunga la tine, da-mi voie sa visez frumos Andreea. Poate chiar gandesc un scenariu frumos ptr urmatoarea revedere. Te imbratisez si eu de la distanta - deja imi bate inima ca si cand sunt la tine la usa 🫶🏻 si astept sa ma inviti inauntru 🤗🌹🌹🌹. O seara frumoasa sa ai in continuare si energie pozitiva asa cum ai tu de obicei 😘

Mai ai putin si te poti duce cu colindul.....chiar si cu ursul....

Link spre comentariu

Draga Andreea, iti sta bine in orice. Nu e de curaj aici si de preferinte 😅. Eu personal te aleg relaxata si dragastoasa cum te stiu de la fiecare intalnire cu tine. O amanta sexy si plina de tandrete 💕❤️🌹🌹🌹! Dar ai program pentru toate gusturile - chiar e de apreciat sincer 🫶🏻!

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, ObiMan1001 a spus:

Draga Andreea, iti sta bine in orice. Nu e de curaj aici si de preferinte 😅. Eu personal te aleg relaxata si dragastoasa cum te stiu de la fiecare intalnire cu tine. O amanta sexy si plina de tandrete 💕❤️🌹🌹🌹! Dar ai program pentru toate gusturile - chiar e de apreciat sincer 🫶🏻!

Mulțumesc!😘🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Noapte buna Andreea 🤗💕❤️! Noapte buna tuturor! Maine sa ne trezim cu energie si cu mukta dragoste - deja am cateva fantezii de la ultima poza pusa de Andreea 🥰 - semi-intuneric, sampanie, priviri pline de senzualitate, muzica lenta pe fundal, o atingere de mana ……. 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...