ultravox Reputație: 191 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Dragii mei, vreau sa va multumesc tuturor pt vizite. Sunteti niste draguti.Ma bucur ca am intalnit cativa oameni ff ok si am avut parte de sedinte f faine.Nicio nereusita ? 1 Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 10, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 10, 2018 Nicio nereusita ?Buna!Din fericire doar oameni foarte draguti si de treaba. Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 10, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 10, 2018 Am ajuns si eu acum in locatie.Va astept cu drag si azi pana la ora 18.Daca nu raspund la telefon probabil sunt ocupata.Va rog lasati sms sau whatsapp.Pupici!! Link spre comentariu
tibiradu Reputație: 12 Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 Mira, astazi este ultima zi in care te mai putem gasi? Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 13, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 13, 2018 Mira, astazi este ultima zi in care te mai putem gasi?Nu am fost zilele trecute.Am profitat de vremea superba si ..m-am distrat un pic (un pic mai mult).Documentele mele sunt inca in lucru asa ca AZI SUNT DISPONIBILA DE LA ORA 14 PANA LA 20.Va pupic si va astept cu drag. Si inca ceva important:Cei care veniti pe la mine sa stiti ca aprrciez foarte mult domnii care au grija de igiena lor intima. E foarte nasol sa faci masaj bodu cu sanii pe un cuc plin de par. Cinstit ar fi sa incercati macar o tunosoare ceva.E si cald, va face bine!Fara suparare dar daca aveti stuful mai mare decat mititelul mai bine nu va programati la mine. Ma cam deranjeaza si ma irita la piele. Sau va asumati ca nu va mai ating cu sanii in zona intima. Asa cum vreti si voi ca eu sa fiu curata si fina in zona intima asa ar trebui si voi sa va respectati si sa aveti grija de acest aspect.In rest numai bine!Va pup si va astept! Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 13, 2018 Nu am fost zilele trecute.Am profitat de vremea superba si ..m-am distrat un pic (un pic mai mult).Documentele mele sunt inca in lucru asa ca AZI SUNT DISPONIBILA DE LA ORA 14 PANA LA 20.Va pupic si va astept cu drag.Si inca ceva important:Cei care veniti pe la mine sa stiti ca aprrciez foarte mult domnii care au grija de igiena lor intima. E foarte nasol sa faci masaj bodu cu sanii pe un cuc plin de par. Cinstit ar fi sa incercati macar o tunosoare ceva.E si cald, va face bine!Fara suparare dar daca aveti stuful mai mare decat mititelul mai bine nu va programati la mine. Ma cam deranjeaza si ma irita la piele. Sau va asumati ca nu va mai ating cu sanii in zona intima.Asa cum vreti si voi ca eu sa fiu curata si fina in zona intima asa ar trebui si voi sa va respectati si sa aveti grija de acest aspect.In rest numai bine!Va pup si va astept!Ii zici sa revina dupa ce trece pe la Randunica. E-n zona, nu ? Hai, sa vezi ca merge. 1 16 Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 14, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 14, 2018 Ii zici sa revina dupa ce trece pe la Randunica. E-n zona, nu ? Hai, sa vezi ca merge.E chiar in aceeasi locatie dar face fiecare ce vrea. Eu doar am tinut sa mentionez.Astazi nu ajung in locatie.Maine vin dupa 13 pana la 20. 1 Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 15, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 15, 2018 Buna!Astazi sunt disponibila! Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 16, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 16, 2018 Buna!Azi ma gasiti de la 13 pana la 18.Va sarut dulce! Link spre comentariu
darknightmare Reputație: -6 Postat August 16, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Partajează Postat August 16, 2018 Nu am fost zilele trecute.Am profitat de vremea superba si ..m-am distrat un pic (un pic mai mult).Documentele mele sunt inca in lucru asa ca AZI SUNT DISPONIBILA DE LA ORA 14 PANA LA 20.Va pupic si va astept cu drag.Si inca ceva important:Cei care veniti pe la mine sa stiti ca aprrciez foarte mult domnii care au grija de igiena lor intima. E foarte nasol sa faci masaj bodu cu sanii pe un cuc plin de par. Cinstit ar fi sa incercati macar o tunosoare ceva.E si cald, va face bine!Fara suparare dar daca aveti stuful mai mare decat mititelul mai bine nu va programati la mine. Ma cam deranjeaza si ma irita la piele. Sau va asumati ca nu va mai ating cu sanii in zona intima.Asa cum vreti si voi ca eu sa fiu curata si fina in zona intima asa ar trebui si voi sa va respectati si sa aveti grija de acest aspect.In rest numai bine!Va pup si va astept!Ciudata chestie, inainte femeile preferau barbatii cat mai naturali, parosi, ca simbol al masculinitatiiSa se joace cu firele de par pe pieptul lor :))Ce s-au schimbat vremurile! Acum te duci cu cuculetul epilat, parfumat si aranjat daca vrei sa fie rasfatatIntr-adevar tine de igiena 1 Link spre comentariu
acal Reputație: 2 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Buna Azi si maine cum ai program? Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat August 17, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat August 17, 2018 Buna Azi si maine cum ai program?Buna!Nu vin pentru ca sunt in perioada delicata a lunii si prefer sa stau acasa pana cand voi fi fresh.Pupici!Ps: ma gandesc sa nu mai plec. M-am simtit super ok alaturi de voi si alaturi de prietenii mei in Romania. Va multumesc tuturor ca sunteti foarte misto! Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat August 17, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 17, 2018 E problema daca vine unu' care se cojeste ? De prea mult stat la soare. Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat August 29, 2018 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat August 29, 2018 Des nouvelles dee la demoiselle ? Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat August 31, 2018 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat August 31, 2018 Des nouvelles dee la demoiselle ?E plecata din tara momentan.Din cate stiu incearca sa i convinga pe ai ei sa revina in Romania si sa se mute in Bucuresti.Anunta ea cand va fi pe aici. Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat August 31, 2018 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat August 31, 2018 Merci mademoiselle unique 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Daca Mira e plecata, Larisa spune si ea ca pleaca asteptam sa vedem cine le ia locul in cartier. Dar cine apare trebuie sa fie tot slim. Link spre comentariu
berege2 Reputație: 342 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 poate o conving ai ei sa bage si pizdu la bataie... Link spre comentariu
global9 Reputație: 1 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Mira când te întorci ? Link spre comentariu
mira24 Reputație: 81 Postat Decembrie 30, 2018 Oras:Rasarit de soare Titan Oras:Rasarit de soare Titan Partajează Postat Decembrie 30, 2018 Hey!Sunt in tara cateva zile.Vorbim pe whatsapp! Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 The same number? Link spre comentariu
bedkim Reputație: 603 Postat Ianuarie 3, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 The same number? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum