Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

gicacontra2012

VIP Member
 • Content Count

  1,059
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,912 Reputatie Excelenta

About gicacontra2012

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

10,480 profile views
 1. Lotekfun, dacă tot promovezi fata da toate detaliile, servicii, costuri si program.
 2. Vivianne, pana la urma oralul se poate și neprotejat in funcție de igiena ? Scrie clar aici toate serviciile ce faci ce nu faci, sa nu mai existe discuții.
 3. Stați liniștiți, cel mai probabil revine cu un alt nume si alte poze. 🙂
 4. Roxana, scrie aici toate detaliile, servicii, costuri, locație program, ca pentru asta e topicul asta, sa ne informam. Hai ca nu e greu. 🙂
 5. Ramona, mâine mai ești cumva disponibila in București ?
 6. Anays, dacă la tine o finalizare are 15-25 min, înseamnă că ești pe graba și nu prea vei avea succes. Pe lângă aspectul fizic contează mult serviciile si atitudinea ta.
 7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-oras/41ef437edh717iff1he98hf83173121e.html Acum pozele par reale și apare un tatuaj, asa ca e posibil ca ultimile poze sa fie ale ei.
 8. Fata a spus ca ne revedem curând, pentru câteva specimene dubioase, pe care oricum nu le mai primește, nu cred ca e cazul sa evite Bucureștiul. PS : si mie mi au placut pozele dar nu am avut timp sa ajung la ea. 🙂
 9. Amira astăzi mai ești cumva disponibila sau ai plecat deja?
 10. Girlfriend Experience este GFE nu GFS. 🙂 Probabil fata a scris greșit.
 11. Colegu Cornel, in ce sens a fost dezamăgită domnisoara de București ?
 12. A început cu poze false, despre care ne mintea ca sunt reale ( nici ultima poza nu cred ca este a ei) si acum a mărit preturile fără sa scrie in topic, deci e clar ca merge la prosteala. Nu cred ca mai are rost sa spun ca la 200 lei finalizarea sunt destule fete cu servicii de top.
 13. Hai ca ne a cam zăpăcit pe toți Renesme, am reușit sa ajung și eu pe la ea și chiar a fost bine. Este frumoasa, finuta, educata, cu bun simt, o fata cum rar mai intalnesti in zilele noastre. Când am timp fac și o recenzie. 🙂
 14. Pentru Renesme mergem si la Rin, nu i problema. 🙂
×
×
 • Create New...