tatiana85 Reputație: 57 Postat Noiembrie 2, 2020 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Noiembrie 2, 2020 Buna la toată lumea dragilor am revenit in orasul vostru frumos Alba Iulia pentru câteva zile va doresc o după amiaza plăcută și o săptămână frumoasă va îmbrățișez si va aștept cu drag 😘😘 1
raptorr Reputație: 3 Postat Noiembrie 2, 2020 Postat Noiembrie 2, 2020 Buna la toată lumea dragilor am revenit in orasul vostru frumos Alba Iulia pentru câteva zile va doresc o după amiaza plăcută și o săptămână frumoasă va îmbrățișez si va aștept cu drag 😘😘Buna Tatiana ! In ce zona ai locatia ?!
tatiana85 Reputație: 57 Postat Noiembrie 8, 2020 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Noiembrie 8, 2020 Buna ziua din motive personale a trebuit sa parasesc orasul am un deces în familie imi cer scuze daca are ceva programat si nu o pot onora mulțumesc pt înțelegere
threesome33 Reputație: 202 Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 Of, condoleanțe, Tatiana!
micutul43 Reputație: -52 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:alba Oras:alba Postat Noiembrie 29, 2020 Pe cand mai revii? 1 1
micutul43 Reputație: -52 Postat Noiembrie 29, 2020 Oras:alba Oras:alba Postat Noiembrie 29, 2020 Cim sau cof? Nu mai faci? 1 1
tatiana85 Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2020 Buna din cate imi aduc aminte eu bn nu cred ca am avut aceste servicii o zi buna sa ai.
tatiana85 Reputație: 57 Postat Noiembrie 30, 2020 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2020 >Threesome33< mulțumesc frumos pt mesaj si scuze de răspunsul întârziat o zi buna iti doresc 😘
bondvagabond Reputație: 23 Postat Decembrie 1, 2020 Postat Decembrie 1, 2020 Salutare,la Alba Iulia pe cand revii?
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 24, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 24, 2021 Buna ziua dragilor dupa o perioada indelungata de timp am reușit sa revin un oraș, ca si locație tot in spate la pizzeria erol servicile si preturile sunt aceleași va doresc un sf de săptămâna cat mai frumos va pup si va aștept cu drag😘😘😘 2
putatare Reputație: 41 Postat Iulie 24, 2021 Postat Iulie 24, 2021 Pune si tu niste poze actuale..bpizele de pe publi sunt de 3.4 ani cel puțin.
raptorr Reputație: 3 Postat Iulie 24, 2021 Postat Iulie 24, 2021 Si niste poze, si o actualizare a servicilor ar prinde bine !
hunterwhore Reputație: 4718 Postat Iulie 24, 2021 Postat Iulie 24, 2021 Acum 7 ore, tatiana85 a spus: Buna ziua dragilor dupa o perioada indelungata de timp am reușit sa revin un oraș, ca si locație tot in spate la pizzeria erol servicile si preturile sunt aceleași va doresc un sf de săptămâna cat mai frumos va pup si va aștept cu drag😘😘😘 Bun revenit Miha!!!!!!!!!!😘 3
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 24, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 24, 2021 Acum 4 ore, hunterwhore a spus: Bun revenit Miha!!!!!!!!!!😘 Mulțumesc frumos te 😘
putatare Reputație: 41 Postat Iulie 25, 2021 Postat Iulie 25, 2021 De parcă ar interesa-o ce zicem. Ii pe aici 🤣🤣🤣
posesiv Reputație: 122 Postat Iulie 25, 2021 Telefon: posesiv Telefon: posesiv Postat Iulie 25, 2021 Salutare, Am fost aseara la Tatiana, programarea fiind facuta prin tel si confirmata prin mesaj, inainte de ora stabilita. Locatia : este in spatele pizzeriei Eroll, la parterul unui bloc, insa este discreta si ai intimitate. Aspectul : ca-n pozele deja cunoscute. Nu e pt amatorii de “slim” (categorie din care fac si eu parte), insa compenseaza prin atitudine si implicare (lucruri ce le lipsesc la multe ce-s acum “pe piata”). Actiunea / atitudinea : dupa ce am intrat, am fost intrebat ce doresc sa servesc (apa, suc, etc); am ales un suc si am stat sa socializam putin; e sociabila, amuzanta, iar “usorul ei accent moldovenesc” ii da un farmec aparte 🙂 Dupa un timp, m-am dus la dus, unde am primit prosop curat, iar in baie erau geluri de dus si apa de gura. Am revenit in dormitor (pat mare, asternuturi curate, camera aerisita); eram nerabdator sa ma bag intre acei frumosi si mari sani ☺️, iar dupa ce mi-am facut “damblaua” eu ei, am continuat mai jos .. si mai jos (curata, epilata, pielea-i miroase frumos, un adevarat rasfat pt buze si limba); dupa un timp, mi-a intors favoarea si m-a rasfatat ea pe mine .. Doamne ce rasfat am primit !!! Fara graba, usurel, de la gat, la sfarcuri, apoi spre “ala micu’ “ .. un oral cu de toate, la propriu cu de toate (usor cu buzele, cu limba de sus si pana jos, cu deep, atentie la zone adiacente, cu schimbari de ritm, cu saliva si .. si i-am cerut sa se opreasca, altfel explodam inainte “de termen” 😂 ); am inceput cu ea deasupra, am fost uimit si placut surprins, de gradul ei de implicare, de energia si felul in care traieste momentul cu tine, geme usor si incitant, e acolo, simti ca nu esti doar tu cu salteaua (efect ce-l simti, din pacate, cu majoritatea fetelor de pe la noi); am schimbat in misionar, unde am si “facut BUM” ! Dupa ce mi-am “recapatat suflul”, iar respiratia mea si-a mai revenit, am fost intrebat daca doresc sa fac un dus; pana m-am imbracat, ea a mers la dus, pe urma am mai stat la un pahar de suc si o vorba. Este o persoana cu care ai ce vorbi, e atenta la tine, nu doar “te aude”; pe scurt : e o companie placuta. Timpul petrecut, a fost putin peste ora stabilita, iar pt. asta-mi cer scuze @tatiana85 ☺️ De revenit/recomandat : da, absolut ! Pacat ca vine rar pe la noi, insa eu cu siguranta am sa o revizitez. Spor(uri) sa aveti ! 😉 1
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 25, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 25, 2021 Acum 11 minute, posesiv a spus: Salutare, Am fost aseara la Tatiana, programarea fiind facuta prin tel si confirmata prin mesaj, inainte de ora stabilita. Locatia : este in spatele pizzeriei Eroll, la parterul unui bloc, insa este discreta si ai intimitate. Aspectul : ca-n pozele deja cunoscute. Nu e pt amatorii de “slim” (categorie din care fac si eu parte), insa compenseaza prin atitudine si implicare (lucruri ce le lipsesc la multe ce-s acum “pe piata”). Actiunea / atitudinea : dupa ce am intrat, am fost intrebat ce doresc sa servesc (apa, suc, etc); am ales un suc si am stat sa socializam putin; e sociabila, amuzanta, iar “usorul ei accent moldovenesc” ii da un farmec aparte 🙂 Dupa un timp, m-am dus la dus, unde am primit prosop curat, iar in baie erau geluri de dus si apa de gura. Am revenit in dormitor (pat mare, asternuturi curate, camera aerisita); eram nerabdator sa ma bag intre acei frumosi si mari sani ☺️, iar dupa ce mi-am facut “damblaua” eu ei, am continuat mai jos .. si mai jos (curata, epilata, pielea-i miroase frumos, un adevarat rasfat pt buze si limba); dupa un timp, mi-a intors favoarea si m-a rasfatat ea pe mine .. Doamne ce rasfat am primit !!! Fara graba, usurel, de la gat, la sfarcuri, apoi spre “ala micu’ “ .. un oral cu de toate, la propriu cu de toate (usor cu buzele, cu limba de sus si pana jos, cu deep, atentie la zone adiacente, cu schimbari de ritm, cu saliva si .. si i-am cerut sa se opreasca, altfel explodam inainte “de termen” 😂 ); am inceput cu ea deasupra, am fost uimit si placut surprins, de gradul ei de implicare, de energia si felul in care traieste momentul cu tine, geme usor si incitant, e acolo, simti ca nu esti doar tu cu salteaua (efect ce-l simti, din pacate, cu majoritatea fetelor de pe la noi); am schimbat in misionar, unde am si “facut BUM” ! Dupa ce mi-am “recapatat suflul”, iar respiratia mea si-a mai revenit, am fost intrebat daca doresc sa fac un dus; pana m-am imbracat, ea a mers la dus, pe urma am mai stat la un pahar de suc si o vorba. Este o persoana cu care ai ce vorbi, e atenta la tine, nu doar “te aude”; pe scurt : e o companie placuta. Timpul petrecut, a fost putin peste ora stabilita, iar pt. asta-mi cer scuze @tatiana85 ☺️ De revenit/recomandat : da, absolut ! Pacat ca vine rar pe la noi, insa eu cu siguranta am sa o revizitez. Spor(uri) sa aveti ! 😉 Mulțumesc pentru cuvintele frumoase iti doresc o duminică frumoasă te mai aștept cu mare drag te pop 😘
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 25, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 25, 2021 Acum 4 ore, putatare a spus: De parcă ar interesa-o ce zicem. Ii pe aici 🤣🤣🤣 Buna pozele sunt de anul trecut de pe publi doar poza de profil este mai veche, si nu pot pune poze pe forum o zi buna, si chiar nu ma interesează ce vb lumea cine ma cunoaște stie destul de bine cum sunt, o duminică plăcută iti doresc. 😘 1
roab2018 Reputație: 4 Postat Iulie 26, 2021 Postat Iulie 26, 2021 Salutare, super de treaba domnisoara, programat la telefon, locatie ok, pe Bulevardul Transilvaniei, singura in locatie, servicii oral neprotejat de nota 10, anal protejat, normal protejat, recomand cu incredere. Este tipul de femeie la 1.80, solida, cred ca e fosta sportiva, lasat 250 lei pt 2 finalizari.
marius 97 Reputație: -588 Postat Iulie 27, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat Iulie 27, 2021 Tatiana dacă vrei să pui poze te ajut eu și apropo când vii la Sibiu abea aștept să ne vedem 🤗🤗 1 1
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 27, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 27, 2021 Acum 8 ore, marius 97 a spus: Tatiana dacă vrei să pui poze te ajut eu și apropo când vii la Sibiu abea aștept să ne vedem 🤗🤗 😘😘😘
tatiana85 Reputație: 57 Postat Iulie 27, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat Iulie 27, 2021 Acum 18 ore, roab2018 a spus: Salutare, super de treaba domnisoara, programat la telefon, locatie ok, pe Bulevardul Transilvaniei, singura in locatie, servicii oral neprotejat de nota 10, anal protejat, normal protejat, recomand cu incredere. Este tipul de femeie la 1.80, solida, cred ca e fosta sportiva, lasat 250 lei pt 2 finalizari. Ma bucur ca ai fost mulțumit iti doresc o zi frumoasa 😘 1
ionut1985ab Reputație: 40 Postat August 1, 2021 Postat August 1, 2021 Am vizitato si eu pe Tatyana , atitudine ok locatie ok curata ingrijita , baie deasemenea, am facut dush inainte gel de dush prosop curat , ON bun umed , am finalizat in NP dupa ce am puso capra, cur beton , sanii mari , per total prietenoasa si o impresie placuta ,de revenit , te pup taty
Poly24 Reputație: 295 Postat August 2, 2021 Oras:Alba Oras:Alba Postat August 2, 2021 Mai ești în Alba?
tatiana85 Reputație: 57 Postat August 2, 2021 Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Telefon: 0758890431 Oras:Sibiu Postat August 2, 2021 Acum 15 ore, ionut1985ab a spus: Am vizitato si eu pe Tatyana , atitudine ok locatie ok curata ingrijita , baie deasemenea, am facut dush inainte gel de dush prosop curat , ON bun umed , am finalizat in NP dupa ce am puso capra, cur beton , sanii mari , per total prietenoasa si o impresie placuta ,de revenit , te pup taty Iti doresc o zi buna te pop 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum