Sari la conținut

💙 Maria 💙 tandra si pasionala - 0750691746

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Acum 19 ore, m0f0ss a spus:

Nu am putut sa refuz o asa invitatie, mai ales ca maine pleaca!  

Stand asa si ingurcitand (vorba unui maestru) niste "blondine", dau peste un Topic nou aparut la DG, in care se "plangea" un coleg cum ca minunatul Forum s-ar duce pe p... n-as zice ca e chiar asa, dar oricum, parerea mea e ca merge intr-o directie gresita, unul dintre motive fiind lipsa recenziilor.. Recunosc si eu ca nu am lasat recenzie de fiecare data, ba din comoditate, ba pt. ca respectiva d-ra avea destule si nah.. ce rost ar mai avea, ba chiar a fost cand nu am scris, sa nu cumva sa "stric" sau sa deranjez pe un anumit Topic (de cele mai multe ori de Top sau macar f laudate).  In fine,  e o mare vorba care spune ca Schimbarea incepe cu tine!  

Asa ca azi pe la amiaza am baut o cafea dulce.. la fel ca Maria!  Am stat la povesti (nu baliverne 😂), am si fumat, mai o caterinca..  Cei care o cunosc stiu ca, daca esti baiat de treaba, n-ai cum sa pleci de la ea decat f multumit!   

Locatia e aceeasi, in Lipovei, climatizata, curata, cu tot ce trebuie pt. un cuibusor de nebunii. 

Aspect.. raman la aceeasi parere, ca pozele o dezavantajeaza! 

Actiunea.. hmm, si ce mai actiune! 🙂  Dupa dusul executat regulamentar, am fost poftit in camera de "joaca", unde a inceput jocul: cu mangaieri, cu sarutari, cu ON (la care tre' sa fii atent ca de' nu, te executa in cateva min.). La normal, am lasat-o sa conduca si m-a condus la "destinatie" cum stie ea mai bine 🤤  Am iesit pe locul 2 la final de "joc", dar m-am simtit ca si cum as fi castigat podiumul. Despre gfe, pot spune linistit ca e la cel mai ridicat nivel intalnit.

Cadoul.. acelasi, ca de obicei, pus discret pe masa. 

Recomandari / de revenit?  La orice ora, fara ezitare!  

Am lasat si aceasta recenzie, nu pt. ca ar mai avea nevoie Maria de recenzii, ci doar pt. ca au mai ramas doar cateva d-re care sa merite atentia noastra, care au topicul "curat" si au servicii f bune..  dintre acestea, Maria e favorita! 

Hai, noroc!

Îți mulțumesc frumos pentru recenzie, te mai aștept oricând dorești! 🤗

pupici😘😘

Link spre comentariu
  • Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
  • Telefon: 0772922822
  • Oras:Peste tot si niciunde
Acum 48 minute, maria_mariaa a spus:

Buna, dragii mei! 🤗 

Am revenit in oras si sunt disponibila, va astept cu programari pana la ora 23.00 🥰🥰 

Va pupacesc 👅😘👅

Cat ai de gand sa stai ,Maria draga ?

:256

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
4 hours ago, hory2626 said:

Ceo fi acolo ca nu pot vedea?cine face o descriere?😍

e un fund . 

mai ai cateva postari pana la 200 si le vezi. fa niste postari . am mai zis la un user azi. era la fel ca tine 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...