costy7 Reputație: 1463 Postat Mai 31, 2022 Postat Mai 31, 2022 Acum 41 minute, shoby233 a spus: Te-ai gândit, faci finalizare orală? 🤔 Daca nu mai face nici ON ,cred că nici nu se mai pune problema 2
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Mai 31, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Mai 31, 2022 ♥️ 5
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 31, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2022 Acum 10 ore, costy7 a spus: Daca nu mai face nici ON ,cred că nici nu se mai pune problema Cred ca face ...dar sub acoperire 😂😂... Chiar asa Mariuca ...ti a mai trecut din suparare 😉😉!!
freevoice Reputație: 63 Postat Iunie 1, 2022 Postat Iunie 1, 2022 Am bifat si eu o vizita la Maria. Scriu pe whatsapp, ea raspunde repede si stabilim o intalnire de 30 de minute. Locatia este in zona Balcescu langa Zanoni, intr-un bloc nou, apartamentul frumos si curat. Sta singura. Aspectul ei m-a fermecat, zicea ca are 26 de ani, cam 163 cm inaltime si 57 kg greutate dupa ochiul meu. Corp bine proportionat, fund si sani estetici si placuti la atingere. Ochii caprui, par foarte ingrijit, fata draguta. Foarte energica si pozitiva, vorbareata. Oralul face doar protejat din pacate. La LOT se misca foarte bine. FK nu face, dar cateva saruturi pe buze am furat. Atitudinea ei a fost foarte buna, incerca sa-mi fie pe plac, insa cuvintele "tandra si pasionala" nu o caracterizeaza. Mai degraba salbatica si nebunatica as descrie. Asta nu este o problema, insa eu prefer caracteristicile din titlu. Cadou 200 de lei pentru 30 min cu o finalizare. Posibil sa revin deoarece arata foarte bine pentru gustul meu. @maria_mariaa, te imbratisez calduros! 😊 3 2
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 1, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 1, 2022 Acum 9 ore, freevoice a spus: Am bifat si eu o vizita la Maria. Scriu pe whatsapp, ea raspunde repede si stabilim o intalnire de 30 de minute. Locatia este in zona Balcescu langa Zanoni, intr-un bloc nou, apartamentul frumos si curat. Sta singura. Aspectul ei m-a fermecat, zicea ca are 26 de ani, cam 163 cm inaltime si 57 kg greutate dupa ochiul meu. Corp bine proportionat, fund si sani estetici si placuti la atingere. Ochii caprui, par foarte ingrijit, fata draguta. Foarte energica si pozitiva, vorbareata. Oralul face doar protejat din pacate. La LOT se misca foarte bine. FK nu face, dar cateva saruturi pe buze am furat. Atitudinea ei a fost foarte buna, incerca sa-mi fie pe plac, insa cuvintele "tandra si pasionala" nu o caracterizeaza. Mai degraba salbatica si nebunatica as descrie. Asta nu este o problema, insa eu prefer caracteristicile din titlu. Cadou 200 de lei pentru 30 min cu o finalizare. Posibil sa revin deoarece arata foarte bine pentru gustul meu. @maria_mariaa, te imbratisez calduros! 😊 Îți mulțumesc frumos pentru recenzie, te mai aștept cu drag! ♥️
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 1, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 1, 2022 Disponibilă pana seara târziu! 👅 Zi faină va doresc! 🫶🤗
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 2, 2022 Neața, dragilor! 🤗 Disponibilă și azi, vă aștept cu programări 👅 Pupii 😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 2, 2022 👅 3
shoby233 Reputație: 403 Postat Iunie 2, 2022 Postat Iunie 2, 2022 La 01.06.2022 la 3:19, freevoice a spus: Am bifat si eu o vizita la Maria. Scriu pe whatsapp, ea raspunde repede si stabilim o intalnire de 30 de minute. Locatia este in zona Balcescu langa Zanoni, intr-un bloc nou, apartamentul frumos si curat. Sta singura. Aspectul ei m-a fermecat, zicea ca are 26 de ani, cam 163 cm inaltime si 57 kg greutate dupa ochiul meu. Corp bine proportionat, fund si sani estetici si placuti la atingere. Ochii caprui, par foarte ingrijit, fata draguta. Foarte energica si pozitiva, vorbareata. Oralul face doar protejat din pacate. La LOT se misca foarte bine. FK nu face, dar cateva saruturi pe buze am furat. Atitudinea ei a fost foarte buna, incerca sa-mi fie pe plac, insa cuvintele "tandra si pasionala" nu o caracterizeaza. Mai degraba salbatica si nebunatica as descrie. Asta nu este o problema, insa eu prefer caracteristicile din titlu. Cadou 200 de lei pentru 30 min cu o finalizare. Posibil sa revin deoarece arata foarte bine pentru gustul meu. @maria_mariaa, te imbratisez calduros! 😊 Mai puneai 50 de lei și stăteai o ora la @Anayss_ mult mai tânăra și niște țațe superbe, pt mine la Maria am zis pas la oralul ei protejat.. 1
freevoice Reputație: 63 Postat Iunie 2, 2022 Postat Iunie 2, 2022 20 minutes ago, shoby233 said: Mai puneai 50 de lei și stăteai o ora la @Anayss_ mult mai tânăra și niște țațe superbe, pt mine la Maria am zis pas la oralul ei protejat.. Am fost si la Anayss, stiu ce zici, are o gama mai larga de servicii si atitudine de nota 10. Am vrut sa incerc ceva nou si pana la urma eu am plecat multumit si de la Maria. 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 3, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 3, 2022 Hello dragilor! 🤗 Disponibila pana seara târziu, pupici! 😘😘
ghiurghiusan Reputație: 308 Postat Iunie 3, 2022 Postat Iunie 3, 2022 La 02.06.2022 la 16:29, shoby233 a spus: Mai puneai 50 de lei și stăteai o ora la @Anayss_ mult mai tânăra și niște țațe superbe, pt mine la Maria am zis pas la oralul ei protejat.. Mai punea 1000 lei și putea sa meargă la mare prin programul Litoralul pentru toți!!! 🤣🤣🤣 4
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 4, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 4, 2022 Hello dragilor! 🤗 Disponibila pana seara târziu, pupici! 😘😘 1
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 5, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 5, 2022 Neața, dragilor! 🤗 Disponibilă și azi, vă aștept cu programări 👅 😘😘
NormalSize Reputație: 56 Postat Iunie 6, 2022 Postat Iunie 6, 2022 Ciao @maria_mariaa Sex intre sani ai in "meniu" ? mersi
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 6, 2022 Buna dimineața dragilor! 🤗 Ultimele 4 zile la voi in oraș, va aștept cu programari. 👅♥️ O săptămâna frumoasa va doresc! 😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 6, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 6, 2022 👅 4 3
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 7, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 7, 2022 Ultimele 3 zile la voi in oraș. ♥️ Disponibilă pana seara târziu! 👅 Zi faină va doresc! 🫶🤗
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 8, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 8, 2022 🤗 Neața, dragilor! 🤗 Disponibilă, vă aștept și azi cu programări ❤ 👅 Ultimele 2 zile 👅 😘😘
Impartial Reputație: 1548 Postat Iunie 8, 2022 Oras:Univers Oras:Univers Postat Iunie 8, 2022 Acum 30 minute, maria_mariaa a spus: 🤗 Neața, dragilor! 🤗 Disponibilă, vă aștept și azi cu programări ❤ 👅 Ultimele 2 zile 👅 😘😘 Pleci apoi pe litoral?😁😉🤪
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 9, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 9, 2022 🤗 Neața, frumoșilor! 🤗 Disponibilă pt. programări ❤ 👅 Ultima zi 👅 😘😘
maria_mariaa Reputație: 504 Postat Iunie 10, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iunie 10, 2022 ❌ INDISPONIBILĂ ❌
maria_mariaa Reputație: 504 Postat August 2, 2022 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat August 2, 2022 Bună dimineața, dragilor! 🤗 Am revenit pt. câteva zile în minunatul oraș de pe malurile Begăi 😉 Disponibilă începând cu ora 12:00 😘 * Serviciile mele sunt: - Oral protejat; - Normal protejat; - Diferite poziții, inclusiv 69; - sărutări * în funcție de igienă și compatibilitate; - finalizare în prezervativ sau corporală; - mici fantezii; - duș împreună; - masaj de relaxare; - anilingus / cunilingus pasiv; - dominare soft (extra). * Mai multe detalii, telefonic sau pe whatsapp. * Tariful este de 200 lei/30 min., 350 lei/1h. Locația: L. Rebreanu 173 1 2
Ionionmic Reputație: 1 Postat August 2, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 2, 2022 Buna dimineata, ne incanti si pe noi cu niste poze noi cu tine. Multumim frumos 😘❤
Membru Premium farafiltre Reputație: 4386 Postat August 2, 2022 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 2, 2022 Bine ai revenit, Maria! Acuma cateva zile m am gandit la tine🙂 1 dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum