Sari la conținut

0756894917 - Anka

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

30 min 150lei 1h300lei

Vizitator
Postat

Adresa batiştei nr 11

24ani

• Oras:Bucuresti
Postat

https://media.publi24.ro/extralarge/20180626/2038/3537e3a343bb4b158602158b32e5ee75.jpg

Descriere

Anka Buna numele meu este Anka am 24 de ani inaltime 1,65cm , 50 kg, Te-ai saturat de monotonia zilnica si vrei sa te relaxezi si sa uiti de toate pentru Putin timp Nu ezita sa ma suni . Te astept cu drag in locatia mea, fac si deplasari la hotel Pentru detalii despre preturile, serviciile mele si locatia astept telefonul tau

Postat

V-a pus pest... asta, iubi, sa faceti bani pentru mare?: Ce ti-a zis, hai, trage o luna de tine si mergem la Mamaia! Te-a si aruncat direct la 150/300! Treaba lui!

• Like 1
Vizitator
Postat

I.am spus s.o lase la 100/200 ca nu face mare branza cu 150/300

Vizitator
Postat

Pare o fata de treaba ...i.am zis sa isi daca cont pe nimfomane.

Postat

Si pe mine ma interesează mai multe detalii, dacă nu se poate pe forum măcar pe PM. E de etnie ? Are peste ? Am sunat-o si la telefon parea relativ in ordine, desi locația aceea e într-adevăr mai dubioasa.

Vizitator
Postat

E din Braila

Nu stiu ce sa zic de peste

Mi s.a parut o fata linistita la telefon

• Like 1

Postat

Decat sa tastati mai bine faceti o vizita vedeti cu ochii vostrii pe dsra .

Mie nu imi place, poate la uni va place.

La tariful asta ai multe alternative ce sa futi.

Locatie ok, curata frumusica...tipa nu e de etnie. Roscata, slabuta sani nr 3 pitin lasati. Fund normal. Nu stiu ce sa zic dar nu cred ca este ea in poze. Si a ales o poza asemanatoare.

Sustinea ca e prima zi in Ro, ca a muncit 5 ani afara.....daca muncea 5 ani afara se cunostea la GFE si altele, In fine....

Repet, pe ce plm cere 300lei/h nu stiu... nu e ceva WOOOWWW, ma primit cum ma primesc alea la dristor si zepter.

Cand ai tarif mai BIG, am pretentii...sa arati intr un fel anume, sa am un impact vizual...sa mi se puna un nod in gat si un carcel la penis.....

Mda..vb multa saracia pulii....vizitati fata si mai vb....

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...