scorpionulrosu007 Reputație: 18 Postat Martie 12, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Postat Martie 12, 2013 Real! Brunetă superbă şi rafinată. Trupuri care se contopesc într-o armonie perfectă. Renunţă la inhibiţii şi vino! O vizită la mine este o experienţă. tel 0753705199. Brunetă senzuală, 22 ani, 1.70, 50kg, forme seducătoare. Rafinament şi bun simţ. Discreţie şi igienă. Dacă eşti un domn ce se respectă, sună-mă. Te aştept! tel 0753705199. Acestea sunt anunturile care m-au facut sa incerc o experienta noua, mai cu seama ca vocea de la telefon parea super ok.Am sunat-o, |(ieri s eintamplau acestea in jurul orei 14.00) mi-a prezentat oferta, 80 nr si 150 ora oral si normal, oralul dupa cum se prefera cu sau fara caciulita, zona in Podul de fier. Ii spun ca ajung in 15 min si daca e ok si pt ea ca nu vreaus a ajung acolo si sa fie ocupata. A da, e ok zice ea, c anici ei nu i-ar conveni sa nu ma prezint. O sun dupa vreo 10 min cand ma apropiam de intersectia din p de fier, in ideea de a-mi da un reper sa stiu unde ma parchez. Imi raspunde imediat si imi precizeaza sa ma orientez ca ar tb sa o sun din nou cand sunt in fata la brd.In 2 min eram in fata la brd si o sunImi da ocupat, ma gandesc ca vrea sa ajunga la fereastra sa ma vada. Las un minut vad ca e anu suna, apelez din nou, si suna si suna dar nu raspunde.Mai incerc de cateva ori pana intra mesageria, ca dupa 10 minute sa isi inchida telefonul. Ii trimit un mesaj si la raportul de livrare imi spune c anu l-a primit, si abia dupa o ora si 10 min l-a receptionat, cand o sun sa vad ce zice, dar tot nu imi raspunde. Voiam sa va intreb daca a fost cineva la ea, daca a avut vreo astfel de experienta.Nu zic, poate pentru ca eram cu camasa ...si pantaloni de stofa i-am parut susepct, dar putea sa raspunda si sa bage o goanga sa nu mai insinst ca fraierul. Bafta la ce vreti voi!!!
futarila Reputație: 2210 Postat Martie 13, 2013 Postat Martie 13, 2013 In Podu de Fier numai tepare au fost de-a lungul timpului. Stateau in blocul ala cu farmacia, dupa semafoare pe stanga cu mergi spre Moara de vant.
scorpionulrosu007 Reputație: 18 Postat Martie 13, 2013 Oras:iasi Oras:iasi Autor Postat Martie 13, 2013 In Podu de Fier numai tepare au fost de-a lungul timpului. Stateau in blocul ala cu farmacia, dupa semafoare pe stanga cu mergi spre Moara de vant.am fost acolo in blocul cu farmacia acum vreun an, poate mai mult, si chiar a fost ok; erau doua fetisoare si le-am luat pe amandoua (cu show)...in fine, aviz amatorilor ...podul de fier este zona zoster )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum