Sari la conținut

Eva-0748344841

Postări Recomandate

Postat

Iai dar importanta lui Gingo pai daca il vezi pe strada sa.i sugi pula gratis sau sa.l platesti iar pestisorul tau sai dea limbi in fund

Postat

Bai amețitu naibi,daca analizele tale ies prost și ale mele sunt bune ,ce pățești?dă-mi dovada că ești bolnav și vin și eu cu dovada mea că nu-s!si după asta sa vad cu ce strâmbe mai

vi..ca văd că avertizarea că am peste nu ți-a mers,acum spui că am HIV,taci dracului din gura ,că nici de asta nu ești bun....

Postat

7mihai7 baga-ne-am pula in ma-ta aia proasta care a facut un ratat tu nu observi cat de ratat esti??? Mars in morții tai cu analizele tale ca ne ai spart la pl pe toti..eu zic mai bine sa ti faci la creier ca sigur nu ies ok...esti un obsedat mic care ai fost probabil abuzat si acum încerci să fii băiat si tu in spatele tastaturii.Sa ne pisam pe tine si pe analiza ta care o aștepți de nespalat.

Postat

Eva4224 usor ca faci riduri la pizda.toate la timpul lor.ai gresit platesti cu varf si indesat.nu scapi oricum ti.am spus.esti bolnava trateazate rablo

Postat

Pizdoiule eu crezi ca sun toti avortatii ratati bolnavi psihic???baga mi as pula in doamna ma-ta ca o fac si doamnă pisate ai pe ea..

Postat

Sunt bolnava că zici tu...dar doctorul spune altceva....ce te faci atunci?!....pe bune acum,fac apel adminului,pentru ce plătim sa facem un cont aici?sa ne maimuțărim cu toți frustrați ?! Că mai degrabă mă lipsesc

Postat

Bravo Mihai, meriți un osðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘da vezi sa nu-ți rămână în gat la cât latri aiurea. Dacă lanțul nu-ți permite sa ajungi la păsărica ei, stai pototlit

Postat

Denisboy daca ai fetish cu mata dute si zii sa accepte un ****** cu tine.Daca nu te baga nimeni in seama stai deoparte rahat cu ochi.

Postat

Eva4224 de ce sa te lipsesti de greselile tale.greselile le platesti domnisoara.dar bag de seama ca la cat esti de frustrata numai pui analize.

Postat

Maimuto platim pt niste servicii de relaxare nu sa ne intoarcem cu boli de la tine.esti bolnava trateazate nu imbolnavi oamenii.Macar spui in fata sunt suspecta de si am nevoie de bani sa ma tratez

Postat

😂😂😂😂😂dar tu când îți pui analizele?...că ți-am zis,când le pui tu să-mi demonstrezi că ești bolnav ,îți voi arăta și eu că nu de la mine...și pt ce greșeală să plătesc atunci?!faptul că poate nu ți-am dat atenția dorita e o greșeală?te crezi buricul pământului și pt asta să plătesc?!fugi ma

Vizitator romuzica
Reputație: 0
Postat

Ce balamuc de tot rasul...

Am citit pe net ca Pucheanu a luat caldura la Galati, probabil ca va injurati ca sa va incalziti, altfel nu-mi explic...

Injuraturile nu tin de cald, asa ca chestie...

Have a nice evening...

Postat

7mihai7 sloboz..sa ti bagi pula in ma- ta singur daca tu nu ai fost abuzat sexual cand ai fost mic si acum probabil Eva te a refuzat cu ceva si de aia latri aici!!!nu a vrut sa ti bage vibratorul in cur si acum esti supărat..gay bulangiu ce esti tu care trăiești cu ma-ta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 5 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...