Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: 0786140097
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0786140097
Postat

Si eu am fost mai devreme la domnisoara lory,e buna rau si nebuna 🙈 Ii place enorm de mult sa o suga ,iar funduletu asta nou cere bombarat 😂👉👌

Mie unu mia placut cel mai mult din toate vizitate de mine ,suntem pe aceeasi unda .

Recomand,merita banutii ðŸ‘

• Like 1
Postat

Am vizitat-o pe lory la București avand drum in zonă! Ca si servici pot spune ca subt excelente...oral de vis NP cu acele buze si funduletul e super dupa operație! Ca si timp a durat o ora pana la finalizarea pe sânii! Cu siguranta e de revenit! :-)

mulțumesc frumos scumpule te mai aștept cu drag 😘😘😘seară bună 💋💋💋
Postat

Si eu am fost mai devreme la domnisoara lory,e buna rau si nebuna 🙈 Ii place enorm de mult sa o suga ,iar funduletu asta nou cere bombarat 😂👉👌

Mie unu mia placut cel mai mult din toate vizitate de mine ,suntem pe aceeasi unda .

Recomand,merita banutii ðŸ‘

hei simpaticule mulțumesc frumos, te aștept cu drag știi că am făcut o pasiune pentru tine 🙈🙈🙈🤗🤩
Postat

Dovada ce parere au clienți despre mine, după o partidă de amor 🤩ðŸ˜

post-268677-0-67209500-1535999854_thumb.jpg

• Like 2
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

Cu riscul  sa se supere titulara topicului pe mine, nu ma pot abtine. "I'm a Barbie girl, in a plastic world"...

Cam pe acolo este "domnisoara" si, desi admir eforturile fizice si financiare de a fi "feminina", din ce vad din poze (pentru ca nu am avut ocazia sa o cunosc personal si, sincer, datorita multiplului artificial, nici nu ma simt tentat), eu cu plasticul/siliconul/botoxul nu ma descurc prea bine. In rest.... Toate bune!

• Oras:Buc
Postat

Cu riscul sa se supere titulara topicului pe mine, nu ma pot abtine. "I'm a Barbie girl, in a plastic world"...

https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A

Cam pe acolo este "domnisoara" si, desi admir eforturile fizice si financiare de a fi "feminina", din ce vad din poze (pentru ca nu am avut ocazia sa o cunosc personal si, sincer, datorita multiplului artificial, nici nu ma simt tentat), eu cu plasticul/siliconul/botoxul nu ma descurc prea bine. In rest.... Toate bune!

Suna a invidie...feminina(TS) pura😀😀

• Like 1
Postat

Neața ,o fi frumoasă să aveți dragii mei 😘 te pup norbert 🤗👄

post-268677-0-21823100-1536038288_thumb.jpg

Postat

Program astazi 8-16 după fac mărirea buzelor și dupa 16 nu activez, mă găsiți de mâine de la 10-02 o zi frumoasa sa aveți!

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Lasa buzele asa!!! Sunt frumoase

Daca le faci mai mari vei arata a transexual,asa cum esti acum,esti feminiă ,nu iti fă buzele mari precum curul de babuin

Pup

• Like 1
Postat

Suna a invidie...feminina(TS) pura

Asa o suna, dar nu este. :) Eu in piata asta sunt strict client, si nici asta foarte des. Era doar opinia mea si nimic altceva.

Cum ziceam, riscul era sa o supar pe titulara topicului, vad ca am deranjat in alte directii.

Postat

Scumpi mei va pup din seara asta disponibila in constanța🤩🤩🤩😘

Postat

Asa o suna, dar nu este. :) Eu in piata asta sunt strict client, si nici asta foarte des. Era doar opinia mea si nimic altceva.

Cum ziceam, riscul era sa o supar pe titulara topicului, vad ca am deranjat in alte directii.

Nu m ai suparat deloc...dar remarci rautacioase le poti face doar la adresa ta... Daca esti client (si nu TS.) ceea ce nu cred...viziteaz o...si apoi iti exprimi opinia..

Postat

Mai poti? Mai rezisti?😀😀

bineînțeles scumpi, eu sunt alt ceva știi despre ce vb 😂ðŸ˜ðŸ‘„👄👄👄👄😂👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Fiind cu ceva treaba la București și motivat de recenziile pozitive de pe site ,avand ceva curiozități legate de o partida cu o transă am hotărât sa o invit unde am cazarea pe superba LORY, care nu de mult a plecat.

Fac aceasta recenzie motivat de plăcerea absoluta trăită lângă LORY, placere necunoscuta de mine pana in momentul actual, efectiv nu am crezut ca poate sa arate atât de feminină și pot spune ca sincere modificările făcute anterior ii vin perfect, chiar este minunata și are un corp armonios.

Ca și prestație pot spune ca este Dumnezaiasca, adică inbina perfecta zicala înger și demon, practic un oral cu atâta pasiune și implicare nu am văzut, iar la anal nu am cunoscut femeie care sa aibă Mișcările ei, este foarte greu sa explic in cuvinte ce este Lory in pat și cât de implicată este, cred ca s a născut pentru asta.

Sant destul de epuizat și pot spune chiar euforic după timpul petrecut cu Lory, dar vreau sa închei prin simplu fapt ca este păcat sa trăiești sau sa mori fără sa o Cunoști pe LORY

Aaaaaaa costuri de doar 250 euro plus șpagă :):):)

• Like 1
Postat

Fiind cu ceva treaba la București și motivat de recenziile pozitive de pe site ,avand ceva curiozități legate de o partida cu o transă am hotărât sa o invit unde am cazarea pe superba LORY, care nu de mult a plecat.

Fac aceasta recenzie motivat de plăcerea absoluta trăită lângă LORY, placere necunoscuta de mine pana in momentul actual, efectiv nu am crezut ca poate sa arate atât de feminină și pot spune ca sincere modificările făcute anterior ii vin perfect, chiar este minunata și are un corp armonios.

Ca și prestație pot spune ca este Dumnezaiasca, adică inbina perfecta zicala înger și demon, practic un oral cu atâta pasiune și implicare nu am văzut, iar la anal nu am cunoscut femeie care sa aibă Mișcările ei, este foarte greu sa explic in cuvinte ce este Lory in pat și cât de implicată este, cred ca s a născut pentru asta.

Sant destul de epuizat și pot spune chiar euforic după timpul petrecut cu Lory, dar vreau sa închei prin simplu fapt ca este păcat sa trăiești sau sa mori fără sa o Cunoști pe LORY

Aaaaaaa costuri de doar 250 euro plus șpagă :):):)

hey SCUMPI MERSI frumos prntru recenzie, acum am ajuns si eu in constanța, haha eu sunt fresh eu tin mai MULT te pup ,abea astept sa ne revedem si la brașov te pupic Ești fr drăguț sa știi 💋💋💋💋💋â¤

Postat

Nu fac față fraților jur 4 clienți 1h ðŸ˜ðŸ˜„😄😄😄😄😄

post-268677-0-78783000-1536076932_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...