Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Buc
Postat

Nu fac față fraților jur 4 clienți 1h ðŸ˜ðŸ˜„😄😄😄😄😄

4 clienti intr o ora?? I ai rezolvat la foc automat??? O finalizare fiecare in 10 min?😀😀

• Oras:Bucuresti
Postat

4 clienti intr o ora?? I ai rezolvat la foc automat??? O finalizare fiecare in 10 min?😀😀

da jur,pot confirma clienți aici se excită maxim ei nu s3 mai pot aptine, nu e vina mea 🙈😄
Postat

Dragilor nu public poze fără acordul clientului, ba din contra tipul sa pozat cu mine, și ma rugat să păstrez eu pozele publicate aici ca el in tf nu le poate ține ,a zis ca il excita pozele maxim, va pup seara frumoasă!💋💋💋🤩

post-268677-0-37135600-1536089510_thumb.jpg

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

Neața 💋👄💋🎀

SUPERBA ca întotdeauna 😘😘😘
Postat

La br/ gl când te rezerv pt o noapte?

ajung după constanța in brașov, apoi Iași și posibil si galați pentru 1 noapte 700 euro ,pup.💋
Postat

ajung după constanța in brașov, apoi Iași și posibil si galați pentru 1 noapte 700 euro ,pup.💋

A amutit cand a auzit de 700 de euro. Nu mai vrea niciun galati nimic😀😀

• Like 1
Postat

Neața scumpii mei, va pup o zi frumoasa sa aveți ca și a mea 😂😘🤩â¤ðŸ’‹

post-268677-0-73712400-1536223355_thumb.jpg

Postat

Revin cu o recenzie.

Am fost prin luna Mai la domnișoara și am zis să revin iar, atunci încă nu era tunata, am lăsat rewiew și pe contul vechi și am zis să las și aici pentru că și-a făcut un cont nou, am vb cu domnișoara am stabilit ce și cum și iată-mă că bat iar la ușa ei.

Am rămas mut când am revăzut-o total schimbată, doamne ce sânii că nu ma mai saturam de ei, buze ce se mulează perfect pe ciocan, fund apetisant, locația undeva pe Nerva Traian foarte curată, am făcut un duș și am stat puțin de vorbă la o țigare, apoi ne-am apucat de treabă, am optat pentru 1h, după primul număr am luat o pauză de țigare și apoi am trecut iar la treabă. Îmi place foarte mult că este foarte sociabilă și își da silința să te facă să te simți cât mai bine, nu te grăbește deloc, am mai avut experiențe cu TS, unele mai puțin plăcute dar aceasta este preferata mea și am să revin cu plăcere. Oral-ul îl face cu poftă, îmi place mult că o înghite toată și se vede ca îi place. O recomand cu placere și vă spun că nu o să regretați nici-o clipă.

Locație 9

Look-u +10

Prestație 10

Oral +10

Anal 10

• Like 1
Postat

Revin cu o recenzie.

Am fost prin luna Mai la domnișoara și am zis să revin iar, atunci încă nu era tunata, am lăsat rewiew și pe contul vechi și am zis să las și aici pentru că și-a făcut un cont nou, am vb cu domnișoara am stabilit ce și cum și iată-mă că bat iar la ușa ei.

Am rămas mut când am revăzut-o total schimbată, doamne ce sânii că nu ma mai saturam de ei, buze ce se mulează perfect pe ciocan, fund apetisant, locația undeva pe Nerva Traian foarte curată, am făcut un duș și am stat puțin de vorbă la o țigare, apoi ne-am apucat de treabă, am optat pentru 1h, după primul număr am luat o pauză de țigare și apoi am trecut iar la treabă. ÃŽmi place foarte mult că este foarte sociabilă și își da silința să te facă să te simți cât mai bine, nu te grăbește deloc, am mai avut experiențe cu TS, unele mai puțin plăcute dar aceasta este preferata mea și am să revin cu plăcere. Oral-ul îl face cu poftă, îmi place mult că o înghite toată și se vede ca îi place. O recomand cu placere și vă spun că nu o să regretați nici-o clipă.

Locație 9

Look-u +10

Prestație 10

Oral +10

Anal 10

hey scumpul meu mulțumesc frumos pentru recenzie, și pentru apreciere ,drăguț din partea ta abea astept sa revin in bucurești să ne revedem cu drag, te pup dulce dulce mă bucur să aud asta, o zi bună 💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🤗💋💋💋â¤
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Brazil

Fundul nou imi da si mai multe motive sa te vizitez. Trebuie neaparat sa-mi fac curaj. Ai fii prima. O zi faina sa ai! :)

• Like 1
Postat

Fundul nou imi da si mai multe motive sa te vizitez. Trebuie neaparat sa-mi fac curaj. Ai fii prima. O zi faina sa ai! :)

😂ðŸ˜te aștept cu drag, sîmbătă mă întorc în bucurești, te pup dulce, la fel 🤩💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...