Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Salutare.In sfarsit am reusit sa ajung si eu la Lory.Am vb cu ea pe telefon, am stabilit ora la cat sa ajung.Am ajuns la locatie, imi deschide usa si raman surprins de tot, arata mai bine ca pe poze.Dupa putin vorba trecem la treaba, serviciile de top, totul nota 10+.Despre tarif nu am ce sa zic, fiin ca fiecare are alte cerinte de la ea, dar daca intrebi de la ea primesti si raspuns.Are un comportament de nota 10,si pt asta felicitari Lory!Ce sa mai zic, tipa e reala 100%, ce vezi pe poza aia vezi si live.O sa revin cu siguranta la ea.Grij de tine in continuare Lory, si sa ne vedem cu bine tot in cluj.Te puup😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutare.In sfarsit am reusit sa ajung si eu la Lory.Am vb cu ea pe telefon, am stabilit ora la cat sa ajung.Am ajuns la locatie, imi deschide usa si raman surprins de tot, arata mai bine ca pe poze.Dupa putin vorba trecem la treaba, serviciile de top, totul nota 10+.Despre tarif nu am ce sa zic, fiin ca fiecare are alte cerinte de la ea, dar daca intrebi de la ea primesti si raspuns.Are un comportament de nota 10,si pt asta felicitari Lory!Ce sa mai zic, tipa e reala 100%, ce vezi pe poza aia vezi si live.O sa revin cu siguranta la ea.Grij de tine in continuare Lory, si sa ne vedem cu bine tot in cluj.Te puup😘

Mulțumesc iubițel, mă bucur ca te-ai simțit bine in campania meaâ¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ¥‚
Link spre comentariu

Trebuia sa plec maine la timisoara dar a intervenit un client fidel din bucurești care mi a schimbat planuri contra unei sume de bani pentru a ma intoarce in bucurești, voi reveni saptamana viitoare ,mulțumesc pentru intelegere! Dovadă că nu mint 💋💋💋

post-268677-0-57284100-1557501128_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...