Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Nu a mai fost placere aia de niciun fel..la cum arati..

adică ce vrei sa zici ma ca am fost violată ???😂😂😂era ora 4 diminiața nu ai văzut la ce ora e postarea ,e și normal sa fiu umflată la fața după ce te trezești din somn naturală, și putin obosită după o zi full,plus erau 4 tipi fr de treabă ,așa că nu-mi duce grija Norbert multumesc !

post-292333-0-81953600-1557837967_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Dragii mei, dețin locație noua de lux pe Decebal, vă aștept cu drag intrun apartament cu 3 camere 💋👉👌

Link spre comentariu

Dragii mei, dețin locație noua de lux pe Decebal, vă aștept cu drag intrun apartament cu 3 camere 💋👉👌

post-292333-0-08888600-1557840731_thumb.jpg

Link spre comentariu

Dragii mei,

Am revenit la Lory în acesta dimineața pentru ca timpul nu mi a permis în ultima perioada.

Pot spune fără ca ea este fără doar și poate în top ul transexualelor din România

Mereu aceeași atitudine impecabila, ținută ireproșabilă și un corp divin

Recomand și ofer nota 10 plus

Link spre comentariu

Dragii mei,

Am revenit la Lory în acesta dimineața pentru ca timpul nu mi a permis în ultima perioada.

Pot spune fără ca ea este fără doar și poate în top ul transexualelor din România

Mereu aceeași atitudine impecabila, ținută ireproșabilă și un corp divin

Recomand și ofer nota 10 plus

hey bby Mersi pentru vizită, cred că tu ești tipul cu ☕de diminiața 🤩💋💋💋💋TE m-ai aștept cu drag și data viitoare!
Link spre comentariu

Fiind in trecere prin bucuresti am sunat-o pe lory am stabilit intalnirea am intarziat putin. Am ajuns la locație era ocupata am asteptat 1 ora dar sa meritat. Mi-a deschis usa o tipa extrem de sexy cu o rochiță de catifea cu machiaj superb niste picioare lungi si bronzata . Am facut un dus am venit direct excitat ea sa dezbrăcat ma asteptat in pat o bunaciune foarte feminină. A trecut la un oral de nota 10 + nu am rezsitat mult si i-am spus sa punem prezervativul si am pătruns adanc in funduletul ei stramt si fierbinte. . Per total o recomand cu toata increderea am stat o ora 400 ora inza am lăsat 500 ca se merita. Te pup lory abea astept sa ne revedem. Te aștept cu drag in galați

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...