Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Acum 11 ore, jakfutaci a spus:

Nu recomand este pe graba mereu gasete scuze 

Poți spune multe despre Lory, ca îți tremura picioarele după ce te suge, că nici după ce ți dai drumu nu ți o lasă din gura, ca are tatele mari DAR nu poți spune ca te grăbește. Femeii ii place ce face, nu o face doar pentru bani, ii place sa se futa deci asta ca te ușuiește nu e valabilă

Link spre comentariu

Vizitat astăzi titulara topicului. Programare ușoară făcută prin intermediul platformei Whatsapp, schimbat cateva vorbe și share la locatie. Locatia usor accesibilă, loc de parcare, și destul de ferită de ochii lumii. Ajuns sus, o gasesc pe domnisoara Lori, intr-un compleu roșu din dantela și pe tocuri, foarte sexy si feminina, plus un parfum intens care și acum mi-a rămas pe haine( aviz celor ce au acasa detectoare cu nasul fin). Putin timorat, mă invita la o țigară și un pahar de suc, am schimbat căteva vorbe și am trecut la treabă.

Lory, a inceput cu un oral cu balonasul pus, unde pot spune că a fost divin. Ruperi de ritm, atentie la sateliti și deep cu multa salivă. Cand am simtit că finalizez, am rugat-o să o lase mai moale. Am trecut la doggy, unde se mișcă foarte bine, geme, și dă contre, unde am finalizat glorios în balonas. Fugit repede la duș, a doua rundă a inceput cu un oral din partea mea, are o jucarie foarte placută și erectilă, bătut peste buze, deep cu multa salivă, părea că îi place. Am trecut amndoi la un 69 foarte placut pe canapea, iar de data asta am finalizat glorios pe sanii ei frumosi si mari, pe care mi-am permis să ii si sarut la final.         Imbrăcat, am mai stat pret de cateva minute la o tigară, și dus am fost. O recomand cu drag pe Lory, foarte sexy, feminina, calduroasa și primitoare. Apartament ferit de ochii lumii, drăgut amenajat iar servicii ireprosabile

Am optat pentru o ora dar cred ca am depăsit cu brio timpul fără să mă grăbească sau să ma simt fugărit.

400 halatul.

Ciocane tari! 

Te pup, Lory!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 2 guests

• Creează nouă...