Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19 Postat Noiembrie 19 Pe Lory o puteți găsi începând de azi timp de 3 zile la Iași - Palas
jakfutaci Reputație: -19 Postat Noiembrie 19 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Noiembrie 19 Acum 6 ore, madmax123 a spus: Pe Lory o puteți găsi începând de azi timp de 3 zile la Iași - Palas Nu recomand este pe graba mereu gasete scuze
amena Reputație: 217 Postat Noiembrie 20 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Noiembrie 20 Acum 8 ore, jakfutaci a spus: Nu recomand este pe graba mereu gasete scuze Si era top ... acum este zero pro client.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 te inseli amice inseamna ca nu ai fost la ea
gatusso69 Reputație: 227 Postat Noiembrie 20 Postat Noiembrie 20 Acum 11 ore, jakfutaci a spus: Nu recomand este pe graba mereu gasete scuze Poți spune multe despre Lory, ca îți tremura picioarele după ce te suge, că nici după ce ți dai drumu nu ți o lasă din gura, ca are tatele mari DAR nu poți spune ca te grăbește. Femeii ii place ce face, nu o face doar pentru bani, ii place sa se futa deci asta ca te ușuiește nu e valabilă
balenaaa69 Reputație: 14 Postat Noiembrie 21 Postat Noiembrie 21 Vizitat astăzi titulara topicului. Programare ușoară făcută prin intermediul platformei Whatsapp, schimbat cateva vorbe și share la locatie. Locatia usor accesibilă, loc de parcare, și destul de ferită de ochii lumii. Ajuns sus, o gasesc pe domnisoara Lori, intr-un compleu roșu din dantela și pe tocuri, foarte sexy si feminina, plus un parfum intens care și acum mi-a rămas pe haine( aviz celor ce au acasa detectoare cu nasul fin). Putin timorat, mă invita la o țigară și un pahar de suc, am schimbat căteva vorbe și am trecut la treabă. Lory, a inceput cu un oral cu balonasul pus, unde pot spune că a fost divin. Ruperi de ritm, atentie la sateliti și deep cu multa salivă. Cand am simtit că finalizez, am rugat-o să o lase mai moale. Am trecut la doggy, unde se mișcă foarte bine, geme, și dă contre, unde am finalizat glorios în balonas. Fugit repede la duș, a doua rundă a inceput cu un oral din partea mea, are o jucarie foarte placută și erectilă, bătut peste buze, deep cu multa salivă, părea că îi place. Am trecut amndoi la un 69 foarte placut pe canapea, iar de data asta am finalizat glorios pe sanii ei frumosi si mari, pe care mi-am permis să ii si sarut la final. Imbrăcat, am mai stat pret de cateva minute la o tigară, și dus am fost. O recomand cu drag pe Lory, foarte sexy, feminina, calduroasa și primitoare. Apartament ferit de ochii lumii, drăgut amenajat iar servicii ireprosabile Am optat pentru o ora dar cred ca am depăsit cu brio timpul fără să mă grăbească sau să ma simt fugărit. 400 halatul. Ciocane tari! Te pup, Lory! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22 Postat Noiembrie 22 Lory vă așteaptă de azi in Suceava https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/lore-transexuala-confirmare-whatsapp-nimfomana/6fge007d761073e9e3e9g225dh101e2d.html
gatusso69 Reputație: 227 Postat Noiembrie 26 Postat Noiembrie 26 Lory disponibila în Mureș iar apoi vine la Cluj Napoca
Gicu76 Reputație: 7 Postat Noiembrie 26 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 26 Până când o găsim în Tg Mureș?Mulțumesc!
gatusso69 Reputație: 227 Postat Noiembrie 27 Postat Noiembrie 27 Acum 13 ore, Gicu76 a spus: Până când o găsim în Tg Mureș?Mulțumesc! Sâmbătă
Gicu76 Reputație: 7 Postat Noiembrie 27 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 27 Locația daca nu te superi vineri vrei sa trec pe la tine!!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 27 Postat Noiembrie 27 sa ii scrii pe whatsapp si iti va da toate detaliile
Gicu76 Reputație: 7 Postat Noiembrie 27 Oras:Mures Oras:Mures Postat Noiembrie 27 Ok .Mulțumesc eram curios daca e la Maurer că acolo nu merg e periculos🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29 Postat Noiembrie 29 Lory vă așteaptă de azi până luni la Cluj . Pentru detalii o puteți contacta pe whatsapp
coldasice24 Reputație: 13 Postat Decembrie 1 Oras:Bihor Oras:Bihor Postat Decembrie 1 La Oradea nu ajunge oare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum