Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

frumoasa ca întotdeauna

mersi florin 😋🤩ðŸ˜â¤ðŸ‘„
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Fa te mai postezi mult peste mine hahahahahahaha 💗💗💗💗💗💗ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—🤗🤗🤗😊😊😊😊😘😘😘😘😘

Postat

Fa te mai postezi mult peste mine hahahahahahaha 💗💗💗💗💗💗ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—🤗🤗🤗😊😊😊😊😘😘😘😘😘

haaha , fa nu stii ca eu sunt mereu prima ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ hai la mare sora mea pup 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Postat

Dragilor ma întorc la bucurești în seara asta e ceva urgent voi mai reveni în CONSTANÈšA va pup multumesc tuturor pentru vizita va pup😘😘😘😘😘

Postat

haaha , fa nu stii ca eu sunt mereu prima ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ hai la mare sora mea pup 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

poi da iubita .. noi suntem mereu în fața ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ eu merg la sunwaves baby te pup 😘
Postat

poi da iubita .. noi suntem mereu în fața ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ eu merg la sunwaves baby te pup 😘

normal 🤣🤩🤩😘😘😘😘
Postat

Dragilor cine pune frișcă pe ei 😂😂😂😂 ca să lîngă unii ca să nu zic unele 😂😂😂😂😂🤩

post-268677-0-40717900-1532462187_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Dragilor va pup, in seara asta nu mai muncesc, pauza 😂 prea multă muncă astăzi ☺☺☺☺☺☺☺⤠mulțumesc pentru viziete si va mai aștept cu mare drag începând de mâine de la 10/24

post-268677-0-40416200-1532546067_thumb.jpg

Postat

După o prea lunga perioada am revizitat "domnisioara". Bine durata a fost prea mare de la ultima vizita pentru ca am așteptat sa-și termine "modificările" : sâni siliconati, năsuc modificat. Așteptarea a făcut toți bani. Este wow. Arata super tare. M am bucurat sa o revăd iar ea mi a incantat privirea și simțurile.

In afara faptului ca arata super, ea vrea și sa te simți bine. Eu ca și prima data și de aceasta data m am simțit bine și acum pentru ca arata super (ar vrea multe femei sa arate ca ea) o sa revin din ce în ce mai des.

Lory te pwp și abia aștept sa te revad

Postat

După o prea lunga perioada am revizitat "domnisioara". Bine durata a fost prea mare de la ultima vizita pentru ca am așteptat sa-și termine "modificările" : sâni siliconati, năsuc modificat. Așteptarea a făcut toți bani. Este wow. Arata super tare. M am bucurat sa o revăd iar ea mi a incantat privirea și simțurile.

In afara faptului ca arata super, ea vrea și sa te simți bine. Eu ca și prima data și de aceasta data m am simțit bine și acum pentru ca arata super (ar vrea multe femei sa arate ca ea) o sa revin din ce în ce mai des.

Lory te pwp și abia aștept sa te revad

mulțumesc frumos scumpule, scuze că a fost un pic pe grabă doar ai văzut că mă aștepta alt client jos 🤗🙈🙈🙈⤠data viitoare vom sta 1h si promit ca voi închide si telefonul 🤣🤣🤣🤩
Postat

Fără număr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

post-268677-0-76836600-1532631112_thumb.jpg

Postat

Scumii mei astăzi am program pînă la ora 18 va pup ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

post-268677-0-65175400-1532685517_thumb.jpg

• Oras:buzau
Postat

Desi sunt adeptul femeilor,eu nu cred ca fiinta asta are pula.E prea frumoasa,prea feminina.Îi mananc coaiele daca are pula😂😂😂

• Oras:București
Postat

Desi sunt adeptul femeilor,eu nu cred ca fiinta asta are pula.E prea frumoasa,prea feminina.Îi mananc coaiele daca are pula😂😂😂

Da e adevărat e frumoasa dar in a doua poza este Loredana chivu 😂😂😂😂

Postat

mulțumesc frumos
Postat

Da e adevărat e frumoasa dar in a doua poza este Loredana chivu 😂😂😂😂

da ne facem la acelaș salon si ne cunoaștem, care 3 problema ta in această discuție??😂😂😂😂😄
Postat

Blondă dar deșteaptă 🤣🤣🤣🤣â¤

bravo ți a ieșit aceeași coafura ca lui loredana chivu zici ca ești tu in a doua poza
Postat

bravo ți a ieșit aceeași coafura ca lui loredana chivu zici ca ești tu in a doua poza

mersi te pup

Postat

Eu ma refer la toate pozele,Chivu e minciuna fata de ea.Prea buna,prea ca la taraðŸ˜.totusi,sa avem o imagine completa a superbei domisoarei,ar trebui sa ne souna ce inaltime,ce greutate are si pt curiosi,cat de dotata este

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...