Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Inteleg,sper sa ajungi cat mai curând cu toate ca ne am vazut săptămâna aceasta fiind intr o vizita scurta prin București ,am luat legătura cu LORY care nu m a putut primi când am vrut eu fiindcă am sunat tarziu pentru o programare,dar am avut putin noroc fiindcă mi a scris un masaj pe wasp ca ma poate primii .M am conformat și m am ai dus fiind pe fuga nu am putut sa stau mai mult de 30 minute dar nu puteam sa ratez prima întâlnire cu Lory care ma aștepta intr o ținuta super sexy și am trecut la treaba ca eram intr o mare graba.Lory arată super bine piele catifelată sani frumosi și fund sexy ,am inceput cu mângâieri sărutări 69 are un cocoșel frumos care repede s a întărit ,am schimbat câteva poziții la oral după care am penetrat o adânc in fundul ala sexy unde am și terminat .Ca note 10 pe linie,cadoul pt 30 minute 300 ron, de vizitat in continuare pt cum arată și pt serviciile prestate😘😘😘😘

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Multumesc frumos Iubitel pentru cele 4 ore petrecute în preuna ,te ador maxim 💋💋💋😋🤩💋😊😊😊😊😊😊😊😊💋💋💋💋💋✌

post-268677-0-68024200-1550849136_thumb.jpg

Link spre comentariu

Inteleg,sper sa ajungi cat mai curând cu toate ca ne am vazut săptămâna aceasta fiind intr o vizita scurta prin București ,am luat legătura cu LORY care nu m a putut primi când am vrut eu fiindcă am sunat tarziu pentru o programare,dar am avut putin noroc fiindcă mi a scris un masaj pe wasp ca ma poate primii .M am conformat și m am ai dus fiind pe fuga nu am putut sa stau mai mult de 30 minute dar nu puteam sa ratez prima întâlnire cu Lory care ma aștepta intr o ținuta super sexy și am trecut la treaba ca eram intr o mare graba.Lory arată super bine piele catifelată sani frumosi și fund sexy ,am inceput cu mângâieri sărutări 69 are un cocoșel frumos care repede s a întărit ,am schimbat câteva poziții la oral după care am penetrat o adânc in fundul ala sexy unde am și terminat .Ca note 10 pe linie,cadoul pt 30 minute 300 ron, de vizitat in continuare pt cum arată și pt serviciile prestate😘😘😘😘

mulțumesc Iubitel, te mai aștept cu drag și data viitoare💋💋💋💋💋😘
Link spre comentariu
Vizitator haloowen
Reputație: 0

Multumesc frumos Iubitel pentru cele 4 ore petrecute în preuna ,te ador maxim 💋💋💋😋🤩💋😊😊😊😊😊😊😊😊💋💋💋💋💋✌

Cele 3 ore, (14-17) :P :)

Link spre comentariu

Iubiței mei,ce ziceți va place noul look? M-ai puțin gene false, extensii,prefer frumusețea naturală 😋💋💋💋🤩 și poze fără fluturași ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹âœŒ

post-268677-0-29453400-1550919918_thumb.jpg

post-268677-0-46125100-1550919924_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

neața, bby se face sus o incizie unde îți taie o chestie pentru alungire și mi-am băgat și oanumită supstanta pentru îngroșare, abea acum m-am Trezit, lasama să-l întreb pe dn doctor și revin cu informații ,ma costat 2500 de euro, penisul e fr sensibilă jur ca eri am finalizat de 2 ori, îmi cer scuze că scriu cu greșeli..

In urma inciziei nu te coase..nu te bandajeaza?? Ca pana la urma incizia este o taietura... Iar cand ai erectie la o zi dupa operatie, nu exista riscul sa se rupa acea cusatura?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...