lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Neața iubiței mei dornici de senzații tari😋🤩 disponibila de Astăzi în pitești pentru câteva zile , vă aștept cu drag 💋💋💋💋 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 22, 2019 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Februarie 22, 2019 Casa de piatra chivoaico 1 6 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Casa de piatra chivoaicoHaha, te pup 💋💋💋 Link spre comentariu
mooz123 Reputație: 10 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Bine ai venit in Pitești,sper sa stai o lunga perioada😘😘😘😘,esti numarul 1 Link spre comentariu
darckangell999 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 In Craiova ajungi? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Bine ai venit in Pitești,sper sa stai o lunga perioada😘😘😘😘,esti numarul 1 mulțumesc frumos iubitel, îmi pare rau dar mi sa schimbat programul 🙊și nu ajung astăzi in Pitești Link spre comentariu
mooz123 Reputație: 10 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Inteleg,sper sa ajungi cat mai curând cu toate ca ne am vazut săptămâna aceasta fiind intr o vizita scurta prin București ,am luat legătura cu LORY care nu m a putut primi când am vrut eu fiindcă am sunat tarziu pentru o programare,dar am avut putin noroc fiindcă mi a scris un masaj pe wasp ca ma poate primii .M am conformat și m am ai dus fiind pe fuga nu am putut sa stau mai mult de 30 minute dar nu puteam sa ratez prima întâlnire cu Lory care ma aștepta intr o ținuta super sexy și am trecut la treaba ca eram intr o mare graba.Lory arată super bine piele catifelată sani frumosi și fund sexy ,am inceput cu mângâieri sărutări 69 are un cocoșel frumos care repede s a întărit ,am schimbat câteva poziții la oral după care am penetrat o adânc in fundul ala sexy unde am și terminat .Ca note 10 pe linie,cadoul pt 30 minute 300 ron, de vizitat in continuare pt cum arată și pt serviciile prestate😘😘😘😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Multumesc frumos Iubitel pentru cele 4 ore petrecute în preuna ,te ador maxim 💋💋💋😋🤩💋😊😊😊😊😊😊😊😊💋💋💋💋💋✌ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Inteleg,sper sa ajungi cat mai curând cu toate ca ne am vazut săptămâna aceasta fiind intr o vizita scurta prin București ,am luat legătura cu LORY care nu m a putut primi când am vrut eu fiindcă am sunat tarziu pentru o programare,dar am avut putin noroc fiindcă mi a scris un masaj pe wasp ca ma poate primii .M am conformat și m am ai dus fiind pe fuga nu am putut sa stau mai mult de 30 minute dar nu puteam sa ratez prima întâlnire cu Lory care ma aștepta intr o ținuta super sexy și am trecut la treaba ca eram intr o mare graba.Lory arată super bine piele catifelată sani frumosi și fund sexy ,am inceput cu mângâieri sărutări 69 are un cocoșel frumos care repede s a întărit ,am schimbat câteva poziții la oral după care am penetrat o adânc in fundul ala sexy unde am și terminat .Ca note 10 pe linie,cadoul pt 30 minute 300 ron, de vizitat in continuare pt cum arată și pt serviciile prestate😘😘😘😘 mulțumesc Iubitel, te mai aștept cu drag și data viitoare💋💋💋💋💋😘 Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Ultima fitza pe 2019, sa fii peste si sa o dai la dragan la femei cu pula 😂😂😂 Haha, te pup 💋💋💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Ultima fitza pe 2019, sa fii peste si sa o dai la dragan la femei cu pula 😂😂😂 dacă mai comentezi aiurea fără probe, dovezi, vorbesc cu administratorul și îți blochez contul in secunda doi. Link spre comentariu
patrunjelu Reputație: -431 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 1, 2 Link spre comentariu
cuckold55 Reputație: 8 Postat Februarie 22, 2019 Partajează Postat Februarie 22, 2019 Super frumoasa! Te așteptăm și la Sibiu :D Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2019 Super frumoasa! Te așteptăm și la Sibiu :D mulțumesc bebe 😋💋 Link spre comentariu
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Multumesc frumos Iubitel pentru cele 4 ore petrecute în preuna ,te ador maxim 💋💋💋😋🤩💋😊😊😊😊😊😊😊😊💋💋💋💋💋✌Cele 3 ore, (14-17) :P :) Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 Cele 3 ore, (14-17) :P :) da au fost 3 ore,dar am fost plătită pentru patru ore, au fost trei ore și ceva împreună, dar nu asta contează, contează chimia , tipul foarte mișto, doar că îl suna soția disperata 🙊 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 Iubiței mei,ce ziceți va place noul look? M-ai puțin gene false, extensii,prefer frumusețea naturală 😋💋💋💋🤩 și poze fără fluturași ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹âœŒ 5 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 23, 2019 neața, bby se face sus o incizie unde îți taie o chestie pentru alungire și mi-am băgat și oanumită supstanta pentru îngroșare, abea acum m-am Trezit, lasama să-l întreb pe dn doctor și revin cu informații ,ma costat 2500 de euro, penisul e fr sensibilă jur ca eri am finalizat de 2 ori, îmi cer scuze că scriu cu greșeli..In urma inciziei nu te coase..nu te bandajeaza?? Ca pana la urma incizia este o taietura... Iar cand ai erectie la o zi dupa operatie, nu exista riscul sa se rupa acea cusatura? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 💋 Link spre comentariu
mooz123 Reputație: 10 Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 Super te asteptam cu dragðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2019 Super te asteptam cu dragðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ și eu vă aștept cu drag 💋💖 Link spre comentariu
criss_11 Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2019 Partajează Postat Februarie 23, 2019 In Pitesti pana cand esti??😘 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2019 In Pitesti pana cand esti??😘 marți bebița 💋😋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2019 Good morning thanks you Sory butt i m very busy tonight y m Sory my baby love thank you for the night y love you Link spre comentariu
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Februarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 24, 2019 Bine ai venit! Erai asteptatä ! Locatia e bună , spune -ne pe scurt: programul de lucru, tarifele si serviciile. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum