Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bună tuturor sunt cea m-ai bună prietenă a lui lore,sunt fată nu sunt Transexuală ðŸ™ðŸ™ðŸ™! Hai să ne rugăm pentru Lore......de aseară de la ora 03:00 se află în comă indusă din cauză unei complicații la Implantul fesier😢😢😢😢😢😢😢...

Postat

Bună tuturor sunt cea m-ai bună prietenă a lui lore,sunt fată nu sunt Transexuală ðŸ™ðŸ™ðŸ™! Hai să ne rugăm pentru Lore......de aseară de la ora 03:00 se află în comă indusă din cauză unei complicații la Implantul fesier😢😢😢😢😢😢😢...

DA-MI TE ROG FRUNOS UN NUMAR DE TELEFON UNDE TE POT CONTACTA
  • Like 1
Postat

Din care reiese a fost ultima data la Timișoara o sa incercam sa contactam spitalele din apropiere să întrebăm ce și cum

Fata care ai pus ultimul mesaj te rog să mă contactezi la numărul 0721452799 suntem aici pentru ea

Toate au o limită orice conflict dispare in fata la asemene episoade legate de sănătate

• Like 1
Postat

După 9 ore de comă, după 24 de ore de chin,sunt mai bine acum, am văzut că Dumnezeu există, mulțumesc frumos fetelor care m-au sunat nu am putut să răspund la Tf...îmi cer scz ,din păcate nu pot să scap implantul fesier......asta mă doare cel mai mult..însă viața și sănătatea e mai importantă decât orice.

post-268677-0-95662500-1553614260_thumb.jpg

• Like 1
Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

N-am nimic cu T-sualele dar ideea ca sanatatea e mai importanta decat orice trebuie luata in calcul intotdeauna inainte de luarea unor decizii gen: sani siliconati apoi mariti iar si iar,implant fesier, marire de penis. Da,toate astea aduc venituri mai mari,mai usor,mai repede! Intrebarea este:se merita???? Oare nu e suficient tratamentul hormonal si niste sani de dimensiuni normale?

Acestea puse in balanta in contragreutat cu sanatatea, in ce parte inclina tas-ul?

Insanatosire grabnica Lory!

• Like 3
Postat

Draga halloween nu ai să înțelegi niciodată tranziția unei femei transgender daca nu te vizează în prima persoana.Dorinta de a atinge un pic perfecțiunea doar un pic e mare in fiecare din noi.

Fiecare are dreptul să își facă cate intervenții chirurgicale vrea aici nu e vorba de asta

Aici e vorba de malpraxis doctori care în goană după bani fac treabă și folosesc materiale de mântuială.

Rog toate fetele înainte de a își face o intervenție sa se întrebe in oglinda "e necesara?fara acea intervenție nu mă simt bine??

Și apelați la doctori care folosesc materiale bune și de calitate . Să nu uităm că numai în Romania am găsit medic chirurg fără școală😑 deci informați-va bine înainte de a face asemenea pași.

Da știu ca toate am vrea cur de vedeta și tate de Pamela Anderson și așa mai departe dar gândiți va de doua ori daca chiar se merita .?😑

Incercati sa vă limitați la minim intervențiile sau daca nu macar luați pauze mari între ele 😒suntem totuși umane corpul are nevoie de perioada de recuperare

Nu mai practicați munca in perioada de după operație pentru că foarte ușor se poate agrava orice mica problema.

ÃŽn calitate de membra a organizație SWC va stau la dispoziție tuturor fetelor trans care aveți nevoie de un sfat,o vorbă orice💓💓💓înainte de orice sta sănătatea.nu mai facem nimic cu un corp 90-60-90 daca suntem la pat invalide sau mai grav in cărucioare 💓💜ðŸ’💗💛💙💚

Aveți grijă de voi fetelor că nimeni nu o să aibă în locul vostru.💓💜ðŸ’💛💙💚

ÃŽnsănătoșire grabnică Lory încearcă să te odihnești dezlipește-te de lumea muncii ia o pauză mica că nu e foc nu se termină lumea. Ai nevoie de odihnă pentru recuperare ðŸ’si ți-o spun in calitate de persoană care a trecut cat de cat prin viață ðŸ’💚💙💛💜💓💗

Popici💟💟💟

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ÃŽnsănătosire grabnică lory ai grijă de tine fata mea că nu e bine..

Esti deja extra superbă și frumoasă nu se merită să te mutilezi.!!

Fă o pauză mică distreazăte shooping fă vacanțe și după ce revii în forță reiei activitatea de babycitter🥰🥰

• Like 2
Postat

Bine ca ai gasit persoana care sa iti administreze contul cat timp esti in reparatii,asta e cel mai important ,te asteptam de luni pe publi,spor

• Like 2
Postat

Bine ca ai gasit persoana care sa iti administreze contul cat timp esti in reparatii,asta e cel mai important ,te asteptam de luni pe publi,spor

draga mea cu mine la timișoara a venit o fată, cu care mai lucrăm împreună ea a acut grijă de mine ,ea a răspuns la telefon asta poate confirma si clienți din tm care ma sunau ,nu inteleg răutatea ta,dar dumnezeu e mare nu te bucura de răul nimănui nu știi ce te așteaptă pe viitor,viața e fr complicată...
Postat

ÃŽnsănătosire grabnică lory ai grijă de tine fata mea că nu e bine..

Esti deja extra superbă și frumoasă nu se merită să te mutilezi.!!

Fă o pauză mică distreazăte shooping fă vacanțe și după ce revii în forță reiei activitatea de babycitter🥰🥰

mulțumesc frumos Iubita mea, te puup💋💋💋
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

draga mea cu mine la timișoara a venit o fată, cu care mai lucrăm împreună ea a acut grijă de mine ,ea a răspuns la telefon asta poate confirma si clienți din tm care ma sunau ,nu inteleg răutatea ta,dar dumnezeu e mare nu te bucura de răul nimănui nu știi ce te așteaptă pe viitor,viața e fr complicată...

Viata e ft complicata...daca ti o complici tu insuti....

Postat

Ami cer scz ca intervin dar am citit toate recenz si am ajuns la concluzia ca,atunci cand ai peste si trimite locotenenti cu tine,esti un robot teleghidat

Sincer pe undeva eu consider ca esti un om fara scapare muncesti pt tigani,singur ti ai facuto cu mana ta,trebuia sa te gandesti anainte acum este prea tarziu

Valabil pt toate ts lucrati pe cont propriu exemplu Lore care nu o sa ajunga bine

Pacat Lore sing puteai sa ai un viitor frumos

Ati doresc sa te trezesti la realitate

Postat

Ami cer scz ca intervin dar am citit toate recenz si am ajuns la concluzia ca,atunci cand ai peste si trimite locotenenti cu tine,esti un robot teleghidat

Sincer pe undeva eu consider ca esti un om fara scapare muncesti pt tigani,singur ti ai facuto cu mana ta,trebuia sa te gandesti anainte acum este prea tarziu

Valabil pt toate ts lucrati pe cont propriu exemplu Lore care nu o sa ajunga bine

Pacat Lore sing puteai sa ai un viitor frumos

Ati doresc sa te trezesti la realitate

dragl meu sau draga mea,nu vreau să dau explicatii de pe un pat de spital,si nu mai vorbi prostii cu pești, interlopi si alte chestii, însă ca intervenții chirurgicale am avut Implant fesier, rinoplastie, implant mamar, nu-ti dau eu ție explicații oricum contul îți va fi blocat🤗
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Nu se bucura fai nimeni de Raul tău Dumnezeu sa ferească da tu te futi imediat după operație rupi pulele în tine fomista de bani logic ca ai probleme și cu toate problemele tu stai sa faci telenovele pe aici... ✌️ Nu vezi cât ești de distrusa tu ești oarba revino ți mai femeie odată ajunge.. Da ti doua palmi și revino pe pământ!!!!

• Like 1
Postat

Nu dai explicații de pe patul de spital da ti ai găsit PR repede.. Unde îți convine ce îți zice lumea ii pupi .. Accepta draga și o critica ca e constructiva.. Cum te ai trezit din coma ai pus "PR" - ul sa te scuze de faptul ca ți ai pierdut pungile de silicon în avion... Poi bai eram în coma pe mine ma interesa nimfomanele și sa pun poze din spital și pnm... Și te miri va se ia lumea de tine ðŸ’â€â™€ï¸

Postat

Nu dai explicații de pe patul de spital da ti ai găsit PR repede.. Unde îți convine ce îți zice lumea ii pupi .. Accepta draga și o critica ca e constructiva.. Cum te ai trezit din coma ai pus "PR" - ul sa te scuze de faptul ca ți ai pierdut pungile de silicon în avion... Poi bai eram în coma pe mine ma interesa nimfomanele și sa pun poze din spital și pnm... Și te miri va se ia lumea de tine ðŸ’â€â™€ï¸

Ariana draga mă suna lumea in continuare in Timișoara și eu am rugat o oe Alina sa publice acea postarea, fetelor vă rog acum am ieșit din Operație nu mai aruncați cu cunoi in mine, ganditiva la dumnezeu fiți mai bune,suntem in postul paștelui. ASTA a fostbsa fie ori cu Implant in fese ori fără Implant totveu sunt💋
Vizitator haloowen
Reputație: 0
Postat

Draga halloween nu ai să înțelegi niciodată tranziția unei femei transgender daca nu te vizează în prima persoana.Dorinta de a atinge un pic perfecțiunea doar un pic e mare in fiecare din noi.

Fiecare are dreptul să își facă cate intervenții chirurgicale vrea aici nu e vorba de asta

Aici e vorba de malpraxis doctori care în goană după bani fac treabă și folosesc materiale de mântuială.

Rog toate fetele înainte de a își face o intervenție sa se întrebe in oglinda "e necesara?fara acea intervenție nu mă simt bine??

Și apelați la doctori care folosesc materiale bune și de calitate . Să nu uităm că numai în Romania am găsit medic chirurg fără școală😑 deci informați-va bine înainte de a face asemenea pași.

Da știu ca toate am vrea cur de vedeta și tate de Pamela Anderson și așa mai departe dar gândiți va de doua ori daca chiar se merita .?😑

Incercati sa vă limitați la minim intervențiile sau daca nu macar luați pauze mari între ele 😒suntem totuși umane corpul are nevoie de perioada de recuperare

Nu mai practicați munca in perioada de după operație pentru că foarte ușor se poate agrava orice mica problema.

ÃŽn calitate de membra a organizație SWC va stau la dispoziție tuturor fetelor trans care aveți nevoie de un sfat,o vorbă orice💓💓💓înainte de orice sta sănătatea.nu mai facem nimic cu un corp 90-60-90 daca suntem la pat invalide sau mai grav in cărucioare 💓💜ðŸ’💗💛💙💚

Aveți grijă de voi fetelor că nimeni nu o să aibă în locul vostru.💓💜ðŸ’💛💙💚

ÃŽnsănătoșire grabnică Lory încearcă să te odihnești dezlipește-te de lumea muncii ia o pauză mica că nu e foc nu se termină lumea. Ai nevoie de odihnă pentru recuperare ðŸ’si ți-o spun in calitate de persoană care a trecut cat de cat prin viață ðŸ’💚💙💛💜💓💗

Popici💟💟💟

Bine punctat: dorinta de a atinve perfectiunea...nu trebuie sa fie niciodata mai mare decat dorinta de a fi sanatos(oasa), dupa caz!

Este si malpraxis,patw fi si alegerea unei calitati mai slabe si a unei manopere mici. Eu stiu fete ((d-alea cu pasarica), care dupa 1 an de zile nu au sanii sau unul din ei pe treaba lor. Si totusi...la scurt timp dupa operatia a inceput sa lucreze si inca activeaza si acum, asa,cu o chestie inestetica la sfarc!

Postat

Se mai întâmplă fata a avut o complicație... S au întâmplat N cazuri... Important este ca ea e bine restul e can can și gata cu comentariile pe aceasta tema. 💋💋 Nu stam acum sa facem teoria chibritului 💖

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...